Gofisan har börjat med smakportioner! Nu ä...

img_8116 (MMS)

Gofisan har börjat med smakportioner! Nu är det banangröt som gäller å hon tycker att det är SÅ gott! Äter mer å mer för varje dag!!


Ligger i soffan under filten å med tänd br...

img_6925 (MMS)

Ligger i soffan under filten å med tänd brasa! Jäsigt med höst! Idag blir det till att ringa på lägenheter, vi kan ju inte bo i stugan jämt! :) Drömhuset får gärna dyka upp snart! Älsklingarna sover! Skön  onsdag!! / TesSa


Mitt första inlägg som Fru Lust!

Var ett tag sen! Ett riktigt jäkla tag sen!
Fick mig en rejäl överraskning när jag loggade in på sidan! Finaste Jessica har varit inne och fixat å donat så att jag fått ett nytt utseende på den och I LOVE IT! Tusen tack finaste du!
Ja, nu är jag gift och kan titulera mig som Fru Lust! Känns helt underbart!
Bröllopet, dagen, festen, natten...allt var magiskt! Vi hade det så otroligt roligt och det var så härligt att få festa loss med alla våra vänner och att få fira den här dagen med dom! Tack alla, ni gjorde vår dag till ett oförglömligt minne!
Här kommer lite bilder från bröllopet samt dop av sessan Hilma! :)
Min bror, toastmaster och hans Bella!
Helt underbar dag! Ville inte ta av mig klänningen när det var dags att sova!
Jag var verkligen prinsessa för en dag och P min prins! (det kommer han alltid att vara).
Hilma växer så det knakar. Hon ränner iväg på både längden och vikten kan jag lova! Sötaste tösen!
Vi var på bröllopsresa till Barcelona i fem dagar och SOM vi saknade henne när vi skulle åka hem. Önskade att teleportering hade funnits! Det gick kanon och hon hade det toppen hos mormor och morfar! Vi hade en kanonresa med sol, bad, god mat, skratt och allt som en resa ska innehålla!
Ett minne för livet!
Äntligen kan jag och Hilma bara slappa på dagarna! Inga fler planeringsdagar! Känns helt underbart! P har börjat jobba så idag har jag och Hilma fått roa oss själva. Det går kanon! Lillsessan har börjat med smakportioner. Just nu kör vi Banangröt till att börja med. Hon gillar det. Har dock lite svårt att få in all mat i munnen. Det puttas ut ganska mkt. Sötnosen vår.
Hon är nu 4 mån och tre veckor! Galet vad tiden går fort!
Lite söta bilder på sessan från de senaste veckorna
Absolut bästa som finns är att sitta i matstolen! Där har hon koll över alla och får äntligen komma upp på samma höjd som oss och vara med! Där skrattas det och skriks som mest! :)
Satt i två timmar igår och försökte att boka hotell i Sthlm i helgen till oss. Det var inte det lättaste! ALLA ska tydligen bo på Hotell i Sthlm i helgen! Tillslut hittade jag ett hotell som inte var fullt och vår resa blir av och Grönan HERE WE COME! Ska bli mysigt att åka hela Fam Lust och bara mysa! :)
I lördags var vi på kräftskiva! Hilma skötte sig som vanligt! Goaste ungen!
Det blev mkt kräftor, sång och en sjukt trevlig kväll som avslutades på Statt och deras dansgolv! (Åkte hem och nattade Hilma, mormor tog över och sen drog jag och P in på krogen). Dancing Queen var sjukt svettig när kvällen var slut. Å det var SÅ värt det för shit vilken rolig kväll det var!
/ Tessa ♥



Just nu sitter vi på Arlanda! Vi ska på br...

img_3918 (MMS)

Just nu sitter vi på Arlanda! Vi ska på bröllopsresa till Barca! Hilmasessan är hemma med mormor å morfar! Saknar henne redan!


YR...

Har så mkt i huvet nu att jag konstant känner mig yr! :) Det är inte bara att planera ett bröllop! Men otroligt jäkla roligt. Nu är programmet till kyrkan klart, programmet till kvällen och imorgon börjas det med dukningen! Vi ligger i FAS och jag är överlycklig! Tack vare våra fina vänner som ställer upp i vått å torrt å hjälper en. Vad skulle vi göra utan er? Älskar er! ♥
Cissi fixade de grymmaste naglarna på mig idag. Shit va shyssta de blev. Är verkligen toknöjd! Tack bästa!
Hilma sover och jag och P myser i soffan. Känns overkligt att vi om tre dagar är MAN och HUSTRU! Underbart!
Är för närvarande konstant trött då min hjärna går på högvarv! Undra om man tappar hjärnceller när man tänker å funderar såhär mkt hela tiden!? Hoppas inte för då har jag inte många kvar att spela på.
Vi vet inte hur vi ska göra med bröllopsresan! Antingen drar vi själva eller så tar vi med oss Hilma. Vi skulle vilja åka själva men jag får lite skuldkänslor då vi kommer att lämna Hilma i en vecka. Kommer hon att glömma oss? Klarar bebisar av att vara ifrån sina föräldrar en vecka? Ja var nästan säker på innan vi fick Hilma att det skulle gå bra att lämna henne en vecka. Men nu vet jag inte. Jag vet att hon kommer att ha det bäst med mormor och morfar, det jag är rädd för är att hon glömmer oss, hennes mamma och pappa! Töntigt! Ja det är det kanske men det är så jag känner det. Hjälp, hur ska vi göra?
Oavsett så kommer vi att åka. Det blir en sista minuten resa till det landet som känns bäst! Vill ha sol, värme, paraplydrinkar, skön säng och en massa mys. Sen är jag nöjd! :)
Nästa gång jag bloggar är jag förmodligen FRU LUST! :)
Kanske kikar in en sväng på fredag kväll och skriver lite känslor och tankar inför bröllopet!
Ska bli så roligt att få visa er en massa bilder sen! Kommer att preppa er fulla! :)
/ Tessa ♥

Flint..

Tappar så sjukt mkt hår nu. Dom säger att det är som värst vid ca 3-4 mån efter att man fött. Å de har rätt när det gäller mig kan jag lova. Usch va hemskt! Men jag blir lugnad hela tiden, det kommer att gå över och jag kommer att ha hår kvar. Puh! Synd bara att jag tappar som mest nu, när jag ska ha bröllopsfrisyr å allt. Tur att det finns fusk att ta till såna här ggr.
P jobbar och jag sitter i stugan med tända ljus och bröllopsplaneringen utspridd över köksbordet. Hilma sussar gott i sin säng och regnet verkligen vräker ner. Det känns som en riktigt mysig höstkväll härute nu. Älskart!
Imorgon ska jag in till tryckeriet. Det är dags att trycka programmet till kyrkan imorgon. Jag har layouten färdig här nu. Kommer bli kanon!
Oj nu kommer blivande mannen! Nu har ja inte tid att skriva mer! Förlåt för kass bloggning, men det är MKT nu inför bröllopet. Promise att ja skriver mer efter! Å ni ska få se bilder! :)
Puss på er! ♥
/ Tessa

Farsgubben 60 år!

Idag fyller pappa 60 år!
Han har ångest och vi tycker att det är skitmysigt! Konstigt det kan vara! Vi har i alla fall firat honom rejält!
Dagen började med sång på sängen! Jag och Hilma gastade ikapp ;). Sen var det dags för mig och Hilma att dra oss in till BVC för 3 månaders sprutan! Ett stick i varsitt ben och sen var det över. Lilleskutt tårarna kom ett litet tag men det gick snabbt över. Helt slut somnade hon i bilen påväg hem!
Sen bar det iväg till Axmarbrygga för en lunch! Skitgott å kanonväder bjöd denna dag på!
16.30 somnade jag och Hilma helt utmattade i sängen! Vi sov fram till 18.45...ooops!
Gick upp började med maten och nu 22.59 sitter jag och jäspar i soffan medans Hilma dunar gott! Är jag småbarnsförälder? Hahaha! Glammigt värre! :)
Imorgon blir det till att hämta bröllopsklänningen och P:s kläder hos sömmerskan. Härligt!
Grattis finaste pappa (morfar) på din 60 årsdag! Du är Bäst! Puss! ♥
/ Tessa ♥

RSS 2.0