Trött?! Aaaa...

Vilken helg hörrni!! Skitrolig...å fullspäckad med aktiviteter!!

I torsdags var vi på Gröna Lund med jobbet!! Vi tog först ett glas Rosé vin på Friday´s i Kungsträdgården och sen så drog vi oss ut med buss på Grönan. Alla var riktigt taggade inför femkampen och karusellåkningen...Mest karusell för min del var det :). Femkampen gick ju grymt..kom på tredje plats, inte illa med tanke på att ja va sämst på att kasta ner burkar..fick inte ner en enda burk..skamligt, ja vet!!

Åkte Pop-expressen med alla fjortonåringar...:) Fick äntligen åka Insane, vilken jäkla karusell..sjukt rolig!! Sen bar det iväg till Fritt Fall...ja tvekade ett bra tag men bestämde mig för att ja va faaaan...kom igen Tessa. Å vips så satt man där å sparkade med benen...hua vilken jäkla sjukt vidrig karusell. Ja har nog aldrig haft sån dödsångest..dra mig baklänges vad det kittlade i knäna när vi satt 100 m över havet. Hua...Men snabbt ner gick det..å vilket sug i magen. Jag gick stolt tillbaka till de andra och visade upp fotot som ett bevis att ja åkt denna fruktansvärda grej.

Bildbevis:



Sammanbiten tjej..Moi! (längst till vänster) :)

Kalle (the boss) visar var han bor...ärligt talat så "sket ja i det" ja ville bara NER!!

Fredagskvällen spenderades hemma med P. Det var dags att packa och förbereda inför Möhippan som vi skulle ha på lördagen för vår kära Ida, som gifter sig med sin David på midsommarafton!!
Gjorde iordning picknick och plockade fram de mest 80-talsinspirerande klädsel i träningskläder ja hade. (vilken meningsuppbyggnad...aja ni fattar).
Och bestämde även vilka festkläder som skulle packas med...jag är STOLT över mig själv att ja fick plats med ALLT i min Timbuktu väska :) Duktig Kikka liksom!! De andra hade sjukt mkt mer packning ska tilläggas :)

Lördag; Klockan ringde 07.00, upp å göra sig iordning för en heldag med Ida!! Jag tog Tunnelbanan ut till Maria på Söder...vilken tjej å vilket läge på lägenheten!! Där var alla tjejer samlade...vi var alla riktigt nervösa inför att överraska Ida :). När alla tjejerna hade samlats drog vi i samlad trupp till Åhléns, vi hade fått uppgifter via sms att Ida skulle komma dit med sin mamma å syster! Vi drog upp på första våningen å började stretcha..... Ida åker upp i rulltrappan å där står 17 tjejer å stretchar i färgglada 80-talskläder.. Hennes min när hon ser oss är helt obeskrivlig.. Tårar sprutar från henne och oss å vilken glädje. Vi har helt överraskat henne :) Hon har inte misstänkt nåt...BINGO!!
Vi buttar in henne i en provhytt å vips kommer hon ut med den fulaste outfiten ever..hahaha!!

Vi hade en kanondag med otroligt mkt skratt å tok!! Ida bjöd verkligen på sig själv å tjejerna som var med var helt underbara! Vi blev ett riktigt kanongäng!! Tack alla för en GRYM dag och vi ses på bröllopet!! :)




Igår drog vi ut till Solvalla med Kickan å Björn! Vädret var helt underbart och jag å Kickan satt i solen å bara njöööt! Spelen gick inget vidare, men det gjorde inget för vilket roligt gäng vi var!! :)
Jag och Kickan satt å pratade om bröllop...Jag fick blodad tand. Längtar till ja får säga JA till P i kyrkan!! Nu ska här planeras inför nästa sommar :). Klänning klar, kyrka ej bokad men bestämd, gäster uppskrivna...ja ja är på GOD väg..hahaha!! Bara lite mer än ett år kvar :)

Somnade helt utmattad kl.22 igår.. Imorse var det svårt att få upp ögonen...men nu är man på jobbé å ikväll är det tatuering på schemat :)...
Wish me luck!!

Tack Kickan för en underbart dag på Solvalla...♥

/ Tessa

Femkamp...

Ikväll blir det femkamp på Gröna Lund med jobbet!!
Sjukt roligt!! Grymt taggad!!

Ska även äta sockervadd å åka karuseller och gå i spökhuset :)

Ska ta bilder så ni får se kvällen i bilder!!

Härlig Torsdag!!



Ska åka Insane...förra gången ja skulle göra det stod vi i kö i 1,5 timme...när vi äntligen kommit fram stänger dom..den är trasig... P å jag drog hem med böjda huvven..helt förstörda :)... Ikväll kan INGET stoppa mig..ja SKA åka insane...bildbevis kommer :)

/ Tessa♥

Surr...surr..surr..

Nu är den bokad...min 6:e tatuering! Måndag kl.18 är det dags på East Street!! Riktigt roligt! Det blir en svala på vänster handled...förlåt pappa, men det blir så :). Äntligen tog jag tag i mig själv och beställde tid, är så otroligt seg! Tycker inte om att behöva boka tid...skönast att bara gå in å få göra den direkt. Vet inte varför...men när man väl kommit dit vill man ha den DIREKT.. Nu får jag snällt vänta!!

Igår va ja å P hos Nettski på Svartensgatan 7 å fixade håret! Jag förblev blond...å det blev hur bra som helst. Är verkligen toknöjd med både färg och frisyr...nu är mitt hår friskt igen!! :)
Ska visa en bild..när ja känner att ja fastnar...idag är INTE en sån dag..
Här gå in å kolla...dom är skitduktiga och supertrevliga å ett riktigt shysst ställe...
http://www.svartensgatan7.com/

Nu blir det chill i soffan...

Lovely kommer den bli....

Blondie...

Har bestämt mig, förblir blond!! Bestämde det alldeles nyss. Bättre att bli lite mörkare till hösten!! Kanske kortar håret lite lite...en lång page skulle va shysst! Ja vi får se va Nettski hittar på!! :)

Skriver mer sen!

Bye Bye!

/ Tessa♥

Tankar...

Äntligen Fredag!! KINGFREDAG som BollnäsMartin säger på Bandit!! Lyssnat på den radiokanalen nångång? BollnäsMartin är ett MÅSTE för mig på mornarna när jag knatar till jobbet! Han är så grymt skön kille, pratar som en kulspruta å har den bästa dialekten av dem alla, Hälsingemål..gillart :) Känns som att vara hemma...inte för att Bollnäs är hemma men nästan :) Musiken på kanalen är grym den med...P:s favvokanal.

Idag bär det av till Söderhamn...bror hänger på han med! Härligt att få umgås en helg med honom...var ett tag sen!! Vi hoppas på båttur, vattenskoter tur, frukost på bryggan, soool och grillning :) Såg inte ut att bli sådär skiiiitbra väder hemma i helgen, men ja tror att det vänder! Hoppas!!! Men båt blir det vilket väder det än är..så är det bara :) Dunjackan är med så ja är kittad för blåst, kyla å lite regn!

Hur personlig får man bli i en blogg? Vilka läser?
Det finns mkt ja skulle vilja skriva men inte kan....eller vill..ja vet inte! Många ggr när man skriver och är förbannad, ledsen och upprörd så är det bara ord som kommer ner på papper..vissa av dem helt skrivna i stunden utan den minsta mening men som bara måste ut. Som när man skrev Dagbok.. Men personer utifrån som läser förstår inte det, å det gör det hela mkt mer komplicerat! Å där var svaret på min fråga..NEJ jag kan inte bli hur personlig som helst...

Hörs!

/ Tessa♥

Snart helg..

Torsdag idag...vilket betyder att det är fredag imorgon:)) Vi drar hem till Southport (Söderhamn) i helgen! Hämtar upp min bror ute på If å sen bär det av hemåt!! Ska bli riktigt härligt att få komma hem en sväng. Är rätt nöjd på Sthlm nu...nu vill ja hem till min familj!! ♥
Vi ska lägga i vattenskotern och hjälpa pappa med flytbryggan som han köpt!! Hoppas på strååålande sol så jag och mamma kan sitta på altanen och jäääsa :). Hoppas Hoppas Hoppas..

Vilket väder det va igår, hur härligt som helst. Bara att lapa åt sig all värme som kommer nu..då det kommer att bli kyligare nästa vecka :(... Ja ska lapa lapa lapa ja!! :)

Funderar fortfarande på brunett eller blondie....vet inte hur ja ska göra... Jag är för van att se mig själv i ljust tror ja. Fast innan jag blev ljus så var jag mörk i många år...fast inte snyggt mörk utan svart..hua!! Kommer INTE visa bild från den perioden..ni skulle bli skrämda..promise!!
Jag har helgen på mig att fundera, ska rådslå med mamma å pappa å min bror...ja vet vad dom kommer att säga! Mamma: Näe, du som är såå fin i ljust!! Pappa; Kommer att kolla på mig me en tom blick, inte säga något men jag vet vad han tänker..."Nu har hon blivit satanist stackarn", Bror: Nääää...ja tycker du ska ta tillbaka din riktiga färg...(råttfärgat...mmm..) Jag; Tack David, men ja tror ja klurar lite till...

Nice Torsdag alla...

/ Tessa ♥


Rosa!!

Idag är det onsdag!! Å inte en skymt av solen än, ja hoppas den kikar fram idag med. Helt underbart att sitta ute i solen å känna sommarvärmen...det absolut bästa som finns.
Underbart att känna alla sommardofter när man går till jobbet på mornarna. Som nyklippt gräs, då är det sommar!! På riktigt!!

Igår gick jag och P på staden efter att jag slutat. Vi satt oss å kollade på folk i säkert två timmar...solen värmde å det var riktig sommarvärme igår..sådär kvavt liksom. Trodde att det skulle bli regn, men det blev det inte. Som tur var!! :) Jag fick en shoppingattack med, köpte nya vita converse skor...äntligen har de kommit i min size med, 35, TACK Converse!! Vet inte hur många år jag har fått gått med för stora skor..haha!! Pippi?!... Köpte även ett skitsnyggt armband på Åhléns, det är ett helt silverarmand som det står olika budskap på...

Gick till Michlin å fixade mina naglar med..vi garvade som tokar som vanligt. Hon är för go!! Fick ROSA naglar dagen till ära..å ja tro det eller ej, men ja passar faktiskt i det! Men det kommer nog inte bli kvar så länge, tur att det kan tas bort!! Men just nu är det snyggt :)

Tror på allvar att ja ska tatuera mig imorgon!! :) Fast ja måste bestämma mig om ja ska sätta den på handleden eller på insidan av axeln...hmm...svårt val!! Snyggt på båda ställena...men om man sätter den på axeln kommer den alltid att synas...när vi ska gifta oss t.ex. och sen när jag har linnen, men det kommer den att göra om jag sätter den på handleden med. Hua...va ja är kass på att bestämma mig.. Förslag? Var skall ja sätta min svala som ja ska göra? Handleden eller insidan av axeln? Please help me!!

Har ett till dilemma...igår började jag fundera! Ska till Nettan å fixa håret på måndag! Å ja funderar ALLVARLIGT på att bli brunett!! Fast ja vet inte...gillar att vara blond med...men nu har jag varit det ett tag å det skulle vara roligt att prova på nåt nytt!! Va säger ni? Är ja galen?... Ajja...ja hinner nog ändra mig ett antal ggr innan det är dags. Men det skulle vara roligt att få höra vad ni tycker och tänker!! :) Skriv, kommentera, idiotförklara ;)...kom igen!!



Kollade på Rocky & Drago igår...har ni sett det? Gick för några år sen på ZTV. Å nu går det i repris på kanal 6 tror ja!! Riiiiktigt bra program!! Ja å P garvar lika mkt varje gång.
Sjukt bra program...igår fick dom prova på att vara sopgubbar i Kairo!!

Dags för fröken Åsman att börja jobba lite!!

Ha en grym Onsdag vänner!!

/ Tessa♥


Typiskt...

...att det är fint väder ute när man ska JOBBA, why??.. Va less man blir...tur att man har en timmes lunch så att man får komma ut å känna värmen en liten sväng :)

Ja ni, igår på eftermiddagen drog ja å P till Kista Galleria...vet inte vad vi var ute efter. Ingen av oss var på shopping humör..så det blidde inge kassar med kläder hem. Men en mysig eftermiddag hade vi :) Jag hittade en klänning till bröllopet i juni, men ja ville inte köpa den då det är ett tag kvar å jag är rädd att jag kommer hitta en annan som är finare...hahaha..ja vet ja är störd :) Bättre att köpa den tätare inpå!

Ikväll ska ja på smygpremiären på den nya Robin Hood filmen, får vi se hur bra den är. Den har fått både bra och dålig recension.. Berättar mer efter ja sett den!

Ja ni...roligare än såhär blire inte idag!!

Ha en grym måndag..å hoppas att sola skiner på er mä :)

// Tessa♥


Mulet...

Skulle det inte vara strålande sol idag med??... På YR.NO står det så i alla fall..å på nyheterna så ser det ut som att det ska vara sol här. Men den lyser med sin frånvaro. Trist, hade verkligen velat sitta på en brassestol i parken å bara mysa i solen. Men men, det kommer fler dagar som tur är :) Sommaren är påväg, å det känns helt underbart!!

Helgen har varit lugn. I fredags mötte jag upp David och Bella, vi satt oss på Medis och drack Rosé vin och njöt av att solen värmde.. Hade en riktigt mysig dag, eftermiddag, kväll :) Synd att P jobbade...stackarn..

Igår va ja mest ute i solen hela dagen...tog mig ut till parken här och satt där hela dan. Kollade på folk å solade...shit va varmt det va, helt underbart! Snart dags att de fyller upp dammen med lite vatten så barnen får bada :) Vilken sommardag det va igår. När P kom hem från jobbet tog vi en prommis runt Kungsholmen, va riktigt härligt. Massor med folk i hela rålisparken, den parken kan svälja många människor!!
Alla vaknar verkligen till liv när solen och värmen kommer, helt underbart!!
Köpte med oss hämtmat och två filmer...sen låg vi å mös i soffan..ja å min P. Det är absolut det bästa som finns!! Det är trygghet!!

Som sagt, idag är det mulet, riktigt mulet!! Trist, men nu har man en ursäkt för att kunna ligga i soffan å slappa framför tvn..hehehe..me like! Titanic går på Canal + just nu. Jag kommer ihåg när den gick på bio. Vi visste alla som gick på den hur den skulle sluta å hur sorglig den skulle vara, men ändå ville man se den...konstigt! Marie, jag, Emma och Maria gick på den... Marie grät två timmar efteråt..hon va verkligen helt förstörd. Jag kunde inte gråta bland andra på den tiden..så ja satt där som ett fån...ville gråta men det gick verkligen inte. Kommer ihåg att jag inte tyckte om filmen..jag är en tjej som gillar lyckliga slut, det vill säga att killen får tjejen och vice versa. Iofs så får dom ju varandra, men inte hela livet eller vad jag ska säga!! Jag är en obotlig romantiker :)

Måste bara säga Leonardo Dicaprio...vilken kille...han är ju verkligen hur snygg som helst i den här filmen. Och han ser ju fortfarande ut som en liten pojke..rätt häftigt faktiskt. Att han som vuxen fortfarande kan ha sina pojkdrag kvar!

Få se om solen kikar fram nåt!

Ha en bra söndag!!

/ Tessa♥

Slapp dag...

Har varit en riktigt slö dag idag... Började med att kolla alla avsnitt av "Kvartersdoktorn" i sängen imorse...sååå bra serie!! Ni MÅSTE bara se den!! Jag är fast!! Tänk om alla doktorer kunde ha ett så stort hjärta som dom!!
Förflyttade mig från sängen till soffan...gjorde iordning frulle..å mös under filten ett tag...fastnade i en film på Canal+....som man alltid gör :)

Fick lätt ångest efter ett tag...så ja tog tag i mig själv och började städa....å det va bra! För hua va skitigt det va här hemma...men inte nu..nu är det rent igen :)

Linda ringde....hon ville gå å äta nåt sött på stan!! :) Är det gravidhormonerna som spökar tro?? hahaha.. Sagt o gjort...vi drog till Fridhemsplan och fikade...riktigt mysigt!!

Nu har vi käkat Tacos ja å P....mmm...helt klart underskattat tacos!! Sjukt gott!! Mätta å belåtna ligger vi som två stora sälar i soffan nu...hoja!

Ikväll blir det till att umgås med Kungafamiljen en sväng...å kanske se en rulle.. P hyrde så det kan va vad som helst! :)) Såg förresten Avatar igår...vilken film...ååå...mera!!! Riktigt bra film..snyggt gjord!!

Nä...nu ska här "sälas" vidare!!

Ha en bra topptorsdag!!!


Har den finaste killen på jorden!! Älskar dig gränslöst!! KÄRLEK KÄRLEK KÄRLEK!!!♥

/ Tessa♥

Fyra dagar ledigt....Tackarrrr...

Hur härligt är det inte med ledighet...det är absolut det BÄSTA som finns...:))

Å hör å häpna...ja och P blir kvar i Sthlm...hör inte till vanligheterna. Det ska faktiskt bli mysigt att stanna i Sthlm hela helgen... Hoppas på SOL så att vi kan inta en massa uteserveringar å bara njuta av solen å värmen!!

Igår va en lugn kväll...låg i soffan å bara mös med P. Jag gillar myskvällar i soffan...bara få varva ner och slökolla på TV. Men tisdagar är nog veckans SÄMSTA dag att kolla på TV på...finns absolut ingenting att kika på..

Idag blir det nog en prommis med P när ja kommer hem...

Solen skiner i Sthlm..å det är riktigt skönt ute!! :)

Kanske svänga förbi systemet å köpa en flaska vin å mysa lite på....mmm...den tål att tänkas på :))

Ha en härlig dag alla å en mysig helg!!

/ Tessa ♥Vill bara klippa in den här snyggingen som man ser var än man vänder blicken..å det gillas!! :))

Kärlek Kärlek Kärlek....



I Fredags drog vi hem till Southport (Söderhamn). Vi tog premiärturen med båten också..det va riktigt varmt å skönt i dunjacka å mössa :) Mysigt var det!! Längtar till sommaren nu! :)



På lördag kväll åkte vi till Fam Giray/Olsson och grillade...proppmätta blev vi!! Guu va gott det va! Sen blev det en massa snack å skratt som vanligt när vi ses allihopa!! Riktigt trevlig kväll!!

Mamma å pappa är hundvakt åt Tyson!! Han är sååå go!! Sov hos mig och P hela helgen...helt underbar dogg!! Saknar min hund som en toook!! Men han finns i Nangijala han!!
Tyson va galen i att jaga fåglar å leta djur bland stenarna...


Vet inte vad som fanns under den där stenen...men intressant va det!! :)

Söndagen tog vi det lugnt...va å flyttade lite grejjer från P:s gamla lägenhet...som hade blivit kvar där sen han flyttade till Sthlm..va ett tag sen :)) Bestämde oss för att stanna kvar i Söderhamn å dra hem på måndag morgon...ingen av oss hade lust att åka hem till Sthlm.
Vi drog till Per och Tess å käkade pizza... Träffade storebror Lukas...som fick ett bowlingset...han blev helt tokigt glad...så det va succé!! :) Lille Elis han sov å sov å sov å sov...men vilken sötis!! Såå liten att man inte ens vet hur man ska hålla honom... Han somnade gott i P:s famn..å dunade in där i nästan två timmar!!


Elis ♥


Stolt Storebror....♥

Helgen bestod av mkt KÄRLEK...helt underbar helg!!

Imorse drog vi hem till Sthlm kl.05.00...ja va helt slut... Varför är det alltid så att när man MÅSTE sova...så kan man INTE sova??... Ja va nog vaken till tre på morgonen... Helt slut när klockan ringde...fattar inte..
Skönt att dagen gått fort å att jag snart får kura ner mig i sängen med P å mysa :)

Hoppas ni haft en grym måndag...trots grått väder!!

// Tessa ♥


Skratta gott....

Kolla in den här killen...garva som en tok när ja såg han...

Killen är KUNG på att sjunga...hahahahha..

http://www.youtube.com/watch?v=oavMtUWDBTM

Vi nynnar alla på den här nu...:)
 


Akupunktur...

Igår provade jag akupunktur för första gången...
Va häftigt det va. Helt såld...att en liten liten nål kan göra så mkt med ens kropp...obekripligt!!
Blev så lugn å avslappnad...
Hon satte en nål vid knät å det gick ett rus genom benet...ner till foten...som kändes som sockerdricka...riktigt läckert...



I eftermiddag bär det hemåt hemåt, till Southport..
Önskar mig fint väder, så man kan gå ut å gå å mysa på altanen..å kanske kan ta en tur med båten :)

Mamma å Pappa är hundvakt i en vecka...från o med idag!! Riktigt mysigt ska det bli...

Ha en härlig FREDAG!!

/ Tessa♥

Finally...

Igår kom han...Tess och Pers efterlängtade lilla bebbe...som har kurat kvar sig i magen alldeles för länge!! Å sååå söt han är!! Han valde att kika ut på Moster Ullis födelsedag å allt..vilken present!! Å han hade bråttom ut med...tror inte förlossningen tog mer än 2,5 timme...♥
Välkommen till världen Lukas Lillebror!!!

Jag och P va hos Linda å Matte å lilla Viggo igår... Alltid lika mysigt!! Viggo är så gooo!! Han surrar å surrar å blir helt uppspelt när vi kommer..guu va ja jäser på den ungen ♥.

Idag är det akupunktur som står på schemat....första gången ja gör det..spännande!! :)

Trodde att det va onsdag idag när ja vaknade, men det va TORSDAG...hur härligt är inte det!! Imorgon är det fredag å helgen närmar sig!! Vi drar hem till Söderhamn...sommardäcken ska på...(vi åker med dubbfria däck) å en båttur ska hinnas med också...om vädret tillåter..mys mys!!

Ha en härlig Torsdag!!

♥Å stort Grattis Fam.Nilsson...♥

/ Tessa♥

Tattooo..

Träffade min bror igår å han hade gjort en ny tatuering...så jäkla snygg var den. Å ja..man blir sugen direkt... Jag vill också göra en tatuering..en som ja tänkt på lääänge!! Alltid så med mina tatueringar..jag går å tänker på dem ett lååångt tag innan ja gör dom...rätt, fel?..ja vet inte...men ja ångrar ingen i allafall så så dumt kan det ju inte vara då :)

Tatueringen ja vill göra nu är en svala på handleden...den vänstra...skulle va sååå snyggt...

Dags att beställa tid...surr surr surr...älskar ljudet..å smärtan är inte så dum den heller :)



/ Tessa

Godissugen...

Jag är så otroligt jäkla godissugen...MEN jag och P gjorde en deal i helgen..att vi INTE får äta godis på veckorna...bara på helgerna...WHY??..
Är en riktig periodare när det gäller godis...å just nu är jag inne i en period då jag lätt skulle kunna smälla i mig godis varje dag :) Men en deal är en deal!!..



Godis Är Gott!!!!!!

/ Tessa


Maj...

I torsdags gick ja och P Kungsholmen runt...det va såå skönt väder efter jobbet, riktigt varmt å solen sken... Kändes som en kall sommardag eller vad ja ska säga..helt underbart var det..



Bilder från ett vårigt Sthlm...:)

I fredags var ja ledig...tog det rätt lugnt..sov ut å mös i soffan en sväng sen tog ja en promis i parken å satt i solen ett tag, tills det blev för kallt...
På kvällen mötte vi upp några vänner på Grand. En kompis till P fyllde 30 å skulle ha fest på en båt bakom Grand Hotel. Riktigt trevlig fest var det, många Söderhamnare och Gävlebor...så det va roligt!! Träffade en gammal klasskompis som ja inte sett på ja...många år. Det va roligt!! Kul att se hur man blivit nu liksom...hehehe.. Vi garva gott..

Lördagen drog vi hem till Söderhamn..i hopp om att få åka båt.. Tji fick vi...f*n va det blåste...storm!! Gick gäss inne i viken..så det blev ingen båttur.. Blev grillning å senare mys hos Fam.Nilsson... Mysigt det med :).

Hoppas på en båttur nästa helg....längtar verkligen efter det nu...

Ja, det va lite kort om helgen det...

Nu är det arbetsvecka igen...önskar att helgen hade fler dagar...Hinner inte med allt... Tur att det snart är sommar och semester igen...:) Lovely...
Har inte ens tänkt igenom vad vi ska göra på semestern ja å P. Blir nog rätt mkt i stugan...men skulle vara roligt att göra nåt mer också.. Kanske en weekend till Gbg...längesen man var där nu... Annars kanske en roadtrip nånstans... Är riktigt sugen på att gå på Peace and Love i år igen...The Hives kommer...love love... Vi åker nog dit över dagen å ser dom...häftigt. P har aldrig sett dom Live...så han har missat ngt...
Ja vi hinner nog bestämma vad vi ska göra....

Dags att dra ner å hämta tvätten..ikväll händer absolut ingenting hos mig...ja tvättar å myser i soffan...tycker om slöa måndagar...

Äntligen Maj...nu kommer värmen vänner :)

Ha en skön kväll...

/ Tessa ♥

RSS 2.0