Frihet

Igår tog jag mig friheten och drog från jobbet vid tre tiden för att få komma hem till familjen redan vid fyra! Vi hade bestämt att vi skulle inviga Hilmas nya fina cykelsits som vi fått av bästa familjen Hellbom/Söderholm! Väl hemma skulle den monteras på cykeln innan vi kunde dra iväg för ett dopp i Färssjön! Det går snabbt sa min egna P aka Anders Timell! Gick sådär för min make, slutade med att jag som tydligen är den ende å mest tekniskt lagda personen i familjen fick lösa problemet! Det blev inget kvällsdopp men en glass nere vid vattnet! Å som Hilma mös! Å jag med! Tänk att komma hem å få en massa tid med sin familj efter jobbet! Det är underbart! ❤ Hoppas på en tidig dag idag med! Vi får se! Vore underbart!


Som ett brev på posten...

...kom ångesten igår!! Jag ska jobba en vecka nu å sen har jag mina två sista lediga veckor för denna sommar! Hua! Sen börjar lillhöna på dagis å vi flyttar in i huset! Yay! Känns helt overkligt härligt! Men först ska jag ha 30 årsfest i sommarstugan! Åka till Furuvik med familjen å förhoppningsvis bada en massa mer i stugan på stranden! I lördags drog vi tidigt till Leksand sommarland! Jag var helt säker på att termometern i vår bil pajat då den visade 11 grader! Men ikke! Den visade så rätt så! Å som tur var blev det varmare under dagen! Skitmysigt var det! Frös i vattenlandet, Hilma mest! Åkte karuseller eller jag å Hilma gjorde! P vägde för mkt....Hihihi! Sorry darling va bara tvungen! ;) Trötta å Supernöjda drog vi oss hemåt! Hilma sov en microsekund! Å stod för underhållningen heeeeela vägen hem! :))


Å så kom det....

....det fantastiska vädret! Äntligen! Som vi längtat! Å på Mosters 50 årsdag å allt! Haft en otrolig dag å kväll i stugan! Hilma blev kvar i stugan å jag å P for in till stan å ska sova här! Mys! Vardagslyx! Dagen har spenderats i brassestolen på stranden med sololja!!


Bryta ihop - komma igen

Ja trodde inte att detta väder skulle göra mig tokig men jag erkänner! Igår bröt jag ihop totalt! Fick en riktig downdag! Va inte sugen på nåt! Allmänt less på blåst å att man inte har suttit en hel dag i solen denna sommar! Sjukt! Men man får trösta sig med att det är lika för alla! Tur att det var sommarfest hos fina vänner i stan! Å vilken fest! Så otroligt mysigt å framförallt roligt! Tusen tack Cissi å Matte för en underbar festkväll! Idag har varit en lugn å skön dag! Sitter å surfar runt på olika sidor och kikar på tapeter! Hur kul som helst! Längtar verkligen till vi får flytta in i huset å fixa! Det kommer bli så fint! Åkte förbi idag! Jäklar va bra det kommer bli! :)) Nu är det soffmys med min älskling som gäller! Älskart! Hoppas ni också har en mySsöndag!! Skulle inte ha suttit fel med sol, värme å badstrand!! Give me!! Please!!


Proffs

Pappa drillar! Går sådär..


Finally

Äntligen! Nu kan jag blogga via mobilen igen! Lovely! Ja som ni kanske vet så regnar det fan i Mig konstant här i Hälsingland! Men vi får på nåt konstigt vis saker gjorda ändå! Hade det varit för 2 år sen innan Hilma kommit så hade jag brutit ihop för längesen! Men nu är det ändå ok! Underbart att få vara med familjen å bara mysa! Älskart! Just nu skiner solen å vi hoppas att regnet håller sig borta lääääääänge! För Nu vill vi kunna bada å mysa i solstolarna!! Vi har hittat ett hus! Jepp! Å vi har köpt det! Jepp! Här går det fort i svängarna! Vi skriver kontrakt på tisdag! Underbart! Längtar till vi flyttar in! Nu ska här kollas på gardiner och tapeter! Älskart!


Vad har hänt....

Jag försöker att logga in på mobieln för att kunna blogga. Sällan jag bloggar från datorn nu förtiden. Blir svårt att hinna med när man har en dotter hemma som man vill ge tid och kärlek. Har försökt i flera dagar och jag får bara felmeddelande. Ngn mer som stött på det? Galet irriterade.
 
Så ni förstår, jag har inte glömt er. Hoppas att det löser sig snarast...
 
Vi har det kanonmysigt!
Igår invigde vi Hilmas strand på riktigt i stugan. Brassestol å en massa spadar och hinkar i sanden. Vilken lycka. Vi njuter, Livskvalité på hög nivå. Verkligen älskar sol, bad och sommar.
 
Idag har vi åkt runt och kört spontanbesök. Mer sånt för usch så mysigt det är. Hilma somnade i bilen hem helt slut. Gohjärtat vårat! ♥
 
Imorgon vet vi inte vad som händer. Vi tar dagen lite som den kommer...helt underbart!
 
Måndag ska vi träffa banken....vi har nämligen hittat ett hus...yay!
Håll tummar och tår för att det blir vårat!!
 
Puss på er å hoppas solen skiner på er. Den lyser lite med sin frånvaro här....å ser ut som att den ska göra det resten av veckan med. Är det inte typiskt....när man har sermester å allt.
 
 
Tänk...förra sommaren var hos såhär liten...galet va tiden går fort...

Jobbvecka..

Jobbar en vecka nu innan jag går på två veckors ledighet! Ska bli skönt att få vara ledig igen! Men känns bra att vara på jobbet med så att man får röja undan lite mail och ärenden! Viktigt för att sen kunna slappa rejält på semestern!!

P håller på för fullt i stugan för att fixa Hilmas sandstrand! Han är så duktig! Hoppas den blir klar innan fredag så att den kan invigas då! Gu så härligt det ska bli! Hoppas på finväder med! Har beställt det! :)

Bara imorgon å torsdag kvar! Jag räknar ned....

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1164064/images/2012/pic_207401083.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1164064/images/2012/pic_207401083.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1164064/images/2012/pic_207401086.jpg" class="image">


Söndag, ångest å trötthet...

Hilma sover hos mormor å morfar inatt igen! Hon älskar verkligen att vara därute å det passade oss perfekt med då jag ville storstäda å P jobbar kväll!

Jag städade å donade å sen har jag legat i soffan! Skönt att bara slöa omkring! Älskart!

Blir en tidig kväll ikväll! Imorgon väntar en jobbvecka och jag har ångest! Men det kommer kännas bättre imorn! Ska bli roligt att träffa kollegerna! :) Sen jobbar jag ju bara till torsdag sen är jag ledig i två veckor till! Sweet!

Hilma va på Ockelbo marknaden igår! Lillfian!! Hon var coolast Ever!


Ida å David 30 år

Igår var det 30 årsfest i Glada Hudik! Vilken kväll vilket väder! Jag i P sov på hotell å har njutit av att få sova tätt tillsammans å fått äta en underbar hotellfrukost! Älskar att få egentid med honom! ❤

Tusen tack bästa Ida å David för en helt fantastisk fest med god mat å underbar stämning!! ❤


RSS 2.0