Sunny sunday

Solig söndag resulterade i att vi drog ut till stugan! Hilma å jag! P jobbade men slöt upp efter ett par timmar!

Vilken dag, vilket väder! Helt underbart! När Hilma sov gott i vagnen passade jag på att Lapa sol på verandan! Riktigt skönt var det!
Sen hjälpte vi farsgubben med utemöblerna å lite annat! Nu är det banne mig sommar snart! Å som jag längtar! Kommer bli så mysigt att bo därute imorgon! Hoppas på strålande sol å värme! :)

Nu säger jag Gonatt! Efter en mysig men rätt sen kväll igår med de finaste å
Bästaste vännerna! Är jag mör i kropp å
Knopp!

Natti natti imorgon väntas arbete! Jupp!


Toys R Us

Vi var in på den stora leksaksaffären som ligger på Manhattan! Helt galet! Inne i butiken snurrar ett stort pariserhjul! Barn springer omkring å skriker av lycka! Fattas bara, det var ju 4 våningar bara leksaker! Galet!


Cykeltaxi

En kväll tog vi cykeltaxi!
Vi skulle till en grym restaurang som
Ligger i Chelsea den heter Buddhakan å jag rekommenderar den varmt! Jättemysigt å riktigt riktigt god mat!

Såhär i efterhand var det inte ett klockrent val men just då när taxibilarna vägrade stanna å tiden började rinna iväg kändes det som det! Å så fel vi hade!

Väl framme, med tårar i ögonen av allt garv å en chaufför Som var helt slut efter cykelturen fick vi domen! 700 svenska kr skulle han ha! Hahahaha där fick vi! En resa på 15 min!
Han jobbade nog inte mer den kvällen å vi tog taxi hem!


Hemma...

Landade i måndags kl 15 på Arlanda
Efter en rätt dryg flygresa! Sov kasst, hade en dryg tysk bakom mig som jag å mor döpte till Hubert! Allting räddades av att jag fick se Twilight på flyget! Mmmm...

Vi har haft en kanonresa med mkt skratt, shopping, god mat å fantastiska upplevelser! Jag är kär..i staden NY! Vilket ställe! Vi åkte sightseeing buss, knatade mil å besökte stora stora leksaksbutiker! Dit ska jag ta Hilma när hon blir äldre! Sjukt coolt!

Staden är magisk, det är verkligen som på film! Med alla skyltar å byggnader! Önskar vi hade kunnat varit där i en vecka! Mkt kvar som vi ville se! Vi tar det nästa gång! :)

Underbart var bara förnamnet att få komma hem å pussa på mina hjärtan! Hilma släppte mig inte å inte jag henne heller! Hon hjälpte mig packa upp väskan å blev lyrisk över kläderna å leksakerna jag köpt! Är hon nå lik mamma å pappa sin hihi! P va överlycklig han med, mest över skorna jag köpt åt honom tror ja ;) Dom åkte på direkt å satt nog på hela kvällen! Han ät för go min man! Nästan som en tjej hihi!

Tack bästa mamma å pappa för den fina 30 års presenten! Det här kommer jag ALDRIG att glömma! Oslagbart! ❤


NY

Nu är vi äntligen påväg! Kändes som rätt långt bort när jag i söndags vaknade med en snorig näsa, feber å en sårig hals! Nu har jag kurerat mig hela veckan å det har gett resultat! Ja känner mig piggare! Febern är väck å kvar är bara en snorig näsa! Nice!!

Nu är vi på terminal 5 på Arlanda å kl 07.35 går flyget! Lovely!

Saknar min make å sessa enormt mkt!! Svårt att åka från dom, men det kommer gå bra! Är bara 4 nätter! Nu ska jag njuta å shoppa! :)

Flygrädslan har inte kommit än, den dyker nog upp innan start! Hatar verkligen att flyga! Usch! Men men det är bara att gilla läget!

NY nu kommer vi! Shit va underbart! Inte dåligt att fylla 30! ;)

Woop Woop!!


Vår igen...

Å så kom det en vårdag igen...Tack! Vi hade kalajs för Hilma igår...igen ;) Denna gång var det våra underbara vänner som kom å firade vår tjej! Riktigt mysigt! Tusen tack alla fina för presenterna! Ni är för underbara!

Vi fick nattgäster med! Familjen Östlund från Hudik stannade kvar! Klara å Hilma lekte järnet å hann med lite nattsudd också!! Sleep over blev wake over!! Men otroligt mysigt ändå! Kändes som att jag tömt baren när jag vaknade imorse! Att dricka ett glas vin är tydligen waaaay to Much nu förtiden! :) Tack finaste vänner! Helt underbar dag å kväll! Lyckligt lottade som har er!

Vaknade med ett huvud fullt av snor i morse! Yay! Lagom till NY! Välkommen förkylning! Har försökt hålla mig någorlunda igång idag ändå, men det känns nu! Har inte tid att bli sjuk...Shit!

P har tvättat å bytt däck på bilen! Så nu har även vi en REN bil! Nu skickade jag ner honom i förrådet, ja får nämligen inte vara där! Stökar till för mkt sägs det! Fattar INGENTING!! ;) Dags att plocka fram lite sommartoppar! 24 grader varmt i NY!! Woop Woop!!!

Nu är det dags för käk!!

Puss på er! ❤


Läskar ihjäl mig...

Hilma tog ikväll sina första egna steg!! Helt underbart! Det tjoades å klappades händer! Morsan torkade tårar å ja, mitt hjärta smälter va stolt ja blev!! Vår lilla tjej blir stor!! ❤

Efter ett tag ringer telefonen! 08 nummer å ja tror att det är en teleförsäljare! Men ikke! Det är Kicki som ringer! Underbara bästa Kicki, min gamla kollega från Direct! Å som jag längtat efter den rösten å tjejen! Lika härlig å glad! Tack fina vän för samtalet! Nu har du tankat mig med energi! Längtar till vi ses!! ❤

Å drog på träning å min vecka har varit tuff! Har varit ovanligt trött men ja har inte lagt mig i tid heller så jag har bara mig själv att skylla! Så nu blir det sängen å film bredvid finaste sessan!

Imorgon blir det bak å fix inför kalaset på lördag!

Puss på er finingar!


Hilmas ettårsdag!


Födelsedagsbarnet....

Tiden rinner iväg och idag är dagen då Hilma fyller ett år!
Helt galet vad tiden går fort. Det känns som att det var igår vi drog hem från BB, fyllda med ett stort rus och kärlek till vår lilla skatt som fötts. Hon var verkligen helt perfekt. Jag låg i timmar och bara kollade på henne, luktade och mös. Det gör jag än idag kan jag lova. Hon äger mitt hjärta totalt! Vilken kärlek. Den största av dom alla.
Kan inte förstå att jag haft henne i min mage. Att hon låg där i 9 mån. Jag kände henne sparka och röra sig. Det är så otroligt häftigt och jag längtar till jag får uppleva det igen. Älskade verkligen att vara gravid.
Vi firade påsken uppe i Vemdalen. Med bror å hans tjej samt mamma och pappa. Jättemysigt var det. Dock lös värmen och solen lite för mkt med sin frånvaro. Kikade fram mellan snöbyarna och blåsten med ngn riktig värme ställde den inte till med. Men backarna var magisk och åkena var grymma så vi är nöjda. Hilma härjade runt. Hon säger nu voff voff till varje hund hon ser och hive five är en annan favorit, samt att fakehosta! Lillskrållan vår. Hon är underbar.
Igår firade jag, Pecka, mormor och morfar Hilma. Eftersom jag började jobba igen idag så fick det bli så. Och SOM vi mös. Hilma slet i papperet på presenterna, snöret var roligast :). Å va helt frälst i de nya leksakerna. Det bästa var badleksakerna. Gillades extra mkt! :) Samt legot som mormor och morfar kom med...en riktig hit! :)
Va sjukt tungt att ta sig upp till jobbet imorse, men väl uppe så kändes det helt ok. Känns som att man varit ledig i flera veckor, konstigt det där. Jobbet rullar på och jag känner att jag börjar komma in i det sakta men säkert, men det är fortfarande sjukt mkt att komma ihåg och att lära sig. Men det är som det ska vara.
Nu är det nedräkning till NY. Shit va nice det ska bli att åka. Längtar som en tok! P berättade att det var 14-16 grader varmt där. Trekvartsjeansen ska med - CHECK! :) Kommer nog att handla ihjäl oss, men det är det värt. P har en ganska stor önskelista han med! Så vi får se om det blir övervikt när det är dags att bege sig hemåt igen. :)
Grattis älskade Hilma på din ettårsdag!
På lördag kör vi kalajs!! :)
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Puss på er!

Påsklov

Jobbar sista dagen för denna vecka idag, sen tar jag påsklov! Underbart!

Vi drar upp till Vemdalen! Men först ska P på bouppteckning för sin pappa å efter det åker vi! Ska bli så härligt med ledighet! Behöver ladda om lite! Mkt nytt å skallen behöver rensas! :)

Vi hoppas på finväder å fina backar! Kan hoppa över blåst å isvindar, tack!! :)

För alla er som undrar över om jag numera DRAR i dörren till jobbet så är svaret, JA! Igår lyckades fru Lust! Jajjemäään! :) nöjd!

Trots en kyla from hell trotsar jag vädret å kör converse å kappa! Ja ger mä inte! Men fy va ja fryser! Hua!

Snart framme i S-svall!

Puss på er!


Skenet bedrar

Kände mig sjukt pigg imorse! Fattas bara när kärringa gick å la sig 20.30! :) Efter en helg med lite sömn skrek kroppen efter täcke å kudde! Ja lydde!

Väl framme i Sundsvall går ja in i nån slags koma! Blir sjukt trött så fort jag kliver av tåget! Galet! Är det för kortveckan?

När ska jag lära mig att porten in till jobbet DRAR man upp!? Jag TRYCKER VARENDA eviga morgon in denna dörr för att sedan i samma sekund komma på att jag måste DRA! Imorgon ska jag dra, jag lovar!

Ikväll ska jag kolla tjejfilm å käka popcorn! Karln ska på innebandy å det gäller att passa på!

Puss på er!


RSS 2.0