Välkommen munsår..

Vaknade med en stickande känsla i vänstra delen av ansiktet inatt...
Tänkte inte mer på det, vred mig och somnade om..
Men imorse fick jag se dig mitt finaste munsår...WHY???.. Fan va less ja blir.. Typiskt när man nästa helg ska på 30 års fest å nu i helgen ska till fina vänner på middag. Kommer ALLTID så lägligt!! TACK!! Grr...

Ja som ni alla kanske läst innan så ska jag och P bli föräldrar i April!! :) Känns hur spännande som helst att ha en liten bebbe i magen som växer och frodas. Overkligt men fantastiskt spännande och underbart!!

Jag har mått bra hela vägen och mår fortfarande prima, lite trött bara, men det börjar också ge sig nu. Vilket är skönt. Äntligen får P en sambo att umgås med på kvällarna igen..hahaha!!

Vi är nu i vecka 14 :) Känns redan som att jag varit gravid i ett år från det att vi fick +. Men nu rullar veckorna på...fortare än vad man är med på...
Jag skriver dagbok, knäpper kort på magen...eller innan var det inget där men nu börjar det smått se ut som att Tessa har nallat liiiiite för mkt på bullbordet senaste tiden :) Det känns på byxor... Rn mage putar fram i tröjorna..å på kvällarna är den ballongliknande..hahaha.. Ovant, men otroligt mysigt!! Ja bjuder på lönnigheten helt enkelt..det finns nåt därinne som är så värdefullt och efterlängtat!! :)


Din graviditetsvecka: 14
Fostrets ålder: 12 uker

Gravidas hjärtljud kan nu i vecka 14 höras med en ultraljudsdetektor. Hjärtat slår mycket snabbt, dubbelt så snabbt som hos en vuxen människa. Armar och ben kan böja sig. Fingrarna kan sluta sig till en knytnäve och det kan suga på tummen.

Barnet börjar så smått att "torrträna" på att dra in andan.
Fostret har nu smaksinne. Det reagerar på olika smaker i fostervattnet genom att dricka mer eller mindre av det.

Din mage börjar ta form, så att omvärlden ser att du är gravid. Antagligen kommer din mage att bli mer än dubbelt så stor innan det är dags att föda.

Denna period av graviditeten mår många mycket bra, är energiska och i god form. Kanske har du fått en mörk sträng från naveln och ner? Den försvinner en tid efter att du har fött.

Du har säkert lagt märke till att dina bröst nu är tunga. Dina bröst förbereder sig på att producera modersmjölk. Mjölkkörtlar och mjölkgångar blir större i bröstet. Bröstvårtan blir större och mörkare. Du får några små knutor (Montgomerys knutor) på bröstvårtan. HPL heter hormonet som påverkar brösten.

Vissa gravida tar i vecka 14-16 ett fostervattensprov eller moderkaksprov. Detta görs vid de stora regionala sjukhusen.

Fostrets längd: 12,5 cm. Hel längd, hjässa till fot.


/ Tessa ♥


Lovely måndag..

Ja brukar ha lite svårt för måndagar men den här måndagen har varit riktigt bra faktiskt..
Kom hem till ett nystädat hem, fylld kyl och färdiga matlådor, med min favvorätt makaroner och stekt falukorv.. Hur bra har jag det inte? Min blivande man är helt underbar..han skämmer bort mig..som bara den..and I love it..hihihi!! ♥
Lovade bilder från vårt pimpade hem...å här kommer det...
Arbetshörnan som vi fixade till igår.. Ursäkta bildkvalitén, men ja har knäppt med iPhonen..
Hallen
Vardagsrummet med nya kuddar och matta...
Sovrummet...litet men mysigt..
Å sådär ser det ut hos familjen Lust/Åsman... :)
/ Tessa ♥

Kallt..brr...

Uscha va kallt det är ute...
Om några veckor tror ja att vinterjackan åker på...
Imorgon blir det MÖSSA på skallen...

Vi ordnade och grejjade hemma igår. Blev skitbra!! :)

Va ut på Ikea en sväng..yes ja vet, Ikea en löningshelg?! Japp..va gör man inte för att få shoppa å fixa i lägenheten hahaha.. Men måste erkänna att jag led mig igenom varuhuset...usch va folk det var där..
Va även in på Hemtex en sväng och köpte nya fina kuddar till soffan..va sugen på en ny filt med...men P satte stopp...vi kan snart sälja såna själv tydligen..hahaha!! Har jag gått ifrån att vara skofantast till filtfantast? Otroligt!!

Bilder på vårt pimpade hem kommer att läggas upp ikväll..promise!! :)

Det är bara måndag å jag längtar redan som en tok till på fredag..
Då blir det Southport och middag hos fina vänner..med fina vänner :) Det var längesen vi va hemma nu..å det känns för gud va jag längtar efter alla..
Vi kommer även att bege oss ut och plocka svamp...måste fylla upp frysen...:)



Mmm...va gotti gött gött....

/ Tessa ♥

Söndag...IGEN...

Fattar inte hur helgerna kan gå så sjukt fort..önskar att vi kunde ha några extra dagar på helgen...så man riktigt hinner varva ner...
Igår va vi på match på Hovet i Sthlm. Dif mötte Skellefteå. Å vilken skitmatch...Dif kunde inte ens åka skridskor å sugen på pucken var dom INTE. Det slutade med straffar, Skellefteå vann... Å dom var helt klart det bästa laget denna kväll...
Idag ska vi bege oss ut till Ikea när P kommer hem från jobbet.
Det ska inhandlas en massa prylar till vår förvaringshörna i lägenheten. Kommer bli sååå snyggt!! :)
Å vet ni vad jag såg alldeles nyss...det har tydligen kommit 3dm snö uppe i vår stuga....
Ser ut som ett riktigt julkort däruppe nu...
Hur jäsigt är inte det här? :) Jag sitter och tokler för mig själv. Hoppas att snön kommer för att stanna snart...för då kommer vi få en grym säsong i Vemdalen!!
/ Tessa♥

Fredagsmys....ensam i soffan med tända ljus...

Är ihopkurad under filten i soffan...
Har tänt alla ljus som får plats i lägenheten och jag myser...myser över att hösten är här och att det snart kommer att bli vinter..
Älskar den här tiden på året...när raggisarna åker på... Jag vet att ja sagt det förut..men ja kan inte sluta tjata om det..jag lever verkligen för vintern..älskar kyla, snö å att få gå i täckisar, varm jacka och en rejäl mössa :)).
Dom här bilderna är tagna idag i Vemdalen..å snön ligger fortfarande kvar...å jag myser!!

Ha en skön fredagkväll vänner!!
/ Tessa♥

Hemligheter..

Jag är sjukt besatt av bloggar. Följer nog en 11, 12 bloggar slaviskt. Avslutar med det på kvällarna innan jag går å lägger mig å startar me d det på morgonen innan jag börjar jobba!! :) Det är så sjukt roligt att följa andra bloggare å se va de skriver om å hur deras liv är.. Skitkul..

Imorse läste jag en tjej´s blogg som jag brukar följa. Hon kommer från Söderhamn som jag :). Hon skrev 8 hemligheter om sig själv... Å det var riktigt roligt att läsa..så ja tänkte..sådär ska ja också göra.. :)

Vissa grejjer vet nog vissa om mig...men ja tror att en del kommer att överraska er :)...hehehe..
Ok nu kör vi!!


1. Jag är sjukt rädd för döden!

2. I fjärde klass förstörde jag en dörr på Nya Stugsundsskolan, men ljög att det inte var jag. ÅNGEST.

3. Jag ljuger oftast när mamma och pappa undrar vad vissa saker kostat som jag köpt, för jag vet att de kommer att bli arga. Sorry mamma och pappa...ni älskar nog mig ändå.. :)

4. Har ALLTID tyckt att min fästman har varit "lite härlig", ända sedan jag och Ida som 10 åringar fick sitta med dom i spelarbussen på hockeyn. (För honom va ja en spelares dryga syrra hahaha). Lite Härlig: Snygg...så ni vet!  

5. Kissade på mig hos en kompis en gång. Pinsammaste av allt var att killen som jag var KÄR i var där. Jag hade hängselbyxor å hann inte ta av mig dom. Drog tröjan över midjan, skrek från hallen att ja var tvungen att dra hem då ja hade glömt att vi skulle käka. Tror inte att dom fattade, men usch va ja skämdes...hahaha.. Blev inte tillsammans med killen, men det hade ja nog inte blivit ändå..va så sjukt feg när ja va yngre..i alla fall när det gällde pussar..hahaha..

6. Får så sjuka tankar ibland när ja ser på vissa tv-program. Ta Lyxfällan till exempel. Efter att jag sett det programmet var ja så sjukt rädd för att ngn gång bli så...att jag gick och klippte sönder mitt enda kreditkort...hahahhaa...

7. Min högsta dröm just nu är att flytta till ett hus med P! (ingen hemlighet kanske)

8. Jag och P ska i april bli mamma och pappa...♥ (det var en HEMLIS hihihi)


Kanske inte va så mkt till hemlisar...förutom den sista där ;)...
Det var svårare än vad jag trodde..är det kanske för att man med tiden förtränger alla grejjer man gjort eller varit med om? hahaha.. Vissa grejjer är inte OK att skriva här...så dom håller ja fortfarande för mig själv!! :)

Ha en skön dag alla...f*n va skönt det är med Fredag!!

/ Tessa ♥


Stolt Hälsingetös...

Igår blev jag stolt. Stolt av att komma från hälsingeskogarna!
Jag och P kollade på dokumentären som går på svt om Glada Hudik teatern och deras utvecklingsstörda och normalstörda ensemble. Å vilket härligt gäng.. Jag skratta å grät om vartannat.. Vilka goklimpar! Dom ger så otroligt mkt glädje.

Längtar verkligen tillbaka till att jobba med dessa underbara människor. Jobbade på ett gruppboende när jag bodde hemma i Söderhamn, absolut ett av det bästa jobb jag haft!

Ja riktigt bra dokumentär...ni måste se den. Tisdagar på Svt.



Några av gänget i Glada Hudik Teatern.

/ Tessa♥

BTopHNk, Tirsdag, Martes, Tiistai

..Tisdag på flera olika språk..som ni kanske förstod :)

Igår blev det en tur till Barkarby Outlet efter jobbet..jakten efter en dunjacka till mig fortsätter..och den går sådär.
Dom hade inte fått in så mkt som ja önskat i jackväg...eller inte i storlekar i alla fall :(.
Så det blidde ingen jacka igår heller...

Efter Barkarby så drog vi till Ikea. Enligt min bror så är 50% av alla köp på Ikea impulsköp...å vi skulle köpa ljus, men kom ut med ett vinställ och en ny matta till vardagsrummet... Bror har rätt...
Mattan blev skitsnygg..va för mörkt för att fota igår men ja ska visa sen hur läggan vår ser ut...

Igår var jag och åt med en av mina bästa vänner Ida.
Hon och hennes man har flyttat till Hudik nu, å Ida jobbar sin sista vecka i Sthlm. Vilken glädjekick hon ger mig..båda gick ifrån lunchen med stora leenden.. Tack Ida för en otroligt mysig lunch..du gav mig sån energi...tack för tankningen!! ;) Vi ses i Hudik :).

Ja ni, idag är en sån där sjukt omotiverande dag...regnet öser ner å huvet känns som ett bowlingklot..

Ha en skön Martes alla!! :)

/ Tessa ♥


Tro det eller ej men ikväll blir det denna film som kommer att läsas in i min näthinna... Love it!! :)

Ge mig SÖMN...NU..

Satan i gatan va trött ja är. P VÄGRAR sluta snarka...å ja blir så ARG. Jag fattar inte vart detta snarkande kommer ifrån...har aldrig varit såhär förut..eller så är ja så sjukt lättväckt att ja vaknar av minsta lilla snarkning.. Men det är ju fan i mej inte låga snarkningar om vi säger så...HOJA!! Han fick sig en butt var och varannan timme..stackarn..hahaha!!

Idag blir det garanterat tandpetare under ögonlocken..annars kommer ja att vakna här på kontoret..med att halva tangentbordet sitter fast på kinden...

Får se om ja pallar att dra till ikea idag efter jobbet..
Vi behöver handla ljus..såna där härliga ljus som doftar.. :)

Hann ut till Kista Galleria igår i alla fall...och vet ni...jackan fanns kvar...så också den otroligt jobbiga försäljaren.. Ja vet, taskigt att säga så..han var ju trevlig..men alldeles alldeles för PÅ..å sånt gillar INTE jag..



Å såhär ser jackan ut...å jag är SJUKT nöjd!! Kommer passa perfa i vinter..

Har dock inte hittat dunjackan jag vill ha..måste kika runt lite till...

Ha en skön måndag, trökmåndag! :)

/ Tessa♥

Är det idag man ska rösta?...

..ä men skämt å sido...hur orkar alla tjata om detta val på deras bloggar, å facebook sidor. Låt alla göra som dom vill...rösta eller inte rösta..det är väl upp till var och en kan jag tycka. Det är det som är så härligt med att bli vuxen och att bo i Sverige att man helt bestämmer själv om man röstar eller inte. Jag tycker att vi ska ha koll på oss själva å strunta i andra!!
Å ni kan va lugna..ja ska gå å rösta!!
Har precis klivit upp från soffan...slödag idag. Har sovit så sjukt dåligt inatt...helt slut.
Har även gråtit såhär på förmiddagen...till en film. Ärmen på min Houdini är helt dyngsur... Kollade på Marley, filmen som handlar om en labrador. Å den är så fantastiskt fin film och sorglig... Jag tänker på min hund Göran, varje gång ja ser den filmen. Fick tyvärr ta bort min hund för tre år sen..då han hade så svår epilepsi att vi inte kunde medicinera honom tillslut... Det var det absolut svåraste jag varit med om i hela mitt liv.. Att ta farväl av min allra bästaste och finaste kille. Usch..önskar inte ens min värsta fiende det... Jag sniffade på hans nos och hans öron när han somnade in...han var helt blöt av mina tårar som rann... Han försvann till en bättre plats, en plats med massor av gröna ängar å massor av pumor som han kunde springa efter! :) Jag vet att han har det bättre där han är nu..men uscha vilket svårt beslut det var att ta. Att inte vara självisk utan att tänka helt på hur vovven din mår...
Fina Göran...det går inte en dag utan att jag tänker på dig och önskar du fanns här...
Älskar dig bästa killen...♥
Igår va vi hos Linda, Matte och Lilla Viggo.
Vi hade en supermysig kväll med lasagne i världsklass och mys på högsta nivå. Tack familjen!!
Idag blir det Kista Galleria som gäller...vi ska shoppa jacka till mig :)
Kort på denna kommer..om den nu finns kvar...vilket ja innerligt hoppas på...
Ha en skön söndag nu...
/ Tessa

Fredag Fredag Freeeedag Freeeeeedag!!!

Bästa dagen på hela veckan är FREDAGEN!!

Ikväll är det MYS med P som står på agendan! Vi ska äta gott, köpa en massa onyttigt godis...å bara lata oss i soffan framför tv:n med tända ljus och en filt. (Bara jag som ligger under filten dock, P blir så jäkla varm och bara frustar, hahaha).

Kanske blir en tripp till Kista innan myset...kan inte hålla mig när det gäller jackorna..är helt inne på att de kommer att vara slut om ja väntar till Söndag! Tvångstankar ja? Besatt? Nä, men det här är helt normalt när det gäller fröken Åsman. Har jag en gång fått för mig att jag vill ha nåt..då SKA ja HA det med... Kan inte släppa dom där jackorna så det är lika bra att de får hänga med hem liksom....:)

Ajja..ja uppdaterar er senare så får ni se om jag stillat mitt behov eller om P lyckats övertala mig en gång till att jag ska vänta till på söndag!!... Spänningen är oooooliiiidlig kännder ja..hahaha!!

Tur att det är fredag...nu känner ja mig så tråkig att ja snart får personer att somna runt omkring mig...sorry..


/ Tessa♥

En Miljon för att få stanna under täcket idag...

jepp...idag är en sån dag!

Vaknade till hur regnet smattrade mot rutorna..det var mörkt...riktig höstmorgon..
Önskade att det va lördag..så man hade kunnat gå upp..göra varm choklad å kurat i soffan halva dagen med tända ljus och filt... Men ikke...det är TORSDAG å jobbdag.. Ja måste gå ut alltså...suck..
Försökte i det längsta att få ligga kvar...znoosa..men tillslut tog min kissnödighet över (heter det så? Kan man skriva så..äh skitsamma..ja kan :).

Å här sitter jag nu..påklädd, kissad och redo för en effektiv dag på jobbet ;) hahahha.. KLÄMKÄCK som ja är :).

Var förresten i Kista Galleria igår...hade lite energi över igår när ja kom hem...den energin kom nog när ja började tänka på att ja måste köpa ny vinterjacka.. Hittade två st :) Å nu har ja som alla tjejer gör..intalat mig själv att ja behöver verkligen två jackor...en lite sportigare för att kunna ha i fjällen..å en lite snyggare för att kunna ha till jobbet å när ja ska strosa på staden eller annat... Å dom ihop kostar ju faktiskt lika mkt som den dyraste jackan jag kollat på fast att det är en Peak och en Svea jacka...är ja inte smart då? hahaha.. Sådär sitter ja å tjafsar..hela vägen hem från Kista Galleria igår...å så vill ja ju att P ska hålla med..för annars blir det en liten sur min från min mun.. Han håller alltid med mig...min fina P. Han vet hur han ska göra han..hahaha!!

Jag vet allvarligt inte varför ja inte köpte jackorna igår...
P är en sån kille som ska kolla..å så ska han avvakta för att se om det finns nåt bättre nån annanstans...ja är helt tvärtom..impulsiv å köper det direkt när ja ser det, ev provat det... Så det slutade med att ja kom hem med ett par leggings å en tunika igår...P med ett par jeans å en mössa... Fan, man ska inte lyssna på karln... Nu måste ja ut på söndag igen.. Å ja kommer vara hur nervös som helst över att jackorna inte kommer finnas kvar..å med min tur så kommer dom va totalslut i hela Sthlm..hahaha!!
Håll tummarna!!! Mina föräldrar kommer verkligen att idiotförklara mig denna vinter...ha överseende det är övergående...:)

Dags att grotta in sig i grottan nu..

/ Tessa ♥

Skön dag...

Vilken skön dag...
Gått hur fort som helst och snart får ja gå hem till P som är ledig idag...längtar!!

Vi ska promenera och sen laga lite käk..en skön tisdag!! :)

Har börjat mata mig själv med skidfilmer...längtar så sjukt mkt till första snön nu..
Hoppas på att det vräker ner i Vemdalen snart så de kan öppna till min födelsedag!! :) Hur grymt skulle inte det vara...♥

Dagen då P friade till mig... I Vemdalen i stugan som är den bästa platsen på jorden!! Det var en av de lyckligaste dagarna i mitt liv... Å såhär ser ringarna ut :))

/ Tessa♥

Bara, regn hos mig...

Helgen har gått fort fort fort...som vanligt..

Ullis flickan flyttade in hos oss i torsdags!! Vi hade en mysig kväll då med katastrof då mitt färgade hår tappade färg och vi fick akut dra till Svartensgatan 7 o fixa ny färg. Tur var att Ullis är frisör hon med så hon fick fixa det där på natten efter bion. Det blev en sen kväll med läggdags kl.01.30 waaaaay past bedtime när det gäller mig :) Men snyggt blev det!! Tack Nettski och Ullis!

Fredagen hade vi bestämt oss för att dra på Grönan för att se Hoffmaestro...å det hade tydligen alla fjortisar i stan också tänkt göra.. Bussen ut på Djurgården var helt knökfull ( att vi inte redan där insåg allt och hoppade av förstår jag inte). Vi fick höra fjortiskören på bussen sjunga Highwayman mmm va vi njöt..
När vi kom fram till stora entrén var där hur mkt folk som helst. Vi kom in fort då vi hade Grönakortet..som tur var. Åkte lite karuseller.. Tillslut när vi insåg att vi aldrig skulle se scenen, och att vi inte orkade umgås en timme till med fjortisar sket vi i konserten och drog oss inåt stan. När vi går ut från Grönan är det lika mkt folk inne som utanför som inte kom in...måste ha varit rekordkväll för både Hoffmaestro och Grönan..

Vi drog in till stan, satt oss på Fridays och mös..

Lördagen hade jag och Ullis fått för oss innan att vi skulle dra på museum.. Vi googlade på morgonen och kollade på vilka museum vi kunde gå på...inget föll oss i smaken och vi fick lite lätt panik när vi inte visste vad vi ville hitta på... Efter en timmes googlande såg vi att järfälla-hammarby skulle spela innebandy match mot varandra..vi drog oss ut mot Järfälla sporthall..

Hammarby spelade urdålig innebandy, å Järfälla storspelade..
När vi drog oss i mitten av andra perioden ledde Järfälla med 9-2.

På kvällen kom Anna och Helena till oss för mat och mys kväll framför tv:n.
Vi hade en kanonkväll med mkt garv och god mat...

Söndagen gick i lunkets tecken...
Vi skjutsade Ullis flickan till Anna i Mariehäll.
Låg i soffan och kollade på Djursjukhuset...

Vid 4 tiden drog vi oss in till O´Learys för att kolla fotboll och käka..

Å idag är det trökmåndag..igen..
Regnet öser ner..vilket är rätt mysigt men shit va trött man blir..

Just nu sitter ja på jobbet och försöker att hålla mina ögon öppna, funderar på om tandpetartricket är nåt man ska införa en dag som denna...

Skittråkigt inlägg...sorry..
Skriver mer sen..kontoret är inte den mest inspirerande platsen att skriva blogg inlägg på...

/ Tessa ♥


Solig dag i Hufvudstaden...

Mina ögonlock var som bly imorse...YES!! Har fått lyssna på P:s härliga snarksång inatt...efter FYRA rejäla buttomgångar för att få karln att röra sig åt ett annat håll i sängen lessna ja... Blir så j*********vla less på att höra brummesnarkningarna...samtidigt kan ja inte sluta att garva för mig själv heller för hur sjukt låter det inte? Var kommer ljuden ifrån...fattar inte att man kan låta sådär..
Sjukt osexigt, det är en sak som är säkert..hahaha!!

Har pallrat mig till jobbet..
Inte den bästa dagen här, det kan ja redan nu konstatera. Kicki gör min dag här nu..hon är åter från kryssningen med sitt team...å de hade till o med utrymme för att SUPA!! Stolt ja blir!! :) Bra jobbat Kicki..trots att PRO hade sitt stora årliga möte på båten.. ;)

Ikväll blir det nog en lugn kväll..känner mig ur gängorna...är sjukt sliten efter denna händelserika natt! :)

Blir nog en kväll med min kära dator i sängen..har hur mkt som helst att ta igen!!

Igår fick vi äntligen se landslaget i sitt esse... Förutom det röda (bajskortet) så va matchen grym!!
Älska Erik Hamrén...han kommer göra underverk..han är en GUD! Längtar till Holland matchen...make us proud SWEDEN!! :)
Zlatan♥



Vilka killar...underbart att se!!

/ Tessa ♥


Brunett..

Jag vågade!! :)

Nu är jag brunett!! Yess!! Känns riktigt bra faktiskt...bättre än ja trodde!!
Sist jag var brunett var efter att jag varit svarthårig, då Nettan skulle fixa mig blond igen och vi slingade och slingade!! Året var 2003. Men nu är jag alltså där igen..

Tur att P gillar brunetter!! :)

Innan jag gick till Nettan igår på Svartensgatan 7 för att fixa håret satt jag mig på Götgatan på ett fik för att bara mysa lite och slappa..
In kommer en mamma och hennes barn och en polare tror ja det är..eller syrra..ajja skitsamma (lite Ove, solsidan, varning på mig här). Mamman börjar febrilt att sprita barnsitsen där barnet ska sitta, skeden som barnet ska äta med och tallriken som de fått låna av cafét... Jag kan verkligen inte slita blicken från denna ja vansinniga handling som utspelar sig. Gör man verkligen det bästa för bebben när man spritar allt den ska ta i? Efter 20 min grundarbete, fick de äntligen sätta sig och bebben fick sin efterlängtade burkmat...OTROLIGT att hon inte hade egengjord mat med sig och i en egendiskad burk :) Jag HOPPAS verkligen att jag INTE blir sådär i framtiden...HOJA!!

Bor ni i Sthlm och inte vet var ni ska fixa håret...gå in på Svartensgatan 7:s hemsida...
Grym salong, med sköna människor och framförallt...Dom är riktigt duktiga på det dom gör!!

Vill även tillägna en tanke till min kära arbetspolare Kicki, som är på kryssningen med hennes Team idag.. Åland..
Jag hoppas att hon har det bra och att det finns "utrymme" till att bli full...;)
See ya tomorrow...

Kliar mig i skallen hela tiden...fick tusen knottbett och håll i er...ett MYGGBETT i svanken...ORKA, när jag och P var i Southport på fotbollsmatch i söndags...trodde dom dött i frosten, men ikke...dom där blodsugarna dör aldrig.. Ok, jag bjuder på det, sista mygg och knottbetten för den här sommaren..ni kommer inte att vara saknade...
Nu tror folk att jag har löss...bjuder ja på ;)...

Ha en skön dag ni...

/ Tessa ♥



Å här är nya ME som brunett!! Va tycks??..Ärligt!

v.36

Sjukt dålig på att uppdatera bloggen..
Skriver så jävla dåligt att ja skäms..
Har kommit in i en miiiilslång svacka..
Känns som att ja skriver Dagbok...vill inte ha det så..
Samtidigt är jag ingen AKTIV person som har sjuttielva grejjer att göra varje dag och flänger runt...
Jag är rätt nöjd med att bara vara liksom..låter sjukt tråkigt, men that´s me!! :)

En vanlig dag för Tessa;

- Kliver upp efter att ha znooosat i tre och en halv timme (överdrivet men för P måste det kännas så när han börjar kl. 13)

- Äter INTE frukost hemma då jag är sjukt stressad på morgonen och knappt hinner med mig själv...haha.

- Kommer oftast iväg till Tunnelbanan i rätt god tid, snor åt mig en Metro tidning...sätter mig ganska långt fram i tåget och blir sjuuuuukt less om det inte finns sittplats kvar...

- Kommer in på kontoret, rätt dött när jag kommer då jag är en bland de första... Gillar att sitta tyst på morgonen å jobba å sen att få gå hem tidigare på eftermiddagarna då jag är ett slakt..:)

- Drar hem från jobbet...sliter av mig kläderna och kastar mig i mysbrallorna...lägger mig i soffan och glor på dokussåpor!! :)

Jag vet!! Låter så ofantiligt jävla tråkigt...men jag är nöjd med det.. Ok?!

Gör faktiskt grejjer också...men oftast pallar ja inte det på vardagar...tar igen allt på helgerna istället!!
Så nu vet ni det... Hahaha.. TRÖKTESSA!!!

Var på Bröllop i helgen,

Det var riktigt mysigt faktiskt..
En av mina bästa barndomsvänner gifte sig...
Oj så vackert det var! Sagolikt...
Laddar inte upp bilder på detta då jag inte vet om brudparet vill det..

Men håll i er, för idag är det dags för Tessa att gå till Svartensgatan 7 och fixa håret...
Jag funderar ju som sagt på att bli brunett...är sjukt osäker på detta och ljög faktiskt lite innan när jag sa att ja var säker på mitt beslut och att ja bestämt mig.. Det har jag INTE!! Har inte blondiner roligare liksom?? ;) hahaha..
Nä men skämt å sido...ja är så van att vara blond att ja blir osäker på om ja kommer att passa som brunett..
Nu ska ja inte bli svarthårig som i gymnasiet...men lite mörkare...
Nettan (min frisör och vän) får helt enkelt bestämma...ja följer hennes råd slaviskt!! :)

Får se om det kommer en bild på en NY Tessa!! hahahaha... Hoja.. Stackars P...ja kommer grina, ja grinar alltid när ja blir missnöjd med håret..hahaha..dramaqueen...det är jag det!! :)

// Tessa ♥


RSS 2.0