Zappi zappi...

Äntligen kan vi zappa på tv:n. Vi har nu fått våra efterlängtade kanaler. Tack Telia! P sitter som klistrad framför den så fort jag gått å lagt mig. Då är det dags för NHL. Han är helt lyrisk. Äntligen kan han kika på matcherna igen!
När vi först träffades så hade han alltid NHL på tv:n och kvällstrött som jag är somnade jag medan han kollade vidare. Vaknade alltid på natten och fick stänga av den där jäkla tv:n då min underbara make somnat. Efter att ha letat efter fjärren i 20 min så var jag klarvaken. Tur att tv i sovrummet ikke existerar nu :). P är på G med en därinne med, men serru det kommer vi bli två om ;).
Idag har vi babysimmat! Vi får snart simhud mellan tårna tror ja. Shit va roligt det är. Hilma dyker mest hela tiden. Hon doppar huvet å dricker vattnet. Underbart! Jag går med ständig ångest då jag är helt säker på att detta sörplande av vattnet kommer att ge oss alla magsjuka! Fobi...YES!! Peppar peppar!
Svettlukt måste absolut vara det värsta som finns! Idag på simmet var det en mamma som STANK! Jag höll allvarligt på att kräkas i omklädningsrummet. En riktig sån där citronsvett, sur och vidrig. Hua! Tur att den mamman fick sig en dusch, både innan badet och efteråt! :)
Hilma har fått för sig att bajsa sisådär en tre fyra ggr per dag. Jepp! Lik sin pappa sådär hon :). Från kl.08.00 till 11.00 har jag bytt blöja två tre ggr. Jag är nu härdad på det här med bajsblöjor. Undra om jag nån gång kommer att bli så van vid det och till o med tycka att det luktar rätt så gott?!
Nu är det dags för en glass. Dags att passa på å käka medan det finns. Jag bor med ett GLASSMONSTER!!
Finaste lilla sessan vår! ♥
/ Tessa ♥

Snuvad..

Är kanske kassast i Sverige på att blogga nuförtiden. Jag är så ledsen för det, men mina dagar fylls av fix med nya boendet och en dotter som är på sitt esse. Shit va rolig hon är. Jag tycker att varje månad är den bästa månaden med henne. Goaste lilla sessan vår. Hon värmer mitt hjärta! Hon är nu 7 mån. Hon sjunger, jollrar, kastar saker i golvet, ålar sig på golvet, sitter, åker bakåt (ej framåt) i gåstolen och älskar att leka tittut! Vi trivs klockrent i vår lägenhet. Det mesta är klart, men det är lite småfix kvar. Som tv-kanaler till exempel. Idag har vi 1:an, 2:an och 4:an. Hmm..ja är less. P har beställt box av Telia och som vanligt kan de INTE leverera det som de lovar. Jag orkar inte ens bry mig. Vi skulle ha fått kanalerna för 4 dagar sen, är inte här än. Å idag kl.16 skulle de va inkopplade, SENAST! Ringde för en timme sen å då arbetade de på det. Jag orkar inte...vilka idioter!! Fortfarande ingen snö i Vemdalen. Jag är besviken. Första säsongen på mkt länge som vi inte har kunnat premiäråka i November och jag blir orolig. Ska snön hålla på sig. Det hoppas jag verkligen inte för jag vill ha en vit jul. Det är ju Hilmas första å den ska vara VIT. Annars då? Ja ni, händer rätt så mkt. Jag håller på att prata med mitt nya jobb :). Yes! Ska dit innan Jul och skriva kontrakt och det känns riktigt roligt. Har sköna vibbar i kroppen. I mars kickar jag igång! :) Imorgon är det dags, ÄNTLIGEN! För att få se 4:e Twilight filmen del 1. Jag är på helspänn, fast att jag har läst böckerna 15 ggr å fast att jag kan varenda liten replik, fast att jag exakt vet hur den börjar å slutar. Jag är såld. Kommer bli så bra! Hoppas att Söderhamnarna har vett nog att INTE; Kasta popcorn, sörpla när de dricker läsken, tugga med öppna munnar, prassla med godis påsarna, snacka i biosalongen, applådera eller fnittra när de ska till att bli sex på bioduken...ja men jag ska nog klara av en biopremiär i Söderhamn eller va tror ni? För det jag har räknat upp nu det händer ju aldrig på biosalonger på filmer som är från 15 år ;)...Suck! Dags att sussa! Babysim tar på oss vuxna! ;) / Tessa <3

Äntligen

Nu är vi inflyttad!! Underbart!
Hilma har varit med mormor å morfar i fjällen å myst så att vi kunde pyssla med flytten! Å Shit va bra vi gjort det! Är i stort sett klar med allt. Vi har jobbat natt som dag. Trötta men Gu va värt det är.
Idag kom hon hem, sessan vår! Å Gu så mysigt det var. Som vi längtat! Å hon trivdes direkt. Yes! :)
Här kommer vi att trivas! Bilder på läggan kommer!

Nu ska jag å maken mysa framför tv:n! Eller 1,2 o 4 an! Vi har inte fått vår box än. :S

/ Tessa


RSS 2.0