Påväg till yran å P freakar!! Sjukt kul ha...

Påväg till yran å P freakar!! Sjukt kul hahaha...


Varför somnar ja ALLTID i soffan?! Sen när...

Varför somnar ja ALLTID i soffan?! Sen när ja väl pallrar mig till sängen är ja SÅKLART inte trött... Hmm.. Drar mig till soffan igen! :)


Skara Sommarland..

Nu sitter vi i bilen påväg till Skara Sommarland över helgen..
Vädret är inte det bästa men vi hoppas på att solen kanske kikar fram lite å ger oss värme så att vi kan bada med barnen som är med oss...håll tummarna för oss...
Nu har vi gjort ett matstopp i Örebro...nachotallrik..inte den godaste men det  va föda för magen i alla fall :)..
Underrättar mer om vad som händer via min iPhone i helgen...
Ha en hääärlig helg alla...
P.s. Var på Eclipse för andra gången igår...tror att det blir en tredje gång med..skyller på att det är många av mina vänner som inte sett den än..å man måste ställa upp liksom :) D.s.
http://www.skarasommarland.se/start.php
Gå in å kika på Skaras hemsida...vi ska åka ALLA karuseller :)
/ Tessa ♥

Nu sitter vi i bilen påväg ner till Skara ...

img_9152 (MMS)

Nu sitter vi i bilen påväg ner till Skara för att mysa med vänner!!


Myser i stugan med finaste Ullis å Alex

img_9176 (MMS)

Myser i stugan med finaste Ullis å Alex


Sitter i stugan å myser efter en HELdag på...

Sitter i stugan å myser efter en HELdag på Stenö!! Blir nog kudden snart!! Hoppas på sol å bad imorgon med! Eeeeeeeelsker semester ja!!:) / Tessa


Semester Semester Semester...

Å här badas det för fullt...det är helt ljuvligt.
30 grader i luften och 24 grader i vattnet..kan det bli bättre??.. Nope..
Snart blir det mat...firre..lax!! Ska bli mumma...
Dåligt med bilder nu...lovar att ja snart ska lägga in ett mastodont inlägg...vädret får bara bli lite sämre först..så man har tid att sitta inne ;) hihihi!!
Efter maten ska ja å P iväg å hämta en säng...yes...en skitsnygg gammal växasäng som vi hittat hos en dam i Hassela.. "Biggan" heter damen å hon är urskön..
Hoppas ni har det bra i sommarvärmen...å njuuuut..man vet aldrig när den försvinner...
/ Tessa ♥

Utekväll med bästa tjejerna!! Semester and...

img_6812 (MMS)

Utekväll med bästa tjejerna!! Semester and I love it!!


Lustig Lunch...

På lunchen gick ja ut och satte mig vid Sergelstorg på bänkarna.. Köpte på mig en cola, å en massa skvaller tidningar..redo för en timme i solen..

Efter att ja suttit där i 20 min..kommer en kille fram till mig.. Ja ser att hans mun rör sig...hör inte vad han säger eftersom ja har popplurarna på mig..tar av mig dom å ber om ursäkt för att ja inte uppfattat vad han sagt.. Han kollar på mig..å säger:

Killen: Hej

Jag: Ee Hej! (förvånad att nån snackar med en liksom..känner ingen här :)

Killen: Hur är det med dig?

Jag: Ee..jo bra! Själv?

Killen: Bra!!

Killen: Vad fin du är...

Jag: Tack så mkt vad snällt sagt..(ler, ett konstigt leende men ja tror inte han uppfattar)

Killen: Vad heter du?

Jag: Ledsen men ja är inte intresserad..visar upp min ring.. Killen sjunker ihop å säger OK å går därifrån..
Varför visar jag ringen? Snacka om snofsig förlovad tjej...hahaha!! Ajja..gjort är gjort.. Men ja va snäll i alla fall.. Ville liksom inte såra han...

Efter att han gått började ja kolla efter att alla mina saker var kvar på bänken...brillor, mobil å pengar...är man sjuk som människa.. Fatta att vissa bara vill vara snälla liksom..blir allvarligt rädd för mig själv...

Ja tycker att han va modig..krävs mkt för att stappla fram å snacka med nån sådär...ja hade ALDRIG gjort det!!

Cred till den killen!!

/ Tessa♥


8 timmar left...

Sen vinkar ja bye bye åt kontoret i 4 veckor... 4 underbara veckor!! :)
Hoppas på SOL SOL SOL å åter SOL..å att ja får vara frisk.. Känner mig lite tjock i halsen..hoppas att det försvinner låååååångt bort.. Orkar inte bli sjuker nu när ja ska vara ledig..

Snacka om öde på tunnelbanan nu när man drar sig in till jobbet på mornarna!! Helt dött..
Rätt skönt...

Kollade på vädret imorse...ser ut att bli regn imorgon... Typiskt, vi som ska på Grönan å allt...hoppas att det bara är skurar som kommer och går. Annars får vi ta en plan B å gå ut å käka på nåt mysigt ställe istället..

Ska möta upp Ullis idag vid tre tiden..då kommer hennes buss in på Centralen!! Efter det så vet jag inte vad som händer, möta upp P å kanske mysa i parken om det inte är för kasst väder.. Ser lovande ut just nu i alla fall..

Ha en härlig Fredag alla!!
Simma lugnt!

/ Tessa♥

Precis snaggat P!! Nu jäser ja i soffan!! ...

img_6601 (MMS)

Precis snaggat P!! Nu jäser ja i soffan!! Har bättrat på nagellacket med! Riktigt snyggt!!


2 dagar kvar...

...sen går Therese Åsman på semester!! Wonderful!! Tjejerna med grabbarna från Southport kommer ner på lördag!! Ska bli så roligt att hänga med alla. Jag och Ullis ska nog sola lite på dagen på klipporna om det är fint väder...ska bli riktigt mysigt!! :) Sen på kvällen så blir det Grönan med alla Söderhamnare!! Riktigt roligt!!
Tog en promenad hem idag efter jobbet. Det var riktigt härligt, lite varmt men så skönt!! Härligt att kunna promenera hem efter jobbet i strålande sol å värme. Önskar att ja kunde ligga vid vattnet såna här dagar..men jobba är ett måste!! :)
Har kollat lite lägenheter idag..3:or.. Inte alls många intressanta ute... Hoppas att det kommer in fler till hösten..
Vill verkligen flytta..skulle vara härligt att få en större lägenhet med riktigt sovrum å ett kök där vi får plats med ett matbord och ett vardagsrum som är stort... Har så mkt grejjer nerpackade efter att ja bodde  Gävle... Saknar den lägenheten tok mkt! Fast jag längtar inte tillbaka till Gävle...konstigt nog.. Ajja..vi får ta tag i lägenhetsletande efter sommaren igen!! Håll tummarna för oss.. :)
Tror ja ska ta med mig P ikväll på ett kvällsdopp vid klipporna!! Härligt! Var längesen!!
Ha en härlig onsdag vänner!!
/ Tessa

Testing testing!! Provar att blogga från ...

Testing testing!! Provar att blogga från min mobil!! Hoppas det funkar!! Visar sig! Ha en härlig onsdag! Här skiiiner solen för fullt!!  /Tessa


Visade sig bli en helt ok dag ändå...

Har precis kommit ut ur duschen...eller näe inte precis..sitter inte naken i soffan å bloggar om ni tror det. Nope..ja har smörjt in mig å satt på mig kläder..:) Sen satt ja mig i soffan och tog fram datorn..å nu sitter jag med blött hår och luktar gott.. Love it!! Finns nog inget bättre än att duscha...jo sova!! Å mys med P ligger också på toppen...så ja det finns nog ganska mkt som är lika härligt som att duscha..:)
Har varit och kirrat mina naglar hos Michlin idag...hon skrattade åt mitt "hemmafix" hahaha... När naglarna håller på att lossnar från materialet så har ja köpt en tunn pensel med lim som man kan stryka på för att de ska hålla ihop...å ja hade haft på LITE för mkt lim :)..ääähh..wtf ja tyckte att det va grymt jobbat ja...riktigt snyggt faktiskt!! :)
Men nu är dom ännu snyggare å alldeles RÖDA...skitsnyggt!! :) Får se vad P säger när han kommer hem..
En massa rea på stan nu..gick förbi lite affärer påväg till tunnelbanan...å ja det blev lite shopping..jag är sån sucker när det gäller shopping... Tycker inte om att prova kläder å strosa å kolla..men att KÖPA kläder gillar ja :) hehehe..
Det blev två tishor och en långklänning på Divided!! Riktigt snygga!! Så nu i helgen blir det till att inviga dom :).
Söderhamnsgänget kommer ner till mig i helgen. Det ska bli skitmysigt. Ullis kommer att sova hos mig...å de andra kommer sova hos polare och på hotell...vilka glidare ;)...
Vi ska slappa, hänga å gå på grönan. Kommer vara hysteriskt med folk men det är det värt...Grönan är ett måste på sommaren!! Vi får gå dit i tid :). Tips på vad vi kan hitta på mer än parkhäng å rosédrickande?? :)
Var och käkade lunch med Linda-Mari idag... Vi satt hos på Kungshallens uteservering.. Mysig lunch och gud vad vi hade saker att snacka om.. Va riktigt längesen vi träffades nu.. Hoja..ja är verkligen kass på att höra av mig och göra spontanbesök..ska bli mitt sommarlöfte..att bli bättre på att höra av mig och spontanbesöka folk.
Så vänner, se upp! För nu kommer ja att komma å spontanbesöka er allihopa :)
Allsång på Skansen snart på TV...antingen ska ja slökolla på det...eller lägga mig i soffan å läsa ut Twilight boken... Hmm..svårt val..vi får helt enkelt se hur det blir..
Ha en härlig kväll hörrni..
3 dagar kvar till semester :)
/ Tessa♥

Var är de positiva idag?...

Min positiva sida har försvunnit idag!! Var är den?... Är så otroligt less...på många saker. Men det är speciellt EN sak som irriterar mig som F*N... Å ja blir så less på mig själv att ja bryr mig.. Tur att det snart är semester...4dagar kvar nu...stå ut!! :)

Ska äta lunch med bästa Linda idag...härligt!

Skriver mer sen!!

/ Tessa♥

Underbar helg...

Har haft en helt underbar helg, med sol, värme, båtåkning och fina vänner och familj.

Fredagen var jag ledig från jobbet. Å ja prickade in en grym dag att vara ledig på...:) Stolt över mig själv!!
Gick ut till parken och la mig på en filt kl.09.00. Det var en riktigt skön dag, med gassande sol å massor av folk i parken. Jag njööt!! Läser tredje boken i Twilight serien för femte gången..(ja vet, ja är inte som alla andra :) hehe!!) Låg där och jääste till kl. 12.30, då drog ja mig in..fixade sista med packningen inför trippen till Söderhamn å stugan!! kl.13 satt vi oss i bilen å drog iväg....



När vi kom hem till sköna Southport, grillade vi å njöt av en gassande sol å helt underbar kväll!! Life is good!

Lördagen spenderades på bryggan i solen!! Vilken dag!! Hur varmt som helst å hörrni...ja har badat mer än sex ggr :). Stolt över mig själv måste ja säga!!

Min barndomsvän Marie och hennes kille David (blivande man i september) kom förbi oss en sväng...vi njöt alla fyra i värmen..
Tog med mig dem på en tur med vattenskotern...David höll i sig så hårt att ja knappt fick luft..hehehe!! Tappade mina brillor med...suck..tur att det var ett par Thaibrillor :) haha!! Typiskt mig att tappa grejjer...ajja..fort gick det!! ;)

På kvällen grillade jag och P själva hemma på altanen!! Riktigt mysigt hade vi det!! Å varmt som satan... kl.11 på kvällen var det 27 grader varmt!! Älskar svensk sommar när den visar sig såhär :)



Efter middagen drog vi oss över till Fam.Nilsson rakt över viken...där väntade en match (tjejerna mot killarna) i Kubb och Yatzy!! Vilka vann??... TJEJERNA så klart!! :)

03.15 när vi åkte hem var det 24 grader varmt ute...





"Therese Åsman, om du knäpper ett till kort på mig, då lovar jag dig att vi ska spela tv-spel heeela kvällen å ALDRIG gå å lägga oss"... Älskar dig Lukas Nilsson!! hahahaha GOUNGE!!!

Söndagen var det dop hos Fam.Nilsson..
Jag och P är gudföräldrar till TOR ELIS! Han är världens finaste lilla kille å vi är så stolta!!
Allt gick strålande, han sov sig igenom dopet..reagerade inte ens när prästen blötte hans hår...:) Efteråt var det mat och fika. Regnet öste ner...men som tur var hade vi partytält..

Efter att Tess pockat på oss en massa matlådor...tack Tess :)..sorry Per att det inte blev nåt kvar till dig ;) hahaha... Drog vi oss hemåt...
Kvällen avslutades med Filmkväll i sängen..P höll som vanligt ut längst denna gången med..

05.00 drog vi till Sthlm idag... Gick riktigt bra!!

4 dagar kvar nu...sen semester!! Å jag längtar som en TOK!! Ska bli helt underbart!!


Ha en härlig Måndag!!
/ Tessa ♥

Vill ha mer..

Some say the world will end in fire;
Some say in ice.
From what I’ve tasted of desire
I hold with those who favor fire.
But if it had to perish twice,
I think I know enough of hate
To say that for destruction ice
Is also great
And would suffice


Eclipse..

Fjortisarna skötte sig EXEMPLARISKT!! Endast en tjej...synd var att hon satt bredvid P, som va sjukt dryg...men vafan..ja kopplade bort henne..är stolt över mig själv. Fnisset i kysscenerna får man liksom ta...fast NÄE...ja blir så less..

Filmen var helt U.N.D.E.R.B.A.R!! Jag är förälskad...

P tyckte att det var den bästa filmen hittills...vänta du bara älskling tills film nummer 4:a kommer.. :)

Jag var så inne i filmen att ja helt glömde bort att äta mina popcorn...hur ofta händer det? Ni som känner mig... ALDRIG!! Läsken va typ full å popcorna orörda!! :) BRA betyg!! :)

Last day at work denna vecka...imorgon är jag ledig!! :) Hur nice är inte det!? Superdupernice!! :) Jag ska kliva upp tidigt...dra mig utåt parken...invänta P i solen för att sen packa oss in i bilen och dra till Söderhamn!!
Hoppas på en helg med mkt sol...jag kräver sol :).



Måste få se filmen snart igen...jag är beroende!! Vilken kärlekshistoria..jag blir alldeles varm i kroppen!!

Jaja..ja är ju bara 27 år...så please, ha överseende. :)

/ Tessa♥

RSS 2.0