Allt ja säger får ja äta upp...

Kunde inte hålla mig...jag har bokat.. 21.30 är det dags för Eclipse.. P får följa med...hehehe..han tycker inte ens filmerna är bra..men vad gör inte han för mig..;) Finaste P...Tack!!

Hoppas på lite sugrörsläten och godispåseprassel...:)

Ikväll ska ja äntligen få umgås med, Edward, Jacob och Bella igen..som ja längtat!! :)

/ Tessa♥


Åska??

Åska i luften!! Sjukt kvavt ute....blire åska mot eftermiddagen tro??...Hmmm... Vi kan ju hoppas... Mysigt med åska tycker ja...sådär ibland. Kan man kura ihop sig under filten i soffan å höra regnet och åskan härja utanför.. Hör liksom till sommaren med lite åska!! :)

Idag är det den stora premiären för Eclipse!! Önskar ja kunde se den!! Men jag får gå i sommar på den...skulle ändå inte orka sitta i en biosalong med 20 000 fjortonåringar som pratar, fnissar och prasslar med påsar i tre timmar...hoja..vilken misär!! Näe, ja och P ska gå på den när den börjar mattas av lite, när det börjar minska med människor å vi får sitta nästan själva å mysa i biomörket. Enstöring jag? Nej förfan...bara sjukt less på folk som sörplar i läsken, för att dom vägrar inse att läsken är slut, eller dom som prompt ska sticka ner hela handen i godispåsen å veva runt allt godis och slutar inte förrän de hittat just den godisen de ska ha...som kvällen till ära ligger längst ner i påsen!! :) Mmm..ja älskar verkligen att gå på bio..hahaha!!

Filmen Eclipse kommer att vara magisk...jag vet det!! Längtar!!



/ Tessa ♥

Faddrar..

Jag och P ska bli Faddrar till Lilla Elis!!
Vilket ärofyllt uppdrag!! Ja är så stolt!! Så på söndag är det dop i Söderhamns skärgård! Ska bli mysigt!!
Elis, ja ska lära dig ALLT ja kan!! :)
Finaste lilla killen!!
/ Tessa♥

Midsommarhelg...

Har varit sjukt dålig på att blogga nu under helgen...och ja ber tusen ggr om ursäkt. Men det har helt enkelt inte funnits tid för bloggen.. Fullspäckad helg...riktigt riktigt roligt har det varit..den bästa på väldigt väldigt länge!! :)

Torsdagen 24:e Juni

Jag och P drog hem till Söderhamn vid halv fyra tiden. Trafiken va späckad i Sthlm..långa köer, men efter arlanda släppte det och vi kunde burna på rejält! :) Hämtade min moster i Gävle som också skulle fira midsommar med oss, som varje år :). Härligt. Kom till stugan strax efter kl. 19. Då väntade MAT!! Det blev olika korvar och sallad...låter inte så gott, men jag kan berätta att så va det inte, det va skitgott!!
Vi satt ute ett bra tag...riktigt härligt väder. Men efter 10 000 mygganfall..blev ja less och begav mig inåt till sängen!

Fredagen 25:e Juni

Midsommarafton och även Ida och Davids stora dag!! Jag vaknade kl.04.00..yes...ni läste rätt. Så less på mig själv. Men jag hade lovat att hålla ett tal på Ida och Davids bröllop..å det va pirret i magen inför det här talet som fick mig att vakna...hua!! Ja var verkligen skitnervös...både för Ida och David och mig själv...hahaha!! :)

Tolv satt vi oss i bilen...fina å reda för bröllop!! Vi var lite sena så det gasades rejält. Va så sjukt nervös över att komma försent till vigseln med eftersom vi inte riktigt hade koll på hur lång tid det skulle ta att åka ut till kapellet utanför Sundsvall.. Men vi va så duktiga å kom fram en halvtimme innan vigseln.. :). Det var redan fullt med folk där när vi kom, och alla var så spända inför vigseln.

När Ida och David kom in i kyrkan...gick en stort sus bland oss gäster.. GUD så vackra dom var!! Helt otroligt!! Finaste paret ever!!



Efter vigseln var vi bjudna på fest till herrgården som låg en bit från kapellet. Där bjöds vi på många fina tal och otroligt fin och god mat. Kvällen var så lyckad!! P va helt nöjd över att vi fick sitta bredvid systrarna Kallur och deras killar. Hahahaha... Rolgaste festen ja varit på...å det va så roligt att se de lyckliga tu!! ♥



TACK Ida och David för att vi fick vara med och fira den här dagen med ER!! ♥
Herr och Fru Östlund!! :) ( eller var det Strandman...) hehehe...

P.s. Talet gick grymt bra!! ;) D.s.

Lördagen 26:e Juni

Midsommardagen... Vaknade kl.08.00...klarvaken. Solen sken..lite kallt i luften men det ordnade upp sig. Jag och pappsen tog en tur på vattenskotern. Vi körde rakt emot regnet...dygnsura kom vi tillbaka till en altan i sol.

Cissi, Giray, Lovis och Lilla Melker hade kommit ut!! Jag och Lovis lekte allt mellan himmel och jord. Vi lagade mat, vi lekte bebis, å sen så lekte vi affär :) hehehe...

Senare på eftermiddagen kom Tess, Per, Lukas, Ullis och lilla Elis...

Vi käkade fisk till förrätt och grillat till varmrätt och efterrätt blev det tårta!! Färsk jordgubbstårta!!
Som vanligt var ja sämst på att knäppa kort den här kvällen...hann liksom inte med.. Men några kort har ja...
Fast då hade de flesta gäster åkt hem för det va lite sent :)...



Tack alla för en otroligt trevlig kväll... Elis i flytvästen...så söt!! ♥

Söndagen 27:e Juni

Oj va seg ja var... Vaknade tidigt här med... Stråålande sol å sjukt varmt.
Bikini på heeela dagen och punktmarkering i solen!! :)
Helt underbar dag...
Jag somnade halv nio...:)

Åkte till Sthlm igår morse...steg upp kl. halv fem. Inte piggast men skönt att få vara hemma en heeel extra dag!! Gör mkt det!! P va så duktig som körde...

Igår var det en lugn dag...drog hem efter jobbet och slöade i soffan...somnade halv sju...hehehe...vaknade kl. halv sju imorse...frisk...JA faktiskt!! :) Skönt var det!!

Ikväll är det tvätt som gäller...å Allsång på Skansen börjar!! Me like!! ♥

Det va vår midsommarhelg...hoppas ni haft det minst lika mysigt!!

Nedräkning inför semester nu...en å en halv vecka kvar, sen fyra veckors frihet.. Hoppas på SOL!! :)

Härlig Tisdag på er!!

Avslutar med lite bilder från helgen som va....




Semesterkänslor!!!

Ha en härlig Tisdag!!

/ Tessa♥

Syskonkärlek...

Ska skriva lite om en person som betyder så oerhört mkt för mig, nämligen min bror. David Erik Martin!
Min bror är det absolut käraste jag har. Han har alltid funnits där för mig. Visst har vi bråkat. Hua vad vi bråkat. Jag knäade brorsan i skrevet en gång, han låg kvar på golvet i flera minuter, jag var helt övertygad om att jag dödat honom. Så ja springer till telefonen, ringer mamma på jobbet och skriker "Jag har dödat David, Jag har dödat David"..mamma kommer hem i ilfart..springer in och vad ser hon. Jo, vi sitter i soffan...kollar på tv och har det hur bra som helst. Vänner igen.. hahahaha...mamma kan inte ha haft det lätt...
Drämde även en träsko i huvet på honom en gång. Han hade bandat över mitt favorit VHS band..Ronja Rövardotter..ja blev så arg att det svartnade för mig och jag visste inte vad ja skulle göra...så ja gick, hämtade pappas träsko och drämde till...stackarn!! Ja fick va på mitt rum resten av kvällen...rätt åt mig...
Ja vet vad ni tänker...vilken elak lillasyster.. Men jag vill faktiskt tillägga att min bror kan reta en gråsten! Han kan bara ge en blick så blir man helt galen. Han är och var när han var liten en retsticka... Han retas jämt!! Mer sällan nu, men det händer!!:)
Han kan också alltid få mig att skratta!! Så fort jag är ledsen eller bara på dåligt humör..börjar han dansa, en sjukt fånig dans...man brister ut i skratt direkt!!
Ledsen Davva, var bara tvungen att ta med den här bilden!! Hahaha... Jag vek mig av skratt! Såhär går det om man glömmer att ta med sig rena kalsonger till stugan och mamma måste tvätta :) Mammas trosor får helt enkelt funka!! :) hahaha... Min älskade bror..bjuder ALLTID på sig själv!! kärlek...
David är också den som alltid ger mig goda råd. Jag är dålig på att ta emot vissa, men försöker att ta emot dom så gott det går. Han är min stöttepelare.
Vi är så otroligt olika, fast ändå så lika. Vi brukar garva åt det där ibland. Vi har helt olika klädstilar och musiksmak. Vilket är ganska otroligt när vi växt upp ihop och umgåtts med varandra ganska mkt under hela uppväxten!! Brorsan tycker att ja har usel musiksmak...hahaha.. håller INTE med!
Han är min bror...min finaste, bästaste bror!
/ Tessa♥


Sååå...orka

Men hur orkar ja...? Läste igenom mitt inlägg alldeles nyss.. Å ser att ja skrivit såååååå typ hundra femtio ggr! I´m so sorry vänner!! Förstår inte hur ja orkar med mig själv..men ja LOVAR er att det inte kommer att hända igen!! Promise Promise!! Är så sjukt jobbigt att läsa en text där en människa gjort som ja gjort i den texten!! Får skriva som fan nu så att det där inlägget åker iväg till histoien..hahaha!! :)
Ja, jag vet vad ni tänker nu...ÄR HON UPPE SÅDÄR TIDIGT Å REDAN KLAR FÖR JOBB LIKSOM..vänner...ni har HELT RÄTT!!! Jag är sjukt impad av mig själv. Vaknade kvart över sex imorse...inte pigg som en mört men inte långt därifrån!! :) Jag studsade ur sängen (läs; kravlade mig över P..hehehe, inte så sensuellt kanske, ja vet!! Men vafan gör man när sängen står emot väggen å den sidan man kliver ur sängen är på P:s sida, sluta döm mig!!
Nu är klockan snart kvart över sju å ja har packat min matsäck för dagen...Oh Yes...ni hör rätt...GÖR JA NÅT FEL IDAG? SVAR; NEJ!! :) Ska dra iväg till tuben nu...(har börjat med sthlms slang med...såååååå nice...ooops där kom det..igen..sorry...men vafan det passar in nu å ett mår ni ju inte dåligt av!! :))
Ha en GRYM Tisdag vänner!! Idag är det akupunktur dag!! Love rutiner!! :)
Snart endast två veckor kvar till semester!!
Fick en grym bild av far min på telen imorse..ja tidigare imorse ;)..visar den för er sen!!
/ Tessa♥

Mac..

Dom ringde från Apple butiken i Västermalmsgallerian idag efter jobbet. Datorn som jag och P beställt hade kommit..jag ruuusade dit! Skönt att äntligen få en ny data. En som fungerar och som inte hänger sig själv!! :)
Jag är såld. Den är huuur bra som helst. Va lite fippel först i början för att få mitt mobila bredband att fungera på den, men efter tre samtal med supporten..å det sista med en kille som va grym på Mac så funkade det strålande! :)
Tack 3!!
Tangentbordet lyser!! :)
P ligger och kollar fussball i soffan...ja är inte så intresserad...blir mest irriterad faktiskt. Vi kollade på Brasilien-Elfenbenskusten igår. Brasilianarna spelade så sjukt ful fotboll, filmningar och hands hela tiden...en massa tjafs å drygerier på planen. Dom var inte ens värda att vinna!! Kaká...vilken tönt!! Han är så störig...tur att han fick rött kort så man slipper se karln i nästa match!!
På fredag är det bröllop...ja blev så nyfiken på var de ska vara att ja va tvungen att googla på det...å ja hittade kapellet...Skepphamnskapell heter det. Ligger ca: 55 min från Sundsvall mot Timrå...riktigt fint ställe.
Fint va?? Vi kommer att få en kanondag!! Å ja kommer att fälla sååå många tårar. Ida och David kommer att vara sååå fina!! ♥
Längtar till Midsommardagen då vi får va i stugan med familj och vänner!! Ska bli såååå mysigt!!
Hoppas på finväder...men det är svensk midsommar så det är inget att räkna med. Men dunjackan är med och mössan är med..sen är jag kittad för en midsommarhelg i skärgården!!
Twilight stjärnorna är i stan..
Jag är sååå avundsjuka på alla 14 åriga småtjejer som tältat utanför sergelbion för att få sig en biljett till Hovet ikväll där stjärnorna kommer att vara! Jag kommer inte undan med sånt där idag...ja är för gammal. Det tar emot att säga men det är sant. Jag skulle sååå gärna velat varit där. En tröst är att ja skrämmer mig själv minst lika mkt som er när jag skriver det här :). Kan inte räkna hur många ggr ja sett filmerna...eller läst böckerna..så fort jag är klar börjar jag om...ja är på trean nu igen! Å varje gång...går ja in i boken så pass mkt att ja tänker och lever vampyr vs varulvsvärld...sjukt ja vet!! Men häftigt också. Häftigt att en trebarnsmamma på 40 år kan skriva så sjukt bra böcker. Böcker som blir succé..folk är helt lyriska. Jag hoppas hon får nobelpriset i litteratur..det är hon värd. Harry Potter...släng dig i väggen!! :)
Har ni tänkt på en sak när det gäller Twilight filmerna...?! Finns inte en enda ful människa med i filmerna...
Se själva!






Kärleksfull helg...

Grattis Prins Daniel och Kronprinsessan Victoria!! Vilket bröllop...helt underbart!! Jag fällde tårar hela dan!! Vill också vara prinsessa...bara för en dag! Få gå i sådär fina klänningar, med en fin tiara å håruppsättning.

Längtar som en tok till Augusti 2011 då jag kommer att få min prins!! :) Då är det dags för mig och P att säga JA i kyrkan, få trä på varandra ringarna, ha prinsessklänning ;)...jag längtar sååå!!

Vi har dock mkt att leva upp till...kortege genom Kungsgatan i Söderhamn, det vore nåt det!! hahaha...



Va så roligt att se att Daniels syskonbarn gick tärnor med prinsar och prinsessor...vilken dag för dom!! Snacka om overklig upplevelse. Coolt!!



Fick även fälla tårar på konserten som hölls för brudparet...jaaarå!! :) Slutscenen när barnen ställer sig och sjunger för Victoria o Daniel...då grät man!! Yes Yes...blödig ja`??...Nääärå!! :)

Ja ni...helgen har inte innehållit så mkt annat än bröllop...det blir som en drog. Kunde knappt gå på toaletten under dagen för att ja så rädd för att missa nåt..hahaha.. Som tur var så lyckades ja tajma toalettbesöken på de ställena då det inte gjorde nåt. Va säger man...proffs!!? :) Vi kunde inte ens kolla på film ja å P...vi var helt inne på bröllopet..ville se ALLT!! Pappa Olles tal...tårar, Daniels tal...TÅRAR... Tårtan...lite av en besvikelse...trodde att den skulle va snyggare...ledsen!!

Igår körde ja parkhäng...det var riktigt skönt i parken i Fredhäll...vindstilla å tokvarmt. Tackarrrrr!! Camilla kom in å joinade mig å P vid tre tiden!! Vi drog till Texas Longhorn för att käka med Emmis och Micke. Det blev en riktigt trevlig kväll med mkt tok å skratt som vanligt när Emmis dyker upp. Hon är för härlig. Sen så drog jag, P och Camilla hem för att kika på matchen mellan Brazil-Elfenbenskusten...vilken skitmatch!! Filmningar å en massa dryga brasilianare förstörde en bra kväll..ja blev så arg att ja inte kunde kolla nå mer.. Brasilien var INTE värd att vinna...hands efter hands å sen på det filmar dom i VARJE närkamp.. Ja fick en påminnelse om varför ja inte gillar att kolla på fotboll vissa gånger...TACK!!

Snart Midsommar...å då är det bröllop!! :) Ja och P är bjudna på bröllop. Min bästa vän Ida gifter sig med sin David. Kommer bli en helt fantastisk dag. Ja ska hålla tal...å ja är nervös. Har inte skrivit ner ett endaste ord, vad ja ska säga... Hmm..dags att börja slipa på det här känner ja!! Vi kör kort...å avslutar med en skål :). Mammsen får hjälpa mig på torsdag känner ja!! :)

Midsommardagen blir det grillkväll i stugan...med en massa vänner å barn. Ska bli såååå mysigt! Ja längtar!!

Men nu...JOBB...

/ Tessa♥

AW..

Satt ute på lunchen igår med Kicki..vi satt oss vid bänkarna nära fontänen på Sergels Torg. Det är helt perfekt ställe att sitta på om man vill kolla på folk :) Å det ville vi :) När vi sitter där kommer en gammal herre gående med rullstol förbi oss..när han passerar ser ja att han har en sån där nummerskylt, som man brukar ha på bebisars vagnar, med sitt namn skrivet på. OLLE!! Det var sååå otroligt sött...som synd var så fick ja upp kameran i sista sekunden och gubben hade trots sina ganska sega gång kommit så långt att ja inte orkade springa efter honom å fota. Men han var absolut den sötaste gamla farbror ja sett...å hur gulligt var det inte att ha en reg.skylt med sitt namn på, på rullatorn!! Heter det så? Rullator...ja å Kicki diskuterade det...har fortfarande inte kommit till nåt svar gällande den frågan..ajja!! Märk gärna ord om det är fel!! :)

Idag är det riktigt varmt här i Sveriges hufvudstad....25 grader!! Å det känns när man är ute!! Riiiktigt Niiice!!
Lovar gott inför midsommarhelgen!!

Idag är det AW på jobbet!! Vi ska sätta oss på "Gården" vid Norra Bantorget några personer från jobbet å bara snacka å vara i solen. Dom har en grym uteservering med shyssta soffor som man kan halvligga i å jäääsa!! Jag längtar! :) P är hemma å städar å tvättar...är inte fördelningen helt underbar ;) alla feminister därute dansar väl på borden nu..haha!! Han är bra min P...helt underbar faktiskt!! ♥

Kollade på "Dear John" igår...hoja vilken fin å sorglig film. Jag grina efter första scenen...sen kunde ja inte sluta. En del av tårarna var av lycka att det var så fint å en del av sorg...för hua va sorglig den va...men ett bra slut vilket jag älskar.. Men tror ni att ja slutade gråta efter att filmen var slut...NOPE...det fortsatte...tårarna rann å rann...å det blev inte bättre när jag lyssnade på filmmusiken på Ipoden...
Se filmen...men som vanligt när det gäller mina filmtips...ta med näsdukar..plenty!! :)



Ledmotivet till filmen heter Paperwight..lyssna å njuuut!! :)

/ Tessa♥

STOP..

Kom precis på att tiden går ju faktiskt inte att stoppa...hmm.. Detta gör att ja får en ganska grooov ångest på ett sätt. Va roligt det skulle vara att få spola tillbaka tiden och få va med om vissa minnen igen!! Har ni tänkt så? Eller tänker ni så?..
När jag får barn så ska ja ta huuuur mkt kort som helst...å filma..å verkligen spara saker som ja tror är roliga att kunna ta fram och minnas saker från. Å sen när den lilla killen eller flickan växer upp kommer ja TJATA om att de ska ta kort, filma å spara saker som de har ett speciellt minne till. Ångrar mig faktiskt ganska mkt att ja inte knäpper mer kort än vad jag gör. Det är så sjukt roligt att kura ner sig i soffan å kolla igenom gamla kort. Nostalgi!! Gör det alldeles för sällan.

Mamma och Pappa va grymma på att filma och fota när jag och min bror var små. Vi har massor med filmer på mig å broder. Från det att vi föddes till att vi va 12,13 år kanske.. Riktigt roligt att kolla på dom filmerna nu..man kommer ihåg saker med hjälp av filmen som man annars inte hade en tanke på att vi varit med om eller att vi gjort. Dels kanske för att vi inte kommer ihåg vårat första år, eller när vi föddes :).. Nästa gång jag är hemma i Southport ska ja bjuda P på en filmkväll..VHS band, popcorn å champis...det ni :).

Just nu sitter jag och ruttnar på kontoret!!.. Vill ha semester och det är OMGÅENDE, speciellt när solen lyser ute. Tur att det bara är två veckor kvar...sen väntar en 4 veckor lååååång semester!!
Några planerade aktiviteter är;

 Skara Sommarland tripp med Bästa Kickan och Björn och barnen, Cissi och Giray och barnen, TG och Maria och barnen...och så ja å P då så klart..-utan barn..:) hahaha.. Kommer bli en grym resa!! Äntligen får ja dra till Skara, evigheter sen jag var där. Älskar deras vattenland..tur att det är barn med på resan, hur hade det sett ut annars!! ;)

Utö ska vi också åka till, ska försöka att dra dit samtidigt som Giray och Cissi...hoppas på att Kickan och Björn också kan hänga på. Aldrig varit på Utö, så det ska bli riktigt roligt att få se hur det ser ut. Dom säger att det är "Pripps Blå" känsla därute...å är det sant...kommer ja förälskas i Utö. Hur grym är inte Pripps Blå reklamen liksom :)

Va på akupunktur igår hos Ulla!! Vilken mysdam hon är den där Ulla. Så lugn å så har en sån grym humor...fast lite så där blyg bra humor. Vilken förklaring...ajja..ja kan inte förklara den på ett annat sätt...
Igår disskuterade vi hur det känns när nålarna sätts i en...ja hade svårt med att förklara känslan och sa att det kändes som "kärringstötar" men det är ju fel för då ilar det på ett obehagligt sätt.. Tillslut sa Ulla; "Det känns som små små elstötar i kroppen"...helt sant!!! Det gör verkligen det. Så häftig känsla. Try it!!

Har varit dålig på bilder på sistone...kan lägga ut en bild på en vän i Söderhamn som åkte på en kraftig blåtira då hon nickade ihop med en tjej i helgen...men snäll som ja är ;) så skonar ja Vickan från det.
Ni får helt enkelt stå ut!! Bilder kommer :)

Dags att börja jobba...jaaaarrråååå!! :)

Ha en härlig dag!!

/ Tessa♥


Error....

Vi kommer inte in på vårat skrivbord som vi använder oss av här på jobbet...
Så här sitter vi utan mail...helt lamslagna. ALLT sköts verkligen via det där systemet..så vi kan inte jobba!! :(

Bloggar lite istället...

Jag är en riktig bloggfanatiker...läser bloggar jämt..i bilen, på tunnelbanan, i parken, på lunchen...sjuk? Näe...men ja tycker att det är riktigt riktigt roligt! Man får följa en person i dens vardag...sånt tycker jag är riktigt intressant och roligt. En av de bästa bloggarna är Mia Skäringer, hon har slutat att blogga nu å det är trist..

Några andra bloggar som ja följer är;

http://www.pernillawahlgren.se/


http://blogg.amelia.se/johanna-toftby/
Här får du en massa grymma stylingtips för håret!! Love it!!

http://ensammamma09
Vet inte varför ja följer den bloggen...inte speciellt bra...fixidé tror ja!!

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.6378063
Samma med denna blogg...vet inte riktigt varför ja läser den...

http://enresautandig.blogg.se/
GRYM blogg...han skriver så vackert...man blir helt tagen..känner ni igen honom? ;)

Ja...det var några av mina bloggar som jag läser...

Fortfarande strul med systemet vårat...tur att klockan snart är tre så att det snart är dags att gå hem!! :) Riktigt trist att sitta på jobbet å göra ingenting! Helt värdelöst!! :(

Ska kolla lite lägenheter nu..ja å P funderar på att köpa en större. Hoppet till hus är för stort..pengamässigt..men en shysst trea eller fyra skulle va nice (lägenhet). Så nu kollar vi runt lite. Helst i fredhäll..men där är det dyrt! Så det lutar åt Solna eller kanske Gröndal!! :) Ajja..det återstår att se...kanske ska gå på några visningar också liksom..hahaha!!

/ Tessa♥

Skallebank...

Får alltid skallebank när det är mulet ute!! Förstår inte.. Men två alvedon, så försvinner den nog :).

Ångest att lämna Söderhamn igår för att återigen bege sig till Sthlm. Jag vill ha semester NU..fast vädret får gärna bli liiite bättre!! :) Vi har haft en kanonhelg i Söderhamn. Var ut med bästaste tjejerna på fredagen Vi satt hos Carro innan och drack lite..sen begav vi oss ner till Stadsparken för att kolla på när Johnossi spelade. Riktigt bra, ljudet var lite kasst bara, men det ordnade upp sig när vi backade en bit från scenen. Lyssnade på de bästa låtarna, sen gick vi tillbaka till Carro för lite mer dricka å surr...

Drog ner till Olles sen...där var det inte många själar, men trevligt ändå. Men ja känner efter denna helg att ja ska nog inte va ute på krogen längre...känner inte igen en endaste människa nuförtiden. Dags att införa hemmafester även hemma nu känner ja. Om man inte är ett stort gäng som går ut... Tess..dags att du ser till att amma färdigt snart så att festerna på Knektslätten återinförs...fort fort!! :)

Lördagen spenderades ute i stugan, vi tog en sväng in till stan för att hjälpa pappsen och för att besöka min farfar Bo!! Han är för härlig. Pigg och glad var han. Han kände till och med igen oss alla. Farfar strålade av lycka när han såg oss. Kommer att leva på det här i evigheter nu känner ja. Blev helt varm i hjärtat, å pappa med! Älskade farfar!! ♥
På kvällen drog vi in till Giray å Cissi!! Vi käkade Tacos å snackade om allt möjligt!! Riktigt trevlig kväll...med skrattkramp i magen!! Tack fina Fam. Giray/Olsson för en grym kväll!! Utöresa och Skararesa är bokad...kommer bli sååå roligt!! :)

Igår var vi ut till Tess å Pers stuga!! Vi kastade "Macka"...hur längesen var inte det??!! Å ja vill bara berätta att mina skills inom det har INTE förändrats!! Ojoj..vilken "mack-kastare" man är!! Sex studsar fick ja...inte illa :). Per ska alltid va värst han...men ja säger inte hur många studsar på vattnet han fick..inte intressant ;) haha!! Lukas körde på att kasta största stenen han..för att få den största plumsen i vattnet..gick kanooon!! :)

Svängde förbi P:s mamma å tog en fika...innan vi begav oss hem till stoora staden igen!! Godaste Jordgubbarna ever bjöd Birgitta oss på!! Tack B!!

Å nu är man åter på jöbbet igen!! YEEES!! Tröttast i stan är man...med en skallebank som vägrar ge sig...fast att ja proppat alvedon!! Suck!

Ikväll blir det filmkväll delux...P ska kolla på fotboll så då blir det film i sängen för min del. Dags att kolla igenom de senaste romantiska komedierna som hoppat in i min data :)...Så det gör inget att det regnar!!

Ha en härlig Måndag!! Trökmåndag!!

/Tessa♥


Rain...

Regnet öser ner här i Sthlm idag...tänker på alla stackare som tar studenten idag...hua va trist!! Men ja vet hur det känns...regnade på min student med. Precis när vi sprang ut på trappen...öppnade sig himlen och det bara vräkte ner..

Idag drar ja å P till Söderhamn!! Ska bli så härligt att få komma hem till mamma å pappa. Få äta god mat å bara vila upp sig. Behövs..har varit en helt hysterisk vecka..
Hoppas på att få träffa lite vänner med medans man är hemma. Hoppas på sol också..så att vi kan åka lite vattenskoter å båt. :)

Ha en härlig fredag!!

/ Tessa♥

Caroline Sjögren...

...du gör mig sååå otroligt glad!! Vet du hur glad jag blev för ditt mess igår, Tack sötaste!! ♥

Måste skriva om en fin vän...hennes namn är Caroline Sjögren... Vi träffades för ett år sedan i Thailand.. Hennes dåvarande pojkvän Björn känner Pecka och Valle som vi åkte med till Thailand. Vi möttes upp på "Fireshow" stället på Phi Phi... ( Ja har fått veta i efterhand att du inte alls va sugen på att möta upp oss Carro ;)..hihihi...

Vi drack lite drinkar snackade lite å sen bestämde vi oss för att mötas upp dagen efter på stranden å hänga...

Dagen efter på stranden hade vi det såååå mysigt!! Kände direkt att Carro va en otroligt härlig tjej, med sjuk humor...som mig själv :). Ja va SÅLD!! Vi pratade om ALLT, redan då :). Carro är den som redan från dag ett sett om jag mått dåligt och verkligen lyssnat och varit ett stöd...tänker på förra midsommardagen...TACK Carro...hade inte klarat mig utan dig då!! Du är en sann vän å du har en speciell plats i mitt hjärta!!

Vad hade Thailandsresan varit utan dig å Björn!! Vi hade det sååå otroligt roligt..å ja är såå glad över att vi fick chansen att lära känna varann där...

Vänskapen med dig är sååå härlig!! Inget krystat..vi kommer som vi är...är som vi är...å bara hänger. Alltid lika roligt...

Love u ♥



/ Tessa♥


Välkommen...

Vill hälsa Kicki och Jonas välkommen till min blogg :) Roligt att ni läser den!! :) Nu får ja tänka mig för ytterligare innan ja skriver vissa saker då ;) hahaha!! SKOJA!!

Har fått för mig att denna dag ska vara en Tisdag...men det är onsdag!! Det här händer mig varje vecka nu förtiden! Helt förvirrad. Fast på ett skönt sätt, värre om man är en dag före. Då blir man besviken när man tror att det är fredag å så är det torsdag! Hua!

Tog följe med min far till jobbet idag! Mysigt att få rå om honom. Dröjer inte länge tills vi ses igen, åker hem till Söderhamn på fredag. Pappa tycker att det är det BÄSTA när vi kommer hem, för då får han mat som han gillar, hahaha!! Kött, potatis och sååås!! Han är inte svår att göra nöjd min far!! :)

Igår fick jag och P en smärre chock!! Vi har punkterat däcket på vår bil. En metallbit har bestämt sig för att fastna där och punktera det! Först trodde vi det va pyspunka, men hua va fel vi hade! Så det var bara att ta bilen till däckservice å byta. Vi trodde att det skulle gå på max tre tusen!! Ikke sa nikke... Det gick på 7.000kr. Vi trodde killen skämtade när han skulle ta betalt. Kostar att ligga på topp!! Tur att framdäcken funkar ett tag till. Hua!!

Måste berätta...min brors bästa tjejkompis Maria har startat ett eget märke för barn. Hon har bland annat gjort en pekbok för överklassbarn...hahaha..såå rolig.. Där kan man bland annat lära sig hur ett privatjet ser ut å hur det uttalas. Sen har hon gjort sparkdräkter i form av en frack, folkdräkt m.m. Ni MÅSTE bara ta er en titt på hennes grejjer.

http://www.babyshop.se/system/search/product.asp?id=5199

Här har ni länken till där de säljer boken och kläderna...de håller på med en egen hemsida men den är inte riktigt klar ännu... Märket heter The Tiny Universe!!



Ha en bra ONSDAG!!

/ Tessa♥

Finfrämmande...

Min far är här idag...
Alltid lika roligt när han kommer på besök, va ett tag sen nu. Så det är extra roligt att ha honom här!! :)

Lugn kväll blir det... Har precis ätit kvällsfika :) Ska slösurfa lite nu å sen blir det sängen..är helt slut efter akupunkturen idag!!

Sjukt trist inlägg..ledsen..kommer igen imorgon!!

/ Tessa♥

Semester snart..Tack!!

Vilken helg!! Hur underbar som helst...längtar till semestern så att ja håller på att spricka!! Kan det inte bli v.28 snart...pleeeease!!??...

I lördags va jag och P i Gamla Stan och käkade...sen skulle vi på Gröna Lund å kolla in Sommarkrysset..åka lite karuseller å bara jäääääsa :)
Vi åt en mysig middag på en italiensk restaurang i Gamla Stan...inte den bästa fisken i stan men det var mysigt trots den dåligt kryddade fisken :).
Sen åkte vi båten ut till Grönan...

När vi kom in gick vi förbi ett stånd där man kunde vinna 4kg Gott & Blandat...P:s kommentar var direkt..åå en sån där ska ja vinna...Visst sa ja...

Sommarkrysset va bra...Robyn är grym...sjukt duktig på att göra musik. Tappa micken gjorde hon med..hahahaha... Efter krysset var det dags för lite karuseller...vi åkte insane...helt sjukt rolig karusell...P var lyrisk...efter det blev det Jetline...en favvo som alltid går hem hos oss :)

På vägen ut så fick Tessa (jag) för sig att hon skulle vinna choklad...spelade bort 150 spänn, utan att vinna en uns choklad...less man kan bli. P gick till sin Gott&Blandat...å va tror ni att han gjorde...JO HAN VANN!!! Hahaha...helt sjukt. Går inte EN gång utan att den karln vinner... 4kg Gott&Blandat...å typiskt att inte ja gillar det!! Så nu får han allt själv ;)


Den stora bilden ska vara en bild på Robyn...misslyckad...jäkla iPhone...:) Men hon stod där i alla fall :)


Stolt vinnare av 4kg Godis!! Skitungen ♥

Igår var det parkhäng heeeela dan!! Vilket väder... Helt underbart!! GE mig semester NU!!
Parken var full med solande damer och herrar...

Drog in innan tre för att se när Söderling och Nadal skulle mötas...Nadal spelade huuur bra tennis som helst å var en värdig vinnare!! :) Söderling har visat att han är på väg uppåt...hatten av!!

Gick en sväng in till Skeppsbron igår...vi tänkte att vi skulle kolla på konserten där...men det va sååå sjukt kallt när vi kom fram att vi vände å gick hem igen. Fick en skön prommis...
Å när vi kom hem la vi oss i sängen å kolla på Rocky & Drago...bästaste programmet av dem alla :).

Å nu är det Måndag o Jobb...fantastiskt!!...

Ha en nice måndag!!

/ Tessa♥

Parkhäng...bra men kort...

Drog ut till parken imorse...det va sååå härligt väder. Inte ett moln på himlen och hur härligt som helst. Fick ligga där i tre timmar...sen öste molnen in å nu är det totalt igenmulet... Premiär Parkhäng blev inte långvarig...men härligt ändå!! Nu är ja inomhus igen...ska kolla på ett avsnitt av Rocky & Drago, sen skall damsugarn fram..å sen kommer P hem. Ikväll blir det nog bio å en bit mat ute!! Inte helt fel..

Imorgon hoppas ja på stråååålande sol HELA dagen!!

Ha en härlig lördag!!

/ Tessa♥

Barbent...

Klädde mig liiiite fel imorse... Tog på mig klänning...å när ja kom ut..brrrr..vad kallt det blåste..hua!! Hoppas det blir varmare senare på dan..annars kommer Tessa frysa!! :)

Härligt att komma hem på eftermiddagarna nu, när solen skiner och det är varmt. I eftermiddag blir det att sätta sig i parken på en filt å bara mysa med P. Han är ledig idag...vi skulle egentligen ha dragit upp till stugan i helgen..men det blev inte så. Kom lite grejjer emellan..så stackarn är ledig själv idag!! Ajja...vafan..han får sooola i parken..ja är avis!! Vill också soooola :).

Igår när ja satt på jobbet så hörde jag på radion att de utrymt alla skolor i Söderhamn på grund av att det inkommit ett mail om bombhot till kommunen. Otäckt!! Va är det som händer därhemma!! Hua. Har hört att Bandidos vill ha en lokal i Stugsund med..hmm..
Hoppas att polisen tar detta på största allvar nu så att ingen blir skadad!! Tur att Tess är på mammaledighet...puuhh!!

Bara 6 timmar kvar, sen är det HELG...:))
Gillar helger ja!! :)

Idag ska ja ut på staden och leta converse skor till Cissi!! Hon vill ha ett par gröna eller rosa å de finns inte i Sputhport...så då tar jag över letandet i stora staden!!
Tips om var dessa fantastiska skor finns tas gärna emot!! :)

Ha en skön fredag all of u out there!!

/ Tessa♥


Kan man ha converse till bröllopsklänning?? Näe...ok!! Önskar...för dom är sååå sjukt snygga å sköna!!

7000 skrikande Twilightfans....

---står just nu utanför där jag jobbar på Hötorget! Varför är inte jag 14 längre å kan stå där med dom? Ååå..ja vill också ha biljetter till Hovet när dom kommer dit å till premiären av den tredje filmen Eclipse...
Jag är besatt, jag vet...å ja står för det!! Dags att läsa igenom alla böcker IGEN känner ja!! :)



Snart på bio...mmm me like grrr...;) ♥

Igår va vi i Kungsan på Mat i Sthlm eller vad det heter. Det är en massa olika restauranger som slår upp tält i Kungsträdgården och serverar dryck å mat. Sen är det en stor sen där svenska artister uppträder hela dagarna!! Riktigt mysigt faktiskt. Jag och P drog dit vid fyra..solen stekte och det va hur härligt som helst!! Senare på kvällen gick vi hem till Fredhäll, helt underbart. Gick i linne hela vägen...Sommaren är här!! TACK!!

Tatuerade mig i måndags :)
Det gick bra och smärtan var inte så farlig...känns exakt som tusen nålar kom jag och killen som tatuerade mig överens om :) Men innan det gör sådär riktigt ont som det gör när ngn gör tusen nålar på en å man skriker sluta...så upphör smärtan liksom..därför den inte är så farlig har jag konstaterat! Hängde ni med? :) hahaha....

Det blev i alla fall en svala på vänster handled...å ja är sååå nöjd!! Killen ritade om den lite å den blev ännu bättre..fantastiskt!! :)


Lite öm här...men nu är det en fin skorpa på den å efter helgen är den nog ömsad å klar!! :)

24 grader å sol idag...å ja JOBBAR!! Why??.. Blir sååå less att det alltid ska vara fint väder när man ska jobba...
Hoppas VERKLIGEN att vädret håller i sig i helgen så att jag kan ta en brassestol, bege mig ut i parken å sola som en tok. Här skall det stekas. Dags för sommarbränna nu..så att shortsen kan åka på nästa vecka :).

Puss på er alla!! Ha en skön topptorsdag!! Å soooooooola gärnet :)

/ Tessa♥

RSS 2.0