Kaxig? Nä inte så värst...

Idag har jag varit rätt så sänkt! Har feber å en snuva from hell! Har frågat det många ggr förr men frågar igen, var kommer allt snor ifrån? Galet!

Hilma hostar å snorar fortfarande hon! Lilla hjärtat mammas! ❤

Idag har hon släppt möblerna å stått helt själv, i några sekunder innan hon ramlat ner på rumpen! Hon är för go!

Sitter å kikar på möbler till Hilmas barnrum! Svårt att bestämma oss för hur det ska se ut!

Imorgon hoppas vi på en näsa som inte är röd å en feberfri kropp! Skulle vara lovely!

Puss på er!


Röd näsa...

Hilma har äntligen piggat på sig lite! Idag var vi ut på första promenaden efter 4 dgr inomhus! Å va mysigt det var! 8 grader varmt å strålande sol! Hade på mig min vårjacka! Hoppas det håller i sig för gudarns va härligt det var!

Nu är det jag som tagit över stafettpinnen när det gäller snuva å hosta! Helt sänkt! Hoppas på snabb återhämtning! Så att vi får njuta lite av helgen!

Mysigt att Kronprinsessan å Prins Daniel fick en liten sessa idag! Så härligt! Både jag å P fick tårar i ögonen när de gick ut med dig! Så otroligt häftigt! Å jag tänker genast tillbaka på när vi fick Hilma! Den lyckan man känner är helt obeskrivlig! Det är då livet börjar, på riktigt!

Nu lite BB sen sängen!
Ska snosa på min underbara sessa! Hon äger mitt hjärta! Å underbarast av allt är när hon reser sig mot mina ben å sträcker sina små armar mot mig å säger "Mama" jag är SÅLD! ❤

Puss på er!

Tessa ❤


www.sjukstuga.com

Vi drog upp till Vemdalen med mormor å morfar! Å jobbade hela helgen så då passade jag å Hilma på! :)

Tyckte att Hilma lät lite rosslig i halsen på vägen upp! Väl uppe fick hon feber, tokhosta å genom täppt näsa! Hon var otröstlig! Hon somnade tillslut helt utmattad, Lillfian!

Jag fick åka lite skidor, å föret var magiskt! Tur att mormor kan vara barnvakt! Tack vare henne hade jag en kanondag i backen!

Hilma å jag drog på HC idag! Hostan har blivit värre å snoret med! Hon kan inte andas stackarn! Helt tjockt överallt å hon är så låg! Inte alls pigg! Vi fick tid kl 10.20! Stressade upp för att hinna! Väl där får vi vänta i över en timme! Varför då få en tid om man ändå får vänta? Tillslut blev jag less å sa att om vi inte får träffa en läkare nu så ringer jag en annan hälsocentral istället! Då blev det eld i baken! På mindre än 10 min hade vi fått ett rum å en läkare! :)
Hilma var så trött tillslut att hon somnade i min famn inne hos doktorn!
Det var ingen halsfluss, tack! Vi fick slemlösande! Hilma sov genom
Påklädning, bilresa å avklädning! Slagen hjältinna!

Nu ligger ja som ett slakt i soffan! Efter snorpussar å nysningar i ansiktet! Men det är det värt! :)

Puss på er!


WhoValley

Jag å Hilma drog upp till Vemdalen med mor å far å Bo Allan å Krissan! P jobbar hela helgen å ja hade ingen lust att vara själv! Å va rätt vi gjorde!

Idag har vi haft en grym skiddag trots blåst å dålig sikt! Men vilka backar! Helt magiska! Tack Vemdalen!!

Hilma stackarn är genomförkyld! Hon hostar å har en konstant elva under näsan! Lider med henne Lillgumman! Hoppas hon kryar på sig fort!
Just nu ligger hon hos mormor å snarkar gott! Lillfian vår!

Snart får vi träffa pappa igen! Å som
Vi längtar! Inte van att vara ifrån varann! Men va mysigt det är att längta efter ngn! Helt underbart! Så imorgon blir det mys när vi kommer hem! Å strykning av de nya överdragen till stolarna som kommit! Kommer bli så snyggt! :)

Sussa gott finingar!!

Puss


Alla ❤ dag!

Stod ett paket å väntade på mig i köket imorse! Min älskade make är nog den mest uppmärksammaste ja känner! Vi gick på stan för ett tag sen å då
Pekade jag på två krukor som jag önskade mig! Å dom fick jag nu! TACK älskling! Du är bäst! ❤

Å jag kan ju inte vara sämre så efter att P slutat jobbet så gick vi ner på stan å köpte ett par jeans å en tisha! Det resulterade i en grymt nöjd make! Så
Nöjd att han valde att somna med Hilma vid nattningen å nu får ja inte liv i honom! Babysim tar på de stora barnen! ;)

Haft finbesök av fina Ullis å hennes Jeppe idag! Mysigt värre! Hilma å han jäser järnet ihop! Så häftigt att se! :)

Imorgon får vi finbesök från Hudik! ❤

Nu blir det soffmys! Älskart!

Puss på er!


Helt vanlig lördag..

Imorse kom en liten prins till världen! Bästa Marie i David fick sin lilla kille imorse! Grattis finaste ni! Han är bedårande! ❤

Här rullar dagarna på i en hiskelig fart! Kanske för att jag snart börjar jobba! Känner lite ångest inför det, men det är bara för att jag kommer sakna lilla sessan! Tur att jag är ledig varje fredag! Då ska det mysas!

Tänk, Hilma är nu tio månader! Hon reser sig mot allt, kryper under över å slår sig mest hela tiden! Imorse kom Hon med en fläskläpp! Hur hon fick den har jag ingen aning! Lillfian! Tänk, att jag för snart ett år sen låg med henne på bröstet å va så lycklig av att ha henne där att tårarna sprutade! Helt ofattbart va fort det går! Å gott folk, det dröjer INTE länge till Hilmas syskon kommer! Längtar redan! :)

I torsdags fick vi reda på att vårat vatten var förorenat å att vi var tvungen att koka det innan användning! Jippi!!! En halvtimme innan jag fick veta hade jag gett Hilma vatten å gröt! Yes! Vilken härligt underbar mamma man är ibland! Suck! Nu kokas det å det kokas! Blev också en liten hypokondriker där på kvällen å kände, ska jag kräkas nu eller sen? Gah! Hata ovisshet! Som tur var kom inte kräket! Inte än i alla fall.... Peppar peppar! Vi hoppas att vi slipper bakterierna snart!

Blir nog en Glee timme nu! Orkar inte se Mello! Blir knäpp!

Ha det bäst!

Puss på er! ❤



Händelserik helg!

Vi drog till Vemdalen vid 13 tiden på torsdagen! Resan gick riktigt bra! Vi fick finsällskap av Elise i bilen då hennes tv skärm inte funkade i Volvon! Vilken mysig resa det blev! <3

Väl uppe tände vi brasa och bara mös! Inväntade den tredje familjen och när de kom blev det spel å vinkväll! Riktigt mysigt!

Vaknade rätt tidigt på fredagen och den bjöd på de mesta måste jag säga! -32 grader! Efter nån timme hade det stigit å var endast -20! Tack Vemdalen! Detta gjorde att vattnet frös! Vi fick igång det efter att ha värmt ledningarna lite, men efter en stund frös det på riktigt! Värmekabeln hade slutat fungerat! Grattis! Det var bara att sätta sig å ringa efter en rörsnubbe! Som tur var fixade pappa en ny kabel till oss å som tur nr 2 var att vi hade med oss de två rätta grabbarna i stugan för att fixa det med! Tänk va fina vänner man har! Dom räddade denna helg! Efter många timmar kunde vi tillslut duscha, diska och jäsa! :)

När vi tror att allt är över å vi kan slappa kommer nästa grej! Cissi kommer vankandes in genom dörren med tårar i ögonen! Hon har ev. Åkt på diskbråck å har en sån värk att hon knappt kan röra sig! Det blev så illa att de fick packa ihop å åka hem! :( Så trist!

Det har varit en helt underbar helg trots alla otursmomenten!

Sitter just nu i min onepice å myser i soffan framför tv:n! Hilma somnade i min famn i soffan! Gofisan!
P jobbar heldag idag 07-21! Imorgon är han ledig å då blir det mysdag!

Sitter å kikar på inredning till barnrummet nu! Dags att ta tag i det! Ska bli så roligt att få fixa! Äntligen ska Hilma få sitt rum fixat!

Ha en härlig kväll!

Puss på er <3


Nattgymnastik


Ett sista farväl...

Ber om ursäkt att jag inte har uppdaterat bloggen på senaste tiden! Det har varit viktigare att vara med familjen å ta hand om varandra! <3

Idag fick vi ta ett sista farväl av Svärfar! Det var otroligt fint och sorgligt! Hilma lättade upp stämningen lite å gjorde att man fick lite annat å tänka på! Speciellt när hon sliter sönder mitt pärlarmband så att det sprutar pärlor över hela kapellet! Ja vi småbarnsföräldrar får vara med om mkt å oftast är det rätt dålig tajming på olyckorna!

Imorgon drar vi till fjälls! Igen! Känns underbart! Hilma kommer att få mysa med mormor hela helgen! Hon kommer att bli så bortskämd! Jag å P ska mysa, åka skidor, umgås med fina vänner å rå
Om varann riktigt! Det behöver vi nu efter allt tungt!

Jag börjar få lite smått jobbångest! Kommer bli jobbigt att vara borta från min lilla skatt som utvecklas i en racerfart just nu! Så häftig resa! Älskart!
Tur att jag bara kommer jobba 75%!

Hilma är helt frälst i vår iPad! Att spela spel med pappa är det bästa!

Puss på er!


RSS 2.0