Sköna lördag...

Har målat vardagsrummet i vår nya lägenhet. Shit va bra det blev. Ja som hade ångest för det där målandet men det gick ju kanon!

Har hela tiden sagt att min man är rätt ohändig! Ja får nu äta upp det bra mkt! Han är grymt händig å jag är så glad som har en egen Martin Timell. Du är grym älskling, å förlåt mig! Puss <3

Imorgon blir det att packa in lite grejer i förråd å i kök å garderober! Möblerna väntar vi med då målarna ska tapetsera om i de övriga rummen på måndag! Snart flyttar vi! Yay!

/ Tessa <3


Filmkväll...

Har varit på vårt första babysims pass idag! Vi badade i 25 min å sen så var det dags att gå upp tyckte ledaren då barn blir otroligt trötta av att vara i vattnet första gången! Ok tänkte vi å drog oss uppåt!

Nu är vi hemma, ja vi har varit det i ett tag. Tror ni Hilma är trött? NOPE! Hon jollrar, rullar runt som en tok i sängen å sjunger på högsta volym!

Slutsats; Nästa gång Ska vi bada i EN timme, blir hon trött då? ;)
Å vi ska inte hyra film, för vi får aldrig se den!!!!!!! :)

Tack för en mysig fika idag Cissi å Kickan!

/ Tessa


Ännu en helg förbi - Svisch!!

I lördags var det dop.
Som vanligt stressade vi för att hinna dit! Attack dusch å hårfix, hetsmatning åt Hilma å sen iväg! Vi kom i god tid. Puh! Sen jag blev mamma har ja blivit kass på att komma i tid! Å ja skäms! Måste skärpa mig! Pronto!

Erika skrev i mina kommentarer att hon drömde att hon sa att min blogg blev så levande efter som jag använder så många utropstecken! Har inte tänkt på detta å va tvungen att gå in å kika. Å ja använder för i helsike ! Efter varje ord! Suck! Inte min mening. Det blir av bara farten då jag bloggar från mobilen! Typiskt mig!

Idag har vi varit å kört lite grejer till förråden på vår nya adress. Känns grymt. Hann även mäta fönster så nu är gardiner beställda. Sweet!

Hilma blev kidnappad av mormor å morfar! Jag å P åkte å käkade å mös, bara vi två. Jäklar va konstigt det känns att va bara vi, det fattas någon hehe! Fast otroligt mysigt med!

Hilma har inte förstått det här med bordsskick ännu!

/ Tessa <3


TGIF!!!

Har precis varit inne å väckt min make! Han somnade med Hilma!! Vi är riktiga småbarnsföräldrar nu! Är det inte P som somnar så är det ja!! Men det är ju så mysigt att somna under nattningen med sessan!! <3

Nu kan äntligen fredagsmyset börja!! ;)

Hilma är 10 kg (uttalas qilo, enligt Ugglas pappa) å 72 cm lång! Hon kommer enligt läkaren att bli betydligt längre än mig! Svårt?! Nä! :) Ja är kortast!! Sprutan gick kanon! Nu ligger hon nerbäddad med feber som började igår kväll! Snuttan! Inte lätt att va 6 mån!!

Imorgon är det dop som gäller!
Hoppas vi har en feberfri tös!

Ha en mysig helg alla!

/ Tessa <3


Lite hängig...

Känner mig inte helt hundra procentig! Nåt spökar! Antingen en förkylning eller vitaminbrist kanske?! Ja återstår att se! Hoppas skiten bryter ut så ja slipper känna mig småhängig hela tiden!

Damen som bor i lägenheten vi Ska flytta in i har äntligen flyttat ut! Nu hoppas vi bara på att hon städar snabbt som Attans så att vi kan börja tapetsera å flytta in! Gu som jag längtar! Ska bli helt underbart!

Imorgon väntar BVC besök, läkarkontroll å spruta!! Hoppas hon inte blir allt för dålig! Lillfian!! <3

Önskar jag var 15 år idag! Då hade jag köat på Sergelstorg i Sthlm för att få tag på Twilight filmen! Skulle se ut om jag 28 år å morsa skulle ligga i sovsäck där nu! Fast jag är sjukt sugen! Förstå vilken grej! Längtar som en tok till filmen kommer! Har peppat med att kika på de tre filmerna nu! Jag är fortfarande lika såld! Vilken kärlek vilken historia! Underbar! Har väl sett dom sisådär en 20 ggr å
Böckerna är nog lästa 10 ggr! Tröttna?! Jag?! Näe! ;)

Dags att lägga sig bredvid sessan nu! Lång dag väntar imorgon å ja måste krya på mig!

/ Tessa <3


Skön helg

Haft en grym helg i Vemdalen!
Hilmas första tripp dit utanför magen å hon jäste lika mkt!

Det byggs för fullt däruppe! Ny sexstolslift å boenden! Vi jäser! Äntligen blir Vemdalen det vi alla drömt om! Hoppas på mkt nya butiker å ett äventyrsbad!

Snön låg som ett tunt täcke på marken å kylan i luften bet i kinderna!

Underbara Vemdalen!

/ Tessa


Ibland ska man ha tur...

Påväg upp till stugan i Vemdalen stannade vi till på Dehlins, lokala Ica i Färila! Där handlade vi frukost, snacks m.m!
Jag är som vanligt konstant yr å förvirrad människa! Trodde att det skulle försvinna i o med att jag blev mamma men det har blivit värre! Helt otroligt!
Packar in Hilma i bilen, ja ställer skötväskan bredvid bilen för att den ska in under bilstolen fram! Smäller igen dörren å sätter mig!
Vi far iväg å *bump* hörs det! Oj va var det säger P! Det var nog en flaska säger ja! P går ut å kikar! Där är en väska! Va konstigt tänker ja, ngn som glömt den? När P kommer med väskan ser ja att det är VÅR väska!!
Guldfiskminnet gör sig påmint! Fantastiskt!
Som tur var klarade sig mina brillor, både sol å vanliga trots att de låg utan fodral!

Det enda som fick stryk var termosen!!

Jag är allvarligt rädd för mig själv! Hua!!

/ Tessa


Påväg...

Efter en händelserik dag är vi äntligen påväg upp till Vemdalen! Underbart!
Hilmas första tripp dit! Hon har bara upplevt stugan inifrån magen innan!

Med en fullpackad bil beger vi oss!
Gu så mysigt!

Trevlig helg alla!!!

/ TesSa <3


Määään duktig!!!

Var ett tag sen vi anmälde oss till babysim! Hörde inget från dom så ja blev nojjig att vår anmälan kommit bort! Gick in å Anmälde oss igen bara för att vara säker på att vi verkligen får va med!
Häromdagen får ja ett mail! Vi är anmälda å infobrevet är bifogat! Där står tider å dagar å vi ska skriva tre tider vi önskar oss mest! Ok!
Therese skriver att vi kan gärna ta lördagar! Sänder iväg det!
När ja sedan läser HELA brevet ser ja att vi ska ta första, andra å tredjehandsval! Ja mailar igen! Förklarar att lördag passar oss bäst m.m. Ok klart!
P kommer hem....varför har du tagit lördagar? Kommer inte ja kunna va
me en endaste! FAN!! Mailar IGEN å nu med sänkt huvud å känner att människan som kommer läsa detta kommer tycka att jag är den dryyyyygaste morsan Ever! Skriver att vi tar tis, ons å lördag som val!
Läser igenom det igen senare å kommer då på att vi skulle ha valt mån, tis å lördag!!!

Ajja det blir som det blir helt enkelt! Stackars Hilma somnar väl i badet hon!!

Slutsats! Jag har tappat det...

/ Tessa


Längtan har aldrig varit starkare...

...efter att få flytta! Jag vill flytta till vår lägenhet NU! Nu har jag verkligen fått nog av att bo hemma. Irritationen har tagit över. Trodde inte att det skulle gå såhär långt men nu har det gjort det. Jag stör mig på varendaste liten grej. Och jag hatar det. Usch! Samtidigt ska vi vara tacksam att vi får bo här, men fan va det tär på en. Tänk, om tre veckor sitter vi i vår egna lägenhet med tänd brasa och en myskväll i soffan med film och popcorn! Önskar att teleportering in i framtiden fanns... / Tessa

Äkta höstdag!

Idag är det en äkta höstdag! Det blåser friska vindar ute å man kan ha fleecejacka å mössa på sig! Underbart!

Vi har tagit en härlig promenad! Hilma attacksov i vagnen! Hon kan hon Hahaha!!!

Huslig som jag är ;) rullade jag köttbullar! Som ramlade sönder i pannan så det blev biffar i slutändan! Gött!

Hilmas attacksömn hihi! Gofisan!!


Tröttmössa..

Idag är man seg!
Vi var hos goa vänner igår! Där blev vi bjudna på en otroligt god fiskgryta! Helt magiskt gott var det! Som alltid så dukade vi av å gjorde oss redo för spelkväll! Rita å gissa! Tjejerna mot killarna å som ALLTID så vinner vi tjejer! Två ggr dessutom! Ojojoj va grabbarna blev arga! ;) Ajja!

Vi kom hem vid 2 inatt å det känns idag! Gu så seg vi varit! Hilma med! Jobbigt att va på fäst! :)

Knäppte ett sjukt roligt kort på Hilma i bilen idag! Hon ser ut som Toker! :)

Längtar till första snön nu! Vemdalen har byggts om nåt enormt inför säsongen 2011/2012! Dubbelhelgen blir det nog premiäråkning! På min födelsedag å allt! Inte illa! :)

/ TesSa <3



RSS 2.0