Snorig näsa å en ond hals...

... Vaknade jag upp med imorse! Har haft det ett tag nu! Så idag struntade vi i badhuset och tog en innedag med massa fix å trix! Välbehövligt då vi drar till Vemdalen med bästa familjen Östlund imorgon! :)

Har även vart hundvakt åt vår granne! Hon har två "Tintin hundar" kallar dom så för jag kommer aldrig ihåg vad rasen heter! Två små hundar med en jäkla energi! :) Att plocka upp hundbajs å samtidigt ha koll på TVÅ hundar är inte det lättaste! Det har jag fått erfara dessa dagar! :)

Hilma är kanske världens coolaste brud just nu! Så jäkla roligt att följa hennes upptåg varje dag! Känns som att det kommer en ny grej varje dag nu! Så otroligt härlig känsla när hon vänder sig om mot en å ger en världens största kram å leende å säger mamma! Jag är nog den lyckligaste på jorden! Å det gör ont! Ont att jag ska börja jobba 1 mars! Men så skoj pappa å hon kommer att ha det å ja unnar dom! Så underbart mysigt att P vill å kan vara hemma med henne!

Jag fyndade reagrejer igår på JC! Yes! Inte likt mig men det händer ibland! Köpte en skitsnygg kappa, perfekt att ha när vi drar till NY i april! Slipper jag ha med mig en otymplig vinterjacka! Å sen en jättefin blus! Ja, svart! Trodde ni nåt annat! ;) hihi

Hade fina svärmor över på mat idag! Hon är så stark! Jag avundas henne! Hon är verkligen en kämpe! <3
På onsdag är det begravning, då kommer vi att säga farväl till älskade svärfar! En av de snällaste människor jag någonsin känt! Kommer att bli en tung, ledsam och fin dag! Oj som vi saknar honom! <3

Puss på er!


Sakta framåt...

Det går framåt! Dagarna flyter iväg å ibland sköljer det över en å ibland inte! Konstig känsla!

P är så stark! Jag beundrar hans lugn å hans klokhet! Han är den finaste människan jag känner! Helt otrolig!

Idag ska vi äta hos farmor! Det ska bli mysigt att få umgås med henne! Jag hoppas att det blir en bra dag för oss alla!

På torsdag drar vi upp till Vemdalen! Helt underbart! Längtar upp dit nu! Ska bli mysigt! Hilma ska få åka pulka å umgås med sin bästis Klara! :)

Vi har för tillfället ett bustroll här hemma som försöker resa sig å hittar ständigt på nya bus! Men roligast är ändå dvd spelaren! Den lyser å låter! Gillas skarpt av en 9 mån bebis!! :)

Nu är det alldeles vitt ute å den nya vagnen funkar perfekt! Vi är så nöjda å längtar till att få testa den riktigt i Vemdalen! :)

Ha en skön söndag!

Puss på er! <3

P.s. Tusen tack för era mail, meddelanden å samtal samt blommor! Det värmer å ni är så fina! D.s.


Mardröm...

Vaknade av ett fruktansvärt telefonsamtal igår tidigt på morgonen! Det var P:s pappa! Med panik i rösten klädde P på sig fort å kastade sig i bilen! Hans liv gick inte att rädda!

Vi trampar luft här hemma! Förstår inte att det är sant! Det är så otroligt overkligt å ja önskar varje minut, sekund att det inte ska vara sant!

Vi tar dagen som den kommer!

Min pappa säger alltid: "Det är bara snälla människor som dör" å det är sant! Svempa var den finaste å snällaste människan på denna jord! Han visste inte hur väl han ville!

Vila i frid bästa Svempa! <3


Barnvakt..

Idag kom mormor å moster å hämtade Hilma! Jag och fina Cissi tog en myslunch på Waynes! Sen försökte vi oss på lite reashopping! Men hittade ingenting! Dåligt med reor i den här staden! Trist!

Passade på att storstäda när jag kom hem å det behövdes! :) Sen kom P hem med Hilma! Å så glad hon blev att se oss! Älskade unge va go hon är! Hur ska jag kunna börja jobba nu?! Gah!

Köpte första säsongen av Glee idag! Nu jäklar ska ja börja kika boxar igen! Gjorde det sjukt mkt innan Hilma föddes! Hade nog lite mer tid till det då ;)

Imorgon ska vi peppa för babysim! Då börjar fortsättningskursen! Längtar! Så jäkla mysigt är det!

Nästa vecka smäller det! Då är det Vemdalen som gäller med finaste familjen Östlund! Jäs!

Å en till grej! Imorgon kommer nog vagnen! Jepp! Då ska vi ta oss en testtur på isbanan utanför! Dags att inhandla dubbar om det fortsätter såhär! Idag har jag hållit på att drutta på arslet cirkus 15 ggr! Jävla skit vinter! Ja man får svära när det gäller snö!

Fick btw ett mysigt uppvaknande idag! Martin Björk är tillbaka i The Voice igen! Gillas!

Puss på er!


Huvet fullt med snor

Sitter här i soffan med en röd näsa, snorig näsa å stora sköna raggsockar på fötterna! Det är inte ett dugg synd om mig för jag är mätt i magen och varm om fötterna! :)

Jag och Hilma har varit hos mormor och morfar och ätit gott å bara umgåtts! P jobbar så jag passade på att bli bjuden på mat! Å så grattade vi vår fina mamma å mormor som fyller år förstås! :) Grattis bästa mamma/mormor på DIN dag!

Sitter just nu å kikar på tågbiljetter till huvudstaden! Ska ner å hälsa på mina fin fd kollegor på Direct! Längtar! Tror det blir 24/1 vi drar dit! Ska bra kolla med P om han vill hänka! Annars kör jag och Hilma en tjejresa! :)

Nu ska ja kika fredagsfilm!

Puss på er!


Förvirrad..

Vaknade imorse å var helt 100 på att det var onsdag! Det tog nästan hela dan innan ja förstod att det är torsdag! Va händer med mig? Blandar ofta ihop dagar nu förtiden! Blir rädd för mig själv! Ajja, lugn nu tänker ni! Det är väl inte hela världen! Lite pinsamt bara när jag tre ggr varit på BVC på fel dag eller glömt viktiga samtal på grund av dagförvirring!

Vaknade av att det regnade imorse! Underbart! Så nu har vi återigen skridskobana utanför fönstret! Älskart! Tur att vi drar upp till stugan v 4 & 5 så att vi får mätta snöbegäret!! Behövs!

Sitter å fnular lite på 30 års fest! Jag fyller 30 detta år å det ska firas! Både med en brakfest å New York resa! Gillas! Ja kommer förmodligen att ha festen i stugan i sommar! Lättare & roligare att ha den där än i nov! Ajja, än är det ett tag kvar! Men roligt ska det bli! Ångesten kommer nog att infinna sig i mitten av oktober ;) hehe!!

Puss på er!


Hilma med bästisen Klara!


Utflykt, chill i soffan å egentid....

Igår vaknade vi kl 09.00! Hilma var feberfri och vi bestämde oss för att bege oss ut på en utflykt! Vi begav oss till finaste familjen Östlund i Hudik!

Å vilken mysig dag vi hade! Bus, lek, lunch, snicksnack och en mysig promenad som avslutades i gungan i lekparken! Tjejerna var inte så impade! ;)

Jag och Ida har verkligen följt varandra i livet! Vi blev bästisar när vi började i första klass! Sen dess har vi följt varann! Å nu har vi även en varsin dotter med fem veckors mellanrum! Det är så otroligt roligt! Å de älskar varann!
Är glad att ha dom så nära! :)

Tack för att ni kommenterade i förra inlägget! Nu vet jag några nya läsare å några som jag vetat om innan! Roligt att ni vill följa mig! :)

Fick en fråga av Erika! Hur en "normal dag" ser ut i vårt liv? Så underbart att du satte det mellan " för det är verkligen sant! Den ena dan är INTE den andra lik å jag älskart! Så här kommer det, hur en dag ser ut i familjen Lust :)

09.00 vi vaknar! Hilma ger ifrån sig ett bett leende å klättrar på mamma för att få hennes uppmärksamhet! Jag har ganska svårt att få upp ögonen då jag har blivit KASS på att gå å lägga mig i tid :(
09.15 Vi stiger upp! Byter blöja å jäser i soffan för att kl 10.00 äta frukost! Jag O'boy å macka å Hilma gröt! :) Alltid samma! ;)
Det skrattas, leks och stojas här hemma för att sen käka lunch å ta oss en promenad! Hilma älskar vagnen å sover som en gris! :)
Bästa på dagen är när pappa kommer hem å leker! När hon hör honom komma skriker hon av glädje! Det är helt underbart!
Vi gör oss oftast klar för natten kl 18 varje kväll! Har haft en rätt lång period med sömnlösa nätter å mkt nattsudd! Antingen beror det på separationsperioden eller tänder! Jag har ingen aning men hon har vägrat att sova en hel natt! Hon somnar kl 19 helt slut, vaknar 23 å nattsuddar till 24 eller ibland 01. Igår somnade hon 23 å vaknade 05 för käk! Vi hoppas på en vändning snart ;)! Men tills dess är det bara att gilla läget! :)

Hoppas du fått lite info Erika! :) Å tack för att du kommenterade, fick din bloggadress på nytt å nu har jag uppdaterat mig på din blogg igen! Tappade bort adressen å hittade den inte igen :(! Men nu är det löst! :))

Fick även ett mail idag! Vagnen är på posten å snart hos oss! Yay!

Hilmas mormor kom å "rövade" med sig henne idag! Jag och P passade på att ta egentid å tog oss en långpromenad i det fina vädret! Helt underbart! Nu är P på jobbet, jag tvättar det sista å Hilma är fortfarande hos mormor å blir kvar där till imorgon! Så nu har ja egentid! Vilket resulterar i målande av naglar och en massa onödigt tv tittande! ;)

Vi är så lyckligt lottade att ha en mormor å morfar som finns här å som Hilma älskar! Hon verkligen njuter av att få mysa med dom! Å det är helt underbart! Tack bästa mommo å moffa!


Puss på er!


Feber, tänder å en näsa full med snooor

Det är vad som sker i vår lilla lya!! Lillfian är förkyld å febrig! Stackars liten! Så kokhet! En annan får ligga utan täcke när kaminen entrar sängen! :)

Äntligen snöar det i Söderhamn och det är KALLT! Underbart! Hoppas på en feberfri jänta imorgon så att vi kan ta en långpromenad! Skulle gillas då pappan i huset är ledig!

Innedag är lika med filmdag! Vi har kollat på sista Harry Potter, Twilight ( tro det eller ej men det var P som ville se den, Promise! Ja, han är bäst! :) har även hunnit med att städa, torka golv å handlat! Här ligger vi inte på latsidan! ;)

Klickade hem en massa schyssta kläder på nätet med! Till mig? NO! Hilma är roligare att handla till :) Så nu längtar vi till det dimper ner i posten!

Har även klickat hem en ny vagn! Vi har insett att ha en bugaboo i snö å på rejäla vintervägar är inte perfekt! Plus att P vill jogga med den! Ja Vet, galet! SOM vi idiotförklarat alla Sthlmare som gjort detta under den tiden Hilma låg i magen! Å nu är han där själv, haha! Ett rejält bett i svansen! Han kommer se EXAKT ut som dom! Tights, slimmad tröja å en vagn, flåsandes! Hahaha! Underbart!
Ajja, nog om det, åter till vagnen! Det blev en Urban Jungle! Svart! Den kommer Hilma att susa kungligt i!

Skulle vilja ha en frågestund i min blogg! Men ja har ingen aning om vilka som läser den! Är det bara folk ja känner? Ja provar att lägga ut frågan! Vet att det brukar va tyst när ja frågar nåt men ja chansar på att ni vågar fråga nu! Skriv å fråga, vad som helst! Ja ska försöka svara! :) Ärligt! ;)

Puss på er! Vilka ni nu är! :)

/ Tessa


Feber, tänder å en näsa full med snooor

Det är vad som sker i vår lilla lya!! Lillfian är förkyld å febrig! Stackars liten! Så kokhet! En annan får ligga utan täcke när kaminen entrar sängen! :)

Äntligen snöar det i Söderhamn och det är KALLT! Underbart! Hoppas på en feberfri jänta imorgon så att vi kan ta en långpromenad! Skulle gillas då pappan i huset är ledig!

Innedag är lika med filmdag! Vi har kollat på sista Harry Potter, Twilight ( tro det eller ej men det var P som ville se den, Promise! Ja, han är bäst! :) har även hunnit med att städa, torka golv å handlat! Här ligger vi inte på latsidan! ;)

Klickade hem en massa schyssta kläder på nätet med! Till mig? NO! Hilma är roligare att handla till :) Så nu längtar vi till det dimper ner i posten!

Har även klickat hem en ny vagn! Vi har insett att ha en bugaboo i snö å på rejäla vintervägar är inte perfekt! Plus att P vill jogga med den! Ja Vet, galet! SOM vi idiotförklarat alla Sthlmare som gjort detta under den tiden Hilma låg i magen! Å nu är han där själv, haha! Ett rejält bett i svansen! Han kommer se EXAKT ut som dom! Tights, slimmad tröja å en vagn, flåsandes! Hahaha! Underbart!
Ajja, nog om det, åter till vagnen! Det blev en Urban Jungle! Svart! Den kommer Hilma att susa kungligt i!

Skulle vilja ha en frågestund i min blogg! Men ja har ingen aning om vilka som läser den! Är det bara folk ja känner? Ja provar att lägga ut frågan! Vet att det brukar va tyst när ja frågar nåt men ja chansar på att ni vågar fråga nu! Skriv å fråga, vad som helst! Ja ska försöka svara! :) Ärligt! ;)

Puss på er! Vilka ni nu är! :)

/ Tessa


Snöfall...

Vaknade med en migrän from hell idag! :( Å P med en snorig näsa så det var sjukstuga hemma idag! Tur att Hilma är pigg å påminner oss om att det bara är att suck it up å köra på! ;)

Drog upp till Vemdalen idag! Härligt att få komma tillbaka till vinterlandskap! Träden är sådär vita å fina! Älskart!

Hilma passade på att bajsa ner hela sig själv å matstolen idag. Yes! Det var bajs överallt! Det var bara att duscha det! Hilma var på ett strålande humör å va inte alls less! Skönt att va sån när man har bajs fulla sig själv! :)) Den attityden gillas! :)

Det snöar för fullt häruppe å imorgon blir det tidigt i backen! Förra gången jag skrev så hade Hilma nattsudd å vi vaknade kl 10.45! Livet som småbarnsförälder är en dans på rosor, säg inget annat! ;) Hoppas på en bättre natt inatt å att jag vaknar imorgon kl 07.00 pigg, alert å med frukost på sängen! ( det sista kan vi nog glömma då P är astrött på morgnarna, men drömma går ju ;).

Natti natti alla!

/ Tessa


Go middag

Nu har finaste systrarna Westerberg åkt hem! Vi tog en spontan middagskväll! Vilken grymt bra id'e! Pannbiffar, potatismos och brunsås! Mums!
Till efterrätt bjöd brudarna på glass å ja gjorde hemmagjord chokladsås! Ja så avancerat är det inte! O'boy pulver med en skvätt mjölk å vips så har vi en chokladsås! Mmmm!
Nu är ja dömätt å trött! Dags att natta kudden snart!

Imorgon önskar jag mig en dag utan regn och att mina nya brillor är färdiga!

/ Tessa


2011

1. Gjorde du ngt i år som du aldrig gjort förut?

Jag blev mamma för första gången! En helt magisk känsla och jag älskart! Fick jag bestämma skulle vi ha ett helt fotbollslag med barn! Men P håller inte med! Hihi

Sen gifte jag mig med den finaste och vackraste personen på denna jord! Äntligen blev jag fru Lust! :)

2. Höll du några av dina nyårslöften?

Jag avlägger aldrig nyårslöften! Vet att jag inte kommer att hålla dom ändå! :)

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Ja vi var några st! :)
Min allra bästa barndomsvän fick en liten flicka! 5 veckor efter oss!
Sen fick en nära vän en liten kille 5 veckor efter oss!
Tre av mina fd arbetskamrater fick också barn 2011! Så det var ett riktigt Babyboom år! :)

4. Vilka länder besökte du?

Jag och P åkte på bröllopsresa till Barcelona! Vilken stad! Jag är kär! Dit ska vi åka fler ggr men då ska Hilma med! :)

5. Är det ngt du saknat år 2011 som du vill ha 2012!

Ingenting! Jag är sååå nöjd!

6. Vilket datum från 2011 kommer du alltid att minnas?

Det är speciellt två datum jag kommer att minnas! Det första är 2011-04-10 kl 00.55 då kom vår efterlängtade lilla dotter! <3
Å sen är det 2011-08-13 då jag äntligen fick säga ja till min underbara make i kyrkan! Vi blev makarna Lust!

7. Vad var din största framgång 2011?

Att jag födde en fantastisk dotter! Vilken grej! Häftigt! Å att jag blev mamma!

9. Största misstaget?

Oj det finns nog många misstag jag gjort det här året! Men lustigt nog kommer ja inte ihåg nåt nu! Gu va självkritisk jag är ;)

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?

Sjuk har jag varit! Men inte skadad! Peppar peppar!

11. Vad spenderade du mest pengar på?

Lätt fråga, Hilma!! Ja är shopaholic när det gäller bebiskläder! På gott å ont ;)!

12. Gjorde någonting dig riktigt glad?

P och Hilma gör mig alltid glad! Att se dom tillsammans då smälter mitt hjärta och jag ler! Dom äger mitt hjärta!
Men mina vänner gör mig också glad! Utan dom hade jag gått under! Jag har så otroligt fina vänner och det kommer jag att måna om! Resten av mitt liv!

13. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?

Kärleksvisan av Sarah Dawn Finer, den spelades på vårt bröllop! P älskar den låten!
Utan dina andetag av Kent! Den spelades också på vårt bröllop! Underbar låt!

14. Var du ledsnare eller gladare 2011 än tidigare år?

Oj, svårt! Ingen aning! Men glad har jag allt varit! Vi har ju varit med om fantastiska saker detta år! Visst har jag varit ledsen med men mest glad! :)

15. Vad önskar du att du gjort mer?

Hmm...tränat! Har varit dåligt med det! Men nu jäklar ska det bli ändring!

16. Vad önskar du att du gjort mindre?

Ja skulle inte ha brytt mig så mkt om personer som slukar min energi! Jag är för snäll å naiv! Tyvärr!

17. Hur tillbringade du julen?

Till fjälls med min familj! Helt underbart! Hilmas första julafton utanför magen å den blev perfekt! :)

18. Blev du kär i år?

JA! I min dotter och make! Älskar dom mer för varje dag som går! Dom gör mig hel!

19. Din Högsta önskan just nu?

Önskar mig så mkt! Men en sak är att vi alla, nära å kära får vara frisk och må bra!

Vilket år!

Men 2012 kommer bli minst lika bra! Då min barndomsvän ska få sin lilla prins i februari å min andra barndomsvän ska gifta sig! Yay!

/ Tessa




Gott Nytt År!

Vilken kväll vi hade igår! Helt underbar! Mattias och Cissi bjöd på en otroligt god trerätters och vi lekte lekar! Tyvärr gav vi bort vinsten alldeles för lätt, men jag är glad ändå ;)! Finns inget bättre än att fira nyår tillsammans med sina allra bästa vänner! Jag är så lycklig som har så fina personer runt mig! Tusen tack för en fantastisk dag/kväll alla inblandade! Magisk!

Hilma var med hela kvällen, yes! Hon tog en Powernap på 40 min sen var hon på G till 01! Då somnade hon helt utmattad på P:s bröst! Lillhjärtat vårar som är så rädd att missa nåt! Kärlek!

Tycker att nyår är lite sorgligt faktiskt! Vet inte riktigt varför! Har försökt att förklara det flera ggr men kan inte sätta ord på vad jag tycker är sorgligt med det! Kanske är det att tiden går lite för fort! Ett år susar liksom iväg! Fast 2011 hata varit ett fantastiskt år!

10 april 00.55 fick vi en underbar liten flicka som vi döpte till Ester Marie Hilma! Trodde aldrig att man kunde älska någon så mkt! Hon äger våra hjärtan Lillhjärtat!

13 augusti 14:00 blev jag äntligen fru Lust! Vi gifte oss i Ulrica Eleonora Kyrka och vilken dag å kväll å natt! Helt underbart! Jag fick min drömprins tillslut! Efter många grodor ;)!

Vi flyttade hem till Söderhamn! Ännu en dröm som vi fick igenom! Känns helt underbart att bo nära våra vänner och familj å stugorna! Vi trivs som fisken i vattnet! Nu är det bara ett hus som saknas, vem vet, kanske vi hittar drömhuset 2012!! :)

Jag kunde inte ha önskat mig ett bättre 2011! Är så nöjd och 2012 kommer att bli ett fantastiskt år det med! Hilma fyller ett år! Vår lilla flicka! Gu så spännande!

Gott Nytt År på er fina därute!

/ Tessa


RSS 2.0