Dags att börja låsa..

Hilma har kommit på hur man kommer ut! Det är bara att ställa sig på tå å dra ner handtaget så vips öppnar sig dörren å man kan knata ut! Smidigt! :)

Det har resulterat i konstant låst dörr hos fam Lust! Skönt tycker ja för då kommer inget löst folk in! :)


Bläää..

Tåget är försenat över en timme! Å jag som vill hem å hinna pussa på Hilma innan hon somnar! :( Får helt enkelt "plocka" över henne ikväll så att jag får snusa lite på henne! ❤


Iskyla

Å så vart det kallt igen! Galen ja blir!! 5 grader varmt ute! Idag fick cykeln stå kvar i stället! Bilen lockade mer! Hua va ja fryser!

Igår fick jag en mysig överraskning på kontoret! P skickade blommor! Finaste maken! ❤ Tack älskling!

En trött Tessa är det som sitter på tåget idag! Hua! Godmorgon på er!


Måndagshäng i Stålnäs


Söndagsmys

Igår åkte vi tidigt! Vi ville båda hem till Hilma! Mest jag då jag är borta mkt från henne på veckorna! Å va rätt vi gjorde! Kom hem halv två till strålande sol å altanhäng i stugan!
Bikini på!

Hilma va helt galen i sin pool som hon fått av mormor å morfar!

Sötnosen!

Tänk att jag är mamma till denna underbara unge! ❤


Rock Olle

Påväg hem efter middag på Vapiano stöter vi på denna goding i tunnelbane vagnen! Hörlurar, klinkandes på en gitarr! Gick inte att ta miste på att killen spelade på Wembley! Vilken inlevelse! Påväg ut, bugade å tackade han så mkt för alla applåder! Det konstiga var att ingen applåderade...stackarn!


Solvalla

I lördags var det dags igen! För årets Elitloppshelg på Solvalla! Vi drog till tunnelbanan, köpte lite shysst frukost å begav oss ut mot alla Söderhamnare som väntade på Solvalla! Vilken dag det blev! Mös på filtarna i solen, drack öl å spelade på hästar! Spelet gick sådär! Har man mer tur i kärlek då? Ja hoppas på det! ;)

Fick mysa med bästa Kickan! Gu va längesen det var! Å även Linda å Matte mötte upp oss därinne! Så roligt att se dom! Var nästan ett år sen! Galet!

Efter några sönderbrända nackar å några onödiga bettingar senare drog vi oss in till stan för lite käk på Vapiano! Vilken pizza! Ja Älskart!

Mätt i maggarna drog vi hemåt! Resten av kvällen spenderades hos Emma och Micke i deras soffa! Där fick vi uppleva den bästa Eurovision song contest Ever! Eeeeuuuuuppphhhoooria! Lovely!

Somnade ovaggad på den kanske mest obekvämaste madrassen någonsin! :)


Sommar å sol, finally

Äntligen kom den! Sommarvärmen! Helt underbart! Som vi väntat å längtat!

Fredagsförmiddagen spenderades på stan inhandlandes en massa saker! Sandaler till Hilma! Godricka till mig å P! Strosade runt i shorts å tisha å ja frös inte ens! Underbar känsla!
Åkte ut till Stålnäs och lämnade Hilma sen begav vi oss till Sthlm!

Väl framme satte vi oss i Parken ute i midsommarkransen å käkade grillat å drack rose å mös i kvällssolen! Vilken kväll! Avslutade med kaffe å mys i brors lägenhet!

Härliga fredag!


Sthlm

Det blir Sthlm i helgen! Vi har bestämt oss! Mitt ständigt dåliga samvete att jag är ifrån Hilma så mkt på veckorna å nu även på helgen hänger sig fast! Men vi måste ta vara på varann jag och P med! Så med sen avresa imorgon å tidig hemresa på söndag stillar jag min ångest lite! Vill ju hinna mysa å ha kvalitets tid med min lilla sessa med! ❤

Vädret ser ut att bli kanon! Hej klänning å shorts! Som jag längtat efter er! :)

Vilket sommarväder vi haft idag! Galet! Så varmt å skönt att jag till o med kunde gå i tisha till stationen efter jobbet! Det var INTE igår! Hej försommar!! :) välkommen!

När jag kom hem idag stod maken vid grillen å dottern sprang å slängde sig i min famn! Lycka! Jag är bortskämd ja! Sen avnjöt vi en grym middag hela familjen! ❤ Lovely!!

Imorgon ska älskade svärfar jordfästas! Usch! Nu blir allting ännu mer verkligt! Skönt att vi har en plats att gå till! Du är saknad Svempa! ❤


Ljuset i tunneln

Igår påminde en kollega mig om att om
Fyra veckor är det semester....galet! Tyckte inte att det var längesen det var Mars å ja började jobba efter nästan ett år som mammaledig!

Vi har inte planerat nåt speciellt på semestern! Första veckan tänkte vi ta en tripp till Sthlm! Gå med Hilma på Skansen å Junibacken! Å träffa lite kollegor till mig å polare som man inte träffar så ofta nu när man flyttat hem! Längtar!! De andra veckorna tar vi som
Dom kommer! Hoppas på mkt bad å sol! Å att inte Hilma äter allt för mkt sand! :))

Många sköna dagar å kvällar i stugan kommer det bli! Å som jag längtar! ❤


Sthlmshelg eller inte....

Blir galen på mig själv! Jag velar å velar! Ena sekunden vill jag åka till Sthlm å mysa å andra sekunden vill jag stanna hemma å bara vara med familjen i stugan! Blir såhär bara för att jag flänger hela veckorna å då tycker jag att det är så otroligt skönt att bara få umgås med min lilla familj å ta det lugnt! Värdesätter helgerna så sjukt mkt nu när jag knappt hinner se dom på vardagarna eftersom jag pendlar!

Stora staden med sol mkt folk å uteserveringar vs Söderhamn sol å sommarstugan med grillning å altanhäng å båttur! Erkänn att det är liiite svårt! Jag och maken får helt enkelt ta ett snack! :)

Angående den lilla hemlisen som jag skrev om i tidigare inlägg att jag har ett pirr i magen å en förväntan! Ja måste hålla er på sträckbänken ett liiitet tag till! Men ja kan lova er att jag inte är gravid! Ni är några som trott det! :)) Lovar att återkomma när jag kan i ämnet! Hoppas på så fort som möjligt! Älskar cliffhangers!! Hehehehehe!!

Nu är jag snart hemma! Lovely! Dags att pussa på mina ❤!


Frontrow..

Idag hade jag första parkett! Det var ju söta lilla sessan Estelles dop! Vilken härlig sessa! Så otroligt söt!


Hurra hurra hurra hurra!!!

Idag fyller denna sötnos 1 år! Grattis Jesper! Hoppas mamma å pappa skämmer bort dig rejält nu! :)


Klaras dag

Ligger just nu i sängen ute i stugan! Maken längst in å mellan oss en snarkandes liten sessa å jag ytterst! Varför hamnar jag alltid ytterst? Är ju sjukt mörkrädd! Galet! Vaknar jag mitt i natten av att jag är kissnödig går ja INTE upp! Är helt säker på att det är nån där i mörkret! Läskigt....och otroligt larvigt! Ja vet! :)

Imorgon ska vi åka å fira Hilmas bästa kompis Klara som fyller ett år! Tänk att det var ett helt år sen vi fick våra vackra tjejer! Helt otroligt!

Grattis Klara! Vi älskar dig!! ❤


30 åringen

Idag har vi firat världens bästa nyblivna 30 åring! Vilken fest! Klackarna i taket å god mat! Grattis än en gång fina vän! Å kom ihåg sviktar minnet så har jag det färskt.....ett tag till! ;) Tusen tack för en otroligt mysig kväll! Du är allt bra fin du!! ❤


Snart så

....är man långledig igen! Lovely!!

Helgen går i kalasens tecken! Två barnkalas å en 30 årsfest!! Kommer bli så mysigt!
Nu hoppas vi bara att presenterna blir lyckade! Svårast är 30 åringen men där tror jag att jag och P fått till det riktigt bra! Trots att det inte är en häst som Födelsedagsbarnet önskar sig! :)

Hilma är kanske världens skönaste lilla tjej! Hahaha! Hon ska hela tiden bli jagad å blir så uppspelt att hon skriker när man kommer ikapp henne! Hahaha! Underbara unge! ❤

I helgen hoppas vi på sol å värme! Skulle sitta härligt eftersom vi kommer att spendera rätt mkt tid i stugan!

Har ett pirr i magen! Ett hopp å en önskan! Kan det bli sanning? Ni undrar säkert va ja pratar om! Lovar att återkomma, just nu kan ja inte säga mer!! :)

Puss på er!!


Äntligen sol å Inge regn!

Jag å mor passar på att plantera medan Hilma sover sin lunchsovning i vagnen! Underbar dag i stugan å vi kan nog till o med äta på altanen idag!

Jag längtar riktigt mkt till midsommar nu!


Sommartider hej hej

Hilma va riktigt sommarfräsch igår! Nu väntar vi bara på sommarvärmen som än lyser med sin frånvaro!


Natti

Trött, lite lätt stressad å med en skallebank from hell går jag å lägger mig! Skulle ha gjorts för en å en halv timme sen! Men vill ju mysa med maken! ❤

Nu dags att gosa ner sig med en febrig sessa! Stackars, inte lätt att få 1 års sprutan!

Natti natti


Tre tecken på att jag blivit gammal...

1. Ja äter glass med papperet kvar nere vid glasspinnen, man kan ju faktiskt spilla!

2. Har mer å mer börjat att komma på mig själv att jag i min tysthet kan tänka "det var bättre förr"

3. Jag kan inte alls skriva meddelande på iPhonen lika snabbt som tjejen bredvid på tåget! Hon är ung fräsch å ja allt... Det suger ( ett ungdomligt ord) :)


Skogens konung

Efter buspalatset drog vi ut till stugan!
Mormor å morfar tjatade om att de ville ha Hilma hos sig över kvällen/natten! Å visst fick dom ha det!

Påväg ut såg vi en älg! Finns sjukt mkt djur därute! När Hilma hade fötts gick jag på långa promenader i stugan å varje gång var det som att gå på zoo! Helt fantastiskt!
Fick rätt så kassa bilder men om ni kikar riktigt riktigt noga står där en älg med baken mot oss! :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1164064/images/2012/pic_201656597.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1164064/images/2012/pic_201656721.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1164064/images/2012/pic_201656747.jpg" class="image">


Buspalatset!

Igår drog vi till buspalatset med familjen Ring/Hansson! Det uppskattades nog mest av de vuxna! Men Hilma å Jeppe mös på i bollhavet å susade nerför rutschkanan! Dit åker vi fler ggr!

Hilma slocknade blixtsnabbt påväg hem!

Nu vill vi ha finväder så att vi kan
Mysa på altanen i stugan å slippa klä på oss stickat!


Envis liten dam

Igår skulle jag å P ha fredagsmys! Osten, kexen oliverna, ja allt var framplockat! Då bestämmer sig Hilma för att hon ska INTE sova! Efter tre försök lägger vi ner! Mamma less å dotter less! Slutar med att Hilma knaprar morot som alla oss andra! Underbara unge!

Egen tid var är du?! :)


Mysfredag Deluxe..

Jag å Hilma har trotsat skitvädret å varit ner å handlat fredags mys till P kommer hem! Det blir ost, kex, oliver, dip, chips å läsk!

Det positiva med ruskväder är att man kan tända en massa ljus å tända en brasa! ❤


Maj å snö..

Ja skojar inte! Det är snöblandat regn ute! Det är början på maj å snö! Jag blir tokig! När ska finväder komma så att jag kan gå i jeansjacka å solglajjer på allvar! Blir knäpp av det här konstiga vädret!

Vill ha riktig vår!

Är ledig med Hilma idag! Helt underbart som varje fredag! :) P är på kurs i Örebro å jag å Hilma fick sova utan pappa/make inatt! Det gick bra faktiskt!

Var på dansuppvisning på teatern igår! Elise följde med! Å som vi mös! Mysfikade i pausen å dom var riktigt riktigt duktiga att dansa! Som vanligt! Elise knäppte kort!


Valborg

Spenderades i sommarstugan med strålande sol å värme! Jättemysigt var det! Vi grillade å mös! Satt ute till kl 23 på kvällen dock i dunjackor men ändå! Jäsigt! Nu längtar vi till sommaren kan jag lova!


RSS 2.0