Å så var det vinter igen...

Det toksnöar! Vräker ner! Väggarna knakar av blåsten! Jag avskyr verkligen blåst! Usch!

Det här kommer nu bara för att jag köpte ett par snygga trekvarts jeans idag - typiskt!

Natti...


Ångra knappen....

Skrev ja innan att Hilma sover grymt på nätterna! Tar tillbaka't! Nu kvällssurrar vi deluxe! Hej då egentid å hej sängen! Ikväll verkar det som att jag går å lägger mig först!

Älskade unge, du äger våra hjärtan! ❤


Zzzzzz....

Att vara småbarnsförälder är helt underbart! Jag njuter varje sekund! Hilma sover grymt nu på nätterna! Separations ångest tiden verkar vara förbi! Å va härligt tänker ni, då måste du få känna dig riktigt utvilad när du vaknar! Ni kunde inte ha mer fel fina ni! Jag har en make som håller på att snarkar järnet! Yes! Känns som att taket ska lyfta å jag måste sparka på honom för att han ska vakna vilket resulterar i en ömmande tå!

Kom hem från jobbet en kväll å då fick jag se en Näsklämma som P stolt visade upp! Den skulle minsann ta bort snarkningarna! But NO! Den här näsklämman dövar ljudet lite men tar inte bort det irriterande snarkandet! Den får dock P att se ut som en tjur Som är redo att möta matadoren på arenan! Viket gör att det pirrar till i mig lite extra när jag tittar på han och näskreationen! NOT!

Tur att den går att ta bort när det ska mysas! :)

Puss på er!






2012-03-26

Har haft en kanonmysig helg trots att P jobbat! Vädret har varit kanon å ja å Hilmis mös på gården igår på dan! 15 grader varmt i solen! Helt underbart! Nu längtar jag ut till sommarstugan!

Vi va på babysim i lördags! Hilma är helt galen i vattnet! Hon verkligen Älskart! Hon har blivit en fena på att röra sig i vattnet med ärmpuffarna! Så häftigt att se hur fort de lär sig! Galet!

I fredags drog hela familjen till Valbo! Vi drog först igenom Ikea å sen köpcentret! Gick kanon! Så nu har Hilma ett helt nytt rum! Med möbler i hihi! Jättefint blev det! Lite smågrejer kvar!

Snart drar jag å mamma till NY! Men först ska goaste lilla sessan fylla år! Mammas hjärta som blir så stor! Overkligt! :)

Puss på er! ❤

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1164064/images/2012/pic_195632407.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1164064/images/2012/pic_195632407.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1164064/images/2012/pic_195632407.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1164064/images/2012/pic_195632407.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1164064/images/2012/pic_195632407.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1164064/images/2012/pic_195632407.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1164064/images/2012/pic_195632407.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1164064/images/2012/pic_195632407.jpg" class="image">


Last day...

Sista dagen på veckan på jobbet! Känns skönt! Imorgon får jag mysa med min familj! ❤ Underbart! Veckorna bara susar iväg!

Hilma har varit vaken alla dagar jag åkt hemifrån den här veckan! Att få pussa på henne å se henne vinka å kika efter mig är helt underbar! Fast tung! Men det är såhär det kommer vara nu! Å jag trivs jättebra på jobbet så det gör det hela mkt lättare! Den som har liiiite svårare för dessa tidiga mornar är P! Hihi han är helt slut! Att va pappaledig är inte lätt ;) ❤

Va ut igår på lunchen å köpte en jättefräsig klänning till Hilma! Vi ska till fotografen imorgon! Spännande! Hon kommer vara sååå söt!

Idag är det kundmöte på agendan!

Nu ska jag slumra lite innan jag är framme i S-svall!

Ha en härlig dag därute! :)

Puss på er!


På håret..

Jag visste att dagen skulle komma! Å det gjorde den! Dagen då jag fick kuta till tåget för att jag glömt bort tiden på kontoret! Usch, det är alldeles för lätt att bli helt uppslukad i jobbet å glömma tid å rum! Anfådd med ett flås from hell, håret i en enda stor rufstofs å en otrolig blodsmak i munnen hann ja PRECIS med tåget! Hoppas detta är första å sista gången jag får kuta! För usch va drygt det är!

Snart får jag träffa min underbara familj! Å som jag längtar efter dom! Mina hjärtan! ❤


SOL...

Morgonen började kl 04.55! Då bestämde sig Hilma för att bajsa ner sig! Jajjemänsan! Lillgumman! Är nog Lite fler tänder på G!

Pappa P:s morgonhumör är INTE det bästa så att ha en partypoop vid den tiden på morgonen är inte uppskattat hos honom!

En dusch senare så va vi alla pigga å uppe! Bara att hoppa i kläderna å sminket å bege sig till tåget! Otroligt härligt att få lite morgonmys med familjen såhär innan jobb, inte varje dag! :)

Solen skiner å det är ljust ute! Helt underbart! Nu känns inte våren långt bort å snart får vi flytta ut till sommarstugan! I alla fall på helgerna! Lovely! Längtar!

Huset som vi kikade på var ingen hit! På tok för litet å mkt slarv! Trist då läget var kanon! Men men vi kämpar på :) Nångång är det väl vår tur att bli vuxna ;)

Sitter just nu å planerar semester! Satan va svårt det är, vill ju va ledig HELA sommaren juh! ;) När kommer det va mest sol? Dom veckorna ska jag pricka in! :)

Ha en härlig dag!
Puss på er! ❤


Sötunge ❤

Hilma har fått sina första galonisar!
Hon är så otroligt söt i dom å gissa om det var häftigt att få krypa runt på gruset utan att mamma suckade å fnös om att jag blev smutsig!! Inte alltid lätt att vara en pedant mamma ska tilläggas!


Plötsligt händer det...

Nä vi har inte vunnit på lotto! :( För att kunna göra det måste man spela... Ska ta tag i det där! :)

Det har kommit ut ett hus till Salu som jag och P är så intresserade av! Skithäftigt! Så på fredag ska vi dit å kika å ja hoppas att det är nåt för oss! Kanonläge å helrustat i vår smak! Underbart! Håll tummarna!!


Bästa vänner...

Imorse bestämde vi oss för att åka till våra fina vänner i Hudik!

Hilma å Klara hade riktigt roligt! Dom härjade loss ordentligt! Så otroligt härligt att se!

Tack bästa fam Östlund för en otroligt mysig dag! ❤

Imorgon är det dags för jobb igen å vet ni....ingen söndagsångest! Helt underbart!

Puss på er!


Rätt...

Rätt låt vann ÄNTLIGEN Melodifestivalen! Älskarn!! Underbar danslåt!

Tack!


Kyligt...

Sitter just nu på tågstationen! Dags att för sista dagen denna vecka på jobbet!
Imorgon ska jag mysa med min lilla tjej, hela dagen! Ska bli helt underbart! Längtar! ❤

Vi funderar på att dra upp till Vemdalen i helgen! Men som det ser ut nu så kommer vi ev inte iväg! Snöstorm påväg in! Yes! Vart tog våren vägen? Ja som tyckte att vi var på så god väg!! Ajja! Hoppas på solsken å klarblå himmel, Vemdalen är då paradiset!

Igår när jag kom hem hade min make dukat upp mys i bestående av kvällsfika å lite godis! Han är för go! Gäller att ta vara på varandra! Jätteviktigt! Dock är jag nog världens sämsta kvällsmänniska nu när jag kliver upp 04.55! Så jag kastade in handduken kl 21.30!

Ha en härlig dag!
Nu ska jag slumra in på tåget lite! :)

Puss på er!


Pendling..

Sitter just nu på tåget från Sundsvall å hem å det är försenat! Har glömt hur det känns! Var ett bra tag sen jag pendlade, då senast pendlade jag till Sthlm från Gävle å det var riktigt drygt! Men jag höll ut i mer än ett år innan jag bosatte mig därnere! Men känslan när tåget var försenat är densamma! Fyfan, va less man blir! Å speciellt nu när jag har en familj därhemma som väntar på en! Å en 11 månaders dotter som går å lägger sig kl 19. :( Det här är baksidan med att jobba i en annan stad!

Jag trivs sjukt bra på jobbet! Mitt Team är ett riktig roligt gäng så det känns grymt!
Var längesen jag garvade så mkt som jag gjort idag! Det är riktigt sköna tjejer på det där stället! Tacka vet ja Norrlandsbrudar, vi har humor vi å framförallt är vi inte rädda för att bjuda på oss själva! :)

Kylan har slagit till igen nu å premiären med converse å vårjacka blev kort! Hoppas att det vänder för shit va Jäsigt det var med 10 grader å sol! Gillas skarpt!

Ha en mysig kväll!

Puss på er!


Succé

Första dagen på jobbet var riktigt rolig! Hann dock inte sätta mig in i arbetsuppgifterna till 100% då det var mest info om S&P som vi gick igenom!
En mkt givande å intressant dag å jag tycker att det ska bli riktigt roligt att få åka dit på måndag igen! :)

Gick över förväntan att pendla med så det känns kanon!

Var så mysigt att få komma hem å se lillskruttans glada ansikte när de mötte mig på stationen! Underbart! Kommer sakna ihjäl mig efter denna lilla skrutt! Men som tur är får jag sova med henne VARJE natt! Lycka!

Igår gjorde P mysmiddag! Mamma å pappa kom över å käkade å myste med oss! P är underbar! Han fixar å donar! Jag är bortskämd!

Ja känner mig hängig igen å va inte på topp igår! Hoppas inte att förkylningen håller på att ta om! Vill va pigg nu!

Plusgrader, strålande sol å takdropp är vad som bjuds i Söderhamn idag! Underbart! Vi ska ut på promenad efter lunch! Solglajjer å vårjacka på! Underbart!

Ha en härlig lördag!

Puss på er!


Första dagen på det nya jobbet!

Dagen D är här!!

Kändes som att det var igår jag gick hem på mammaledighet men ändå inte! Konstig känsla det där!

Om drygt en månad fyller vår lilla tös ETT år! Galet va fort tiden går! Å nu är det dags för Pappa P att vara föräldraledig!

Sitter just nu på tåget påväg till S-svall där mitt nya jobb väntar! Det är med skräckblandad förtjusning ja åker dit! Jobbet ska bli jätteroligt men att inte få mysa med Hilma en hel dag är jobbigt!

Som tur är är jag ledig på fredagar å kommer då att ta igen all tid med lillfian!!

Wish me luck!

Puss på er!


RSS 2.0