Semesterdag

Imorgon har jag tagit en semesterdag för att umgås med Hilma hela dagen! Hennes dagis är stängt! Så imorgon ska vi leka i parken å mysa med god lunch på stan! Vår lilla tjej har blivit stor! ❤


Kärt återseende

Fick kika på lillen i magen igen! Bm ville kolla så att moderkakan inte låg i vägen för där den så småningom ska komma ut! :) Allting såg bra ut å vi behöver inte ta ett planerat snitt!

Nu längtar vi å väntar till den 16 juni! ❤


Hon gör mig galen

Denna lilla Donna! Jag blir alldeles varm i hjärtat! Tänk att hon kommer att bli storasyster i juni! Vår lilla tjej blir stor! ❤


Äntligen! Välkommen VÅREN

Igår va en helt fantastisk dag! Fick sitta på framsidan i bara linne! Läsandes Mama! Vilken lycka! Jag är lyrisk!

Snön har smällt blixtsnabbt å nåde Gud om det kommer ytterligare ett bakslag med snö nu! Grrr!

Hilma mös på bra ute! Hon verkligen älskar att vara ute å mysa! Vi premiärkörde trehjulingen å lekte med vatten å stenar! Oslagbart!

Om två mån kan vi gå till färssjön å bada! Förhoppningsvis går jag dit med en syskonvagn ;()


Hilma 2 år!

10 april 2011 föddes världens finaste å bästaste lilla tjej! Hon gör oss hela! Nu fyller hon 2 år! Gah va tiden går fort! Idag är hon Inte längre vår lilla bebis utan en liten bestämd tjej!

Grattis finaste älskade unge! ❤

Nästa helg ska vi fira dig med ett kalas!


Påsken

Firades i familjens stuga i Vemdalen! Hilma klämde till med en feber deluxe å snorig näsa! Men det gick fort över å hon hann ta vara på det otroligt fina vädret ute i backarna hon med! Som vi njöt å umgicks med varandra! Älskar familjeledigheter!

Fick också en massa fräknar på köpet! Tack solen! :)


RSS 2.0