U Go Girl.....

Mia Skäringer är helt underbar!!

Jag såg henne i en intervju i helgen med TV4. Där berättade hon vad det osexigaste på en människa i hennes ögon var. Och det är människor som inte kan bjuda på sig själv. Inte kan öppna sig och visa att de också har svaga sidor å kanske skämta om dessa. Utan istället sätter sig bakom en fasad som de såååå gärna vill vara men inte är... Människor som ska verka såååå duktiga, men skrapar man lite på ytan så är det så sjukt mkt skit under.. Det lyser igenom...

Ja håller med henne...jag tycker också att dessa människor är osexiga.... Våga visa VEM du är...

/ Tessa




Usel...förlåt...

....att ja inte bloggat på två dagar... Har varit helt SLUT på kvällarna när ja kommit hem... å P med!! Han somnar före mig nuförtiden...det har nästan ALDRIG hänt... Han har börjat träna inför Beach 2010..så efter springpassen så är han helt slutkörd...stackarn!! Ska tilläggas att ja tycker han ser bra ut som han är sådäsååå!! ♥

Ja...som ja skrev i inlägget innan så va vi på Bounce i söndags!! Å det va M.A.G.I.S.K.T... Absolut det bästa jag någonsin har sett!! Längtar tills den showen kommer ut på DVD, den kommer spelas sönder hos fam Lust/Åsman...

Min dator krånglar så jag kan inte lägga upp bilder från mobilen här, men ja lägger upp lite bilder från danser som va med på showen som ja hittat på nätet.. Ni som sett någon av deras shower innan kanske känner igen några av danserna!!

 Tribute till The King of pop körde dom...grymt var det!!

 Väggendansen som va med i "caution" va också med i Globen...fast ännu bättre å väggen va rosa nu :)

 Gökboet fick också va med...den absolut coolaste dansen på hela showen...riktigt bra!!

Gå in på Youtube och kolla på klipp...(vet inte hur man får in dom i bloggen)...välj klippet där publiken på läktaren kör en riktigt shysst dans...riktigt riktigt mäktigt var det :)

Va på stan igår med P... Fick sånt köpsug när ja satt på jobbet... Tror ni ja hitta nåt när vi gick på stan?? Nope.. Jo en tröja från Diesel som ja köpte, snygg snygg!! P köpte converse, vita..så ja..nu ska ja köpa ett par röda chinos så kan vi gå lika hand i hand hahaha!! :) Han passade kanon i dom...

Hittade även en klänning till bröllopet i juni...men den kosta 1 799 kr å ja vet inte om ja är för kort för den...1.65 cm...är ingen rolig längd när det gäller klänningar.. Oftast är man alldeles för kort för att de ska sitta shysst...å speciellt när det gäller långklänningar... Näe jakten efter den perfekta fortsätter!! Kommer nog hitta den snart :) I hope!!

Kollade på ett riktigt mysigt program igår..."Kvartersdoktorn"...handlar om två doktorer och deras patienter... Å ja blir så glad när ja får se så härliga människor. Ni måste kolla på det där programmet...grymt bra!!

 Dom bästa doktorerna ever :) Check it out...SVT 1 på tisdagar kl.21.00 tror ja :))

Ååå...är det inte en fröjd att gå till jobbet nu förtiden...överallt så ser man denna snygging stirra på en...mmm..ja är SÅLD... Han är ju för härlig.. :) Ska riva ner han en kväll å tapetsera upp honom hemma...undra vad P skulle säga..han är van..hahaha :)



Blir alldeles knäsvag....

Tur att man är "kompis" med karln på Fejjan..hahaha!! Besatt..jag??..Nej..hur kan ni tro nåt sånt...TOKAR!!

Dags att sätta igång å jobba...sooolen strålar idag...å ja tror att det blir en parkbänk å brillor på en stund på lunchen..

Ha en bra Tisdag alla!!

/ Tessa ♥

 


B.O.U.N.C.E..

Va på Bounce igår...deras sista show..
SJUKT bra...går inte ens att beskriva hur bra det va!! Fullsatt globen..å en massa grymma gästdansare och Bounce... Magiskt är nog rätt ord...

Skriver mer ikväll...å lägger upp lite bilder från kvällen..dåliga bilder...men ja...dom duger :))


Skön Fredag....

Haft en rktigt skön Fredag....solen har visat sig hela dan..å det blev till o med en lunch ute i solen på Konserthusets tak... Riktigt skönt var det faktiskt...maten va sådär, men att få sitta ute å njuta av att solen värmde det gav riktiga vårkänslor..

Har garva riktigt gott iag med..Kicki..en tjej på jobbet är sååå sjukt rolig. Det är bara tok hela tiden...och äääälskart!! Tack Kicki för att du är en så sjukt rolig tjej...du får mig alltid att skratta gott.. Å sorry Jonas...du är inte så tokig du heller...;)

Va tvungen att prata av mig en stund efter jobbet..å vem ringer man då?...Jo den finaste vännen, vännen som ja inte vet vad ja skulle göra utan, Linda-Mari... Satt mig på en bänk härute i solen å pladdrade å pladdrade!! Linda är verkligen den jag kan prata om ALLT med..hon dömer aldrig, hon lyssnar och ger dom bästa råden man kan tänka sig. TACK finaste Linda för att du alltid finns där för mig... Hur skulle ja klara mig utan dig?? Hua..vill inte ens tänka tanken...

Pratade med mammsen å pappsen på telefonen alldeles nyss...dom har flyttat ut i stugan idag... Å dom va så nöjda!! Längtar verkligen ut nu... Ska bli härligt att få åka dit sen...

Hoppas på att helgen bjuder på sol å värme å det ser den ut att göra faktiskt..
Så imorgon blir det promenad runt Kungsholmen å en fika i solen... Härligt...

Nu blir det Så ska det låta....å sen Modern Family...kanske den bästa serien på länge...haaha...å sen är det nog kudden som gäller för ja sov sjukt dåligt inatt..

Ja ni...det är min kväll det!! :)

Hoppas er blir nice!!

/ Tessa ♥

.......

Hua vilket kasst humör ja är på.....
Den här dagen slutade på det sämsta sättet en dag kan sluta...så mitt humör är inte på topp...
Blir så trött på människor å deras dumma frågor som pluppar ut ur deras munnar som om det vore den naturligaste frågan som man kan ställa... Kan inte folk fatta att vissa frågor ställer man bara INTE...ska det va så sjukt svårt att tänka ETT steg längre??.... Kan dom inte fatta att de frågorna gör mig ledsen!!!! Ska det va så svårt att inse??....

La mig och kollade på en film....hade jag vetat att filmen slutade som den gjorde hade ja kollat på den en annan dag... Tror inte att lille skutt kan slå mina tårar som ja fällt...hua.. Ja är verkligen sämst på att inte gråta när ja kollar på filmer.. Ja är sååå blödig...



Se den!!! Men kom ihåg att ta med nåt att torka bort tårarna med...hua ligen..min tröjärm är dyngsur...

Önskar man kunde få se in i framtiden....inte få se ALLT...men vissa saker..skulle göra mina tankar så mkt lättare.....

Natti Natti...

/ Tessa♥


Sant?

Grattis Sthlm...det snöar IGEN!! Vart tog våren vägen??... Å kul för alla som svidat om till sommardäck...hehehe...komiskt!!

Stockholmare är bland det hetsigaste folket som finns...så fort det blir lite kyligt ute på hösten...sisådär en 8 grader varmt...då drar dom på sig dunjackorna... Å så fort snön smält bort å våren är på intåg å det blir 5 grader varmt..ja då kommer ballerinaskorna och jeansjackorna fram...är det inte fantastiskt??.. Å så ska man "passa på" att sitta ute på uteserveringar för att solen är framme...men det är så sjukt kallt så att man måste sitta med dubbla filtar å mössa, men UTE där ska man sitta... Garvar lika mkt varje år..

Ajja...nog om Stockholmare :))

Igår kom ja hem till ett dukat bord, där det serverades indiskt... P är för go!! Det var riktigt gott...tända ljus å en riktig mysonsdag blev det. Å i min garderob låg det ett försenat påskägg...:))...å i det ägget låg det två tröjor....å den ena har ja på mej idag...ni ska få se :) Min man är den bästaste bästaste!! Tur att just JAG lagt beslag på honom...;)

P stod upp i soffan å skrek när DIF tog hem segern igår...helt galen...
Tycker om att kolla på sport...men allvarligt...är man tvungen att ha sju matcher för att kora det bästa laget??... Jag tröttnar faktiskt på att se de där två lagena spela mot varann... Sorry alla hockeyfantaster..men det e sant!!
Så ja gick faktiskt å la mig...hahaha...kl.21.15...yes ni läste rätt...å ja står för det :) Å skönt var det :)

Dags att börja jobba...

Skriver mer ikväll....

/ Tessa ♥

Råkoll...

Trots att Tess är i sitt mest gravidaste tillstånd just nu så håller hon ALLTID koll på mej :)) Thanxs!! ;) Idag är det ONSDAG :))...vilken överraskning...hahaha...

Så ja ska pyssla med mina ONSDAGS sysslor....:))

Ha en härlig onsdag alla!!

// Tessa...snurrigast i världen...å va ska ja skylla på... JO det SNÖAR i Sthlm...å det gör mig yr å trött å ja yr :))

Klämm.....

Tröttmössedag....

Igår va en innehållsrik dag....inte lik Tessas vanliga vardagar...men ja hade sååå mkt energi efter en heeel vecka i sjuksängen att ja igår va som en duracellkanin...:))

Efter jobbet drog ja till Åhléns där jag fixar mina naglar..."Scratch Nails"..Michlin gjorde ett grymt jobb som  vanligt...riktigt nöjd. Fast det känns lite ovant då jag inte haft dem på ett tag nu. Slet bort dom i Thai :)).. Alltid lika roligt att träffa Michlin å höra hennes historier...hon är nog bland de roligaste personer ja träffat. Riktigt härlig tjej!!

 Resultatet!!!

P mötte upp mig på stan efteråt...vi drog in på H&M å kollade lite...blev ett par jeanstights för mig å två tishor för P...sen drog vi på JC där P hade sett ett par shyssta chinos "röda"...så dom fick hänga på med hem dom också...riktigt shyssta var dom!!
P är en kille som ska PROVA ALLT han köper...å gärna stå LÄNGE å fundera om han VERKLIGEN ska ha dom...hahahahaha...ja kan bli TOKIG ibland.. Ni som känner mig vet att ja inte är en tjej som älskar att hänga i butiker...anledningen är nog för att ja själv jobbat med kläder å HATAR provhytter...bland det värsta som finns...hua!!... Men igår va P duktig å det tog inte alls lång tid för honom...så stämningen va på TOPP för Tessa...:)

Efter det blev vi grymt hungriga...vi spånade lite i var vi skulle dra å käka... P kom på att Barca spelade match...Så vi ringde upp B en polare till P som jobbar här i Sthlm på veckorna...Han va grymt sugen på käk å fotboll så vi drog oss ut till Sickla Udde och MedelhavsPärlan och kollade match å käkade riktigt riktigt god mat!! Matchen va ingen höjdare...men allt annat va toppen..

Pratade precis med mammsen i telefon....hon är så goo!! Alltid på topp å hundra bollar i luften..
Hon berättade att de kommer flytta ut till stugan i helgen....å det gör dom rätt i...guu va härligt!! Sugen på att dra dit i helgen...vi får se hur pigg ja är på fredag...
Mamma berättade också att det va nära för Tess att pluppa ut bäbis snart...ja blev alldeles stressad...MÅSTE RINGA! Det var falskt alarm gällande barnapluppande..hahahaha... FAN...som vanligt ska man inte lyssna på de "äldre" i såna här sammanhang...;) Kläm ihop Tess....ja kommer nog i helgen... Shit va coolt om det skulle ske när ja är hemma...spääänannde....:)

Nä dags att ta tag i Tisdagssysslorna....

Ha en härlig dag..

// Tessa

 


Sooool....

Idag är det SOL i Stockholm...riktigt härligt. Fast det är kallare än vad det ser ut...så än kan man inte gå riktigt vårklädd...men fuska lite kan man göra ;)

Längtar som en tok till sommaren nu...sommartid på jobbet...man får gå hem EN timme tidigare...:)) inte helt fel...hahaha.. Ta en picknick i parken efter jobbet med P...dricka rosévin å bara mysa i solen....semester..., kanske det bästa som finns..ta båten ut en varm sommardag å bada...
Äh...måste sluta tänka på det där nu...annars kommer ja bli helt tokig av all längtan...

Ja ni...idag står det JOBB på mitt schema...surprise...:))...
Å i mitt horoskop stod det att mina jobbplaner skulle eskalera under dagen...så att ja skulle få sätta annat åt sidan...mmm...verkligen älskar såna dagar... För mitt jobb är verkligen ALLT för mig...;)..hhmm..

Nä va sägs om att bli ekonomiskt oberoende...??... Var finns kursen å hur kommer man in?...

// Tessa ♥





Huskurer...

Äntligen är ja frisk :))...eller ja SNOR har ja så att det räcker å blir över i näsan å huvvet, men febern är äntligen borta...

Fick lock för örat igår...fan va drygt det är...ja hörde absolut INGENTING!! Ringde min mamma för att kolla va ja skulle göra...va rädd för att ja fått öroninflammation... Min mamma är en riktigt duktig på att veta hur man ska göra..gammal sjuksköterska! Häll varm mjölk i örat säger hon...jaha...hmmm...ja mmmar lite less sådär... Funkar det verkligen??.. Ja det gör det...det gjorde mormor på mig när ja va liten å bla bla...ja ni vet hur mammor är...

Ok...ja hade bara det alternativet eftersom apoteket va stängt...å ja orkade inte dra in till centralen för att fixa revaxör...så ja...P värmde mjölk å vi droppade i...ffffff..an va ont det gjorde...hua..vilken smärta... Inget ja rekommenderar vänner... proppade i bomull i örat å ja det va klart!! Sov med den där jäkla bomullen i örat å imorse kändes det faktiskt bättre...locket är nästan borta men ja är öm i örat å det värker när ja böjer mig neråt.... Det tar emot att säga det mamma...men din huskur...va ju helt klart ok :)).. Å ja luktade inte sur mjölk i örat imorse...vilket ja trodde att ja skulle göra igår...hahhahaha...

Har blivit riktigt besatt av att läsa bloggar...kul att se hur andra skriver å va det håller på med...:))

P jobbar kväll ikväll...så ja ligger i soffan med datan i knät å bara slöar... Riktigt nice...:)) Stackarn har det väl grymt på jobbet...det enda han gjort är att serva sjuklingen ett par dagar..hahahaa... Inte lätt att vara sjuk eller ;) hahaha...

Ha en skön måndag alla....

// Tessa


Däckad...

Har legat däckad i feber....hua..
Hela gårdagen och inatt...enda gången ja får sova är när ja tagit alvedon...så drygt!! Först idag har ja kunnat legat i soffan...har fortfarande lite feber, men den är påväg bort vilket är skönt... Hoppas att ja får sova en hel natt i natt å att ja imorgon kan vara tillbaka på jobbet feberfri å lite piggare :))

Segt att kolla på tv hela dagen...blir lätt rastlös...
Har precis kollat på en film som ja sett miljontals ggr å ja lessnar aldrig på den..kanske för att ja tycker att det är grymt att se surfingen...å för att Hawaii är mitt drömresemål... Blue Crush heter filmen...den är grym :)) Tjejfilm...gillar tjejfilmer...dom är romatiska å förutsägbara...perfekt!!



Hur mkt snor kan man ha i näsan förresten??... Snyter mig hela tiden å ändå så kommer det tillbaka på en halvsekund...liiite irriterande faktiskt... Tack Camilla för förkylnigen...det här ska du minsann få igen för ;)) hahaha...

Inte bara ja som har otur...min pappa har också haft otur idag stackarn...
Han skulle upp till gränsen med ett par kolleger...bara det att alla flyg till norra norrland var inställda idag på grund av ett vulkanutbrott på Island...hur sjukt är inte det??...Så det blev inget gränsen för pappa... Han som sett fram emot det.. Stackarn.. Ajja...skönt för mamma som får ha honom hemma i helgen då...

Snytning på G....sådär ja...klart!! Inte för att det blev nå bättre...hahaha...

Va inne alldeles nyss å kollade på hur många det va som läst min blogg under den senaste veckan...å ja måste säga...ni är fler än ja trodde...yay!! Skitkul! Skulle faktiskt vara lite roligt att få veta vilka ni är...eller om ja ska vara ärlig så är det mer att ja vill ha kommentarer ;) Kul med kommentarer liksom...så skriv gärna...va ni vill, tycker, känner...både bra å dåligt...please :) Va faktiskt en tjej för inte såå längesen som skrev en kommentar om att hon tyckte att min blogg va mysig...bredare smile den dagen fick man leta efter! Värmde i hjärtat!! Tack än en gång :))

Nä...dags att krypa ner under filten igen....helt färdig...sjukt ansträngande att blogga!!

Ha en bra torsdag å glöm inte comments...ok? ;)

/ Tessa


Sammanfattning...

Fyra dagar sen...
Dagarna går så fort å ja är sjuuuukt dålig på att skriva i bloggen varje dag! Sorry.... Å ja som lovat att ja ska bli bättre...mitt kharma mår inte bra nu...uscha!! Ska försöka att bli bättre...vi säger så..då lovar ja inget :)

I helgen bar det upp till Vemdalen, till mamma å pappa å härliga Camilla å Jocke...
P fick stanna hemma...stackarn var tvungen att jobba...inte lätt att åka på två veckors semester eller..det får man minsann betala för när man kommer hem.. Känner att man lever när man kommer tillbaka till jobbet kan ja lova...

Mötte upp Camilla när ja kom fram vid 10 tiden... Vi drog ut en sväng på Skalet...ganska mkt folk men inte packat... Hängde mest vid Jens i baren...Therese gästspelade...japp...å man gjorde succé..hahahaha!! Ska nog jobba på Forum ;)... Kvällen va bra...lugn men bra!! Va sjukt trött när ja kom hem..men kunde INTE sova...å det är sååå sjukt frustrerande...så ja börja kolla program på iPhonen....så ja ja somnade nog kl 5...mmm.. Vaknade 7.30 dagen efter å va måttligt pigg...farsgubben drog ut å åkte skidor å ja mötte upp honom vid 11. Slasksnö...men riktigt ok åkning ändå...solen kikade fram och det blev riktigt varmt...vi käkade ute å myste... Lyckad dag...

Hur kan man inte bli kär i Härjdalen/jämtland??... Den platsen äger mitt hjärta kan ja säga...å ja hoppas att jag en dag får bo där...♥

Åkte hem rätt tidigt på söndagen....plockade upp Mallabralla i Bollnäs...hon hade varit på 30 årsfest å ville åka me mig till Sthlm å umgås lite innan hon drog hem till Gbg på måndagen...ååå det va riktigt roligt.. Härligt att få se henne fast att det va kort :))... Vi snackelura om allt möjligt...så tiden gick rätt fort hem tycker ja... Väl hemma...var det storhandlings söndag, ja dä ni huuuua säger ja bara!! Verkligen avskyr att handla mat...såååå boring. Men det gick fort fort fort...å nu är kylen full å P nöjd..hahahaha!! Jag är en riktig macktjej...ja skulle kunna leva på Mackor, det är såååå sjukt gott å lätt att göra...

Ja vet, ja kommer bli en gräslig mor...men ja lovar att när den tiden kommer så kommer ja garanterat att börja med andra rutiner...det här funkar ju så länge vi är själva liksom...å ibland är ja duktig å vill ha mat riktig mat när ja kommer hem :)

Igår va en lugn kväll...ja är så trött på kvällarna att ja håller på att falla in i koma vid 8 tiden redan.. P:s polare kom över å sa hej en sväng...han var nere på jobb i Sthlm... Hyrde två filmer som vi kollade på...sen var det dags för sängen å kudden..å ja...det tog nog inte ens 5 sek innan fröken Åsman hade somnat...:)) as usual...hehehe!!

Idag är det tisdag...kanske den trååkigaste dagen på heeela veckan...måndag är rätt trist den med...men tisdag är nog värre... Händer nog inte så mkt idag...kanske en prommis efter jobbet om solen vill titta fram...annars skyndning hem...ihopp av mysbyxor å mys med P...inte helt fel det heller ;)..

Ha en nice Tisdag!!

// Tessa

 

 

 


Var är solen!??

Hua va dålig ja är med att skriva varje dag!! Ja ber om ursäkt....
Igår var ja hos Linda, Matte och lilla Viggo. Vi har inte setts på över två veckor å det kändes...för gu va grejjer vi hade att bladdra om :)) Det var sååå mysigt att få krama Viggokillen å pussa lite med honom...å snacka med Linda och Matte... P kunde inte följa med...han jobbade...as usual...stackarn... Hade en supermysig kväll...men fick dra mig hemåt vid nio då mina gäspningar blev för stora...hua va trötter ja är på kvällarna...ändå bättre nu än va det va innan...så det kanske kommer vända...annars får Camilla umgås med en tjej som har tandpetare i ögonlocken i helgen..hahahahaha!!!

Ikväll blir det till att packa...imorgon drar ja upp till mamma å pappa i Vemdalen..å såklart till Camilla å Jocke..å alla andra!! Ska bli riktigt mysigt att få komma upp...hoppas på strååålande sol å varmgrader så att man kan jääsa i backen..kanske ta en skotertur å grilla korv på fjället hade varit nice!! Måste ta vara på de sista helgerna däruppe nu innan de stänger..så ja å P åker upp resterande helgerna som är kvar i April :))...

Min moster opererade sig igår...mamma ringde och berättade att det hade gått bra...så det känns skönt. Hon var riktigt orolig moster innan operationen och det kan man förstå hua!! Stackarn!! Skönt att hon fick operera sig så fort så att det inte blir några bestående men.

Idag hoppas jag att solen kommer fram...så att man kan kila ut en sväng på lunchen å lapa lite sol å värme...sååå skönt!! Annars blir det att man bara sitter och häckar på kontoret hela tiden...blir så trött i huvet!!

Köpte grymma brillor i Thai...ska knäppa kort så ni får se...sååå coola!! :)

Ha en grym topp torsdag vänner!!

// Tessa

Tung dag!!!...

Ja ni...första dagen i verkligheten på ett tag!! Å det gick helt ok...dagen rusade iväg...
Kändes helt ok att vara tillbaka igen....men ja längtar tillbaka liiite liiite!! Tur att man får dra upp till Vemdalen på fredag så att man har nåt roligt att se fram emot...blir liksom lättare att jobba då på nåt sätt!! :))...
Å det ska bli grymt väder på lördag med..sweeet :))...

Idag efter jobbet gick ja in på Gina å köpte två snygga toppar...sen gick jag å bytte jeansen som ja köpte på JC i söndags....så imorgon blir det nykläderna på :))...love våren!!

P kom hem nu...dags för en kvällsfika å en tisdags film...tror att vi ska kolla på Alice i Underlandet....tror att den är grymt cool!! Återstår att se!!

Hoppas ni haft en bra tisdag!! Det har ja...:)

// Tessa

Tillbaka i verkligheten...

I lördags landade vi på Arland...det kändes både skönt och tråkigt... Värmen i Thai va ju sååå härlig...
Men när vi steg ut från flygplatsen å såg att snön i princip va helt borta å att solen värmde...ja då va det härligt att vara hemma igen. Våren är här...sååå härligt. 13 grader plus....inte illa att komma hem till..Tack Sthlm...

Ja vi har haft en riktigt härlig semester...Ja ska försöka att berätta allt som hände på vår resa...i en kort version...annars blir ni nog totalt uttråkade..

Vi åkte först till Bangtao Beach....ligger i norra delen av Phuket...rätt nära flygplatsen... Varken jag eller P hade varit där innan så det var nytt för oss båda...å vilket mysigt ställe...verkligen... Hotellet som vi hittade efter tre försök var ett riktigt lyxhotell...med två stora poolområden..å så låg det MITT på stranden...me like :))...



Vi hade det riktigt mysigt där...vi stannade i fem dagar...å kvällarna gick vi på stranden å käkade på alla de olika restaurangerna som låg där... Åk dit...

Efter Bangtao så tog vi båten till Phi Phi...vi höll på att missa den..för att taxikillen va ja....som han va. Han hade inte en aning om var han skulle köra oss...så vi fick springa till båten... tur att vi hann..

Phi Phi va härligt...men ja det är nog sista gången som ja drar dit på ett tag...blir mer å mer en fest ö å man blir rätt mättad på det efter några dagar...men mysigt var det ändå.. Hade kommit upp fler restauranger å affärer så det va roligt att se...:))

Vattnet på Phi Phi sjunker undan på eftermiddagarna...men i år så försvann de mer vatten än innan....va riktigt jpbbigt då det har varit sjukt varmt där i år...värmerekord...så man va rätt less när man fick knata 200 m för att kunna doppa sig...



Ja Phi phi var härligt...

Sen va det dags att dra till phuket å fastlandet för att komma närmre flygplatsen och hemfärden...

Det har varit riktigt riktigt varmt....men skönt också... Å vi har njutit som tokar...

Men nästa resa då drar vi till malaysia...:))..

Påskhelgen har varit lugn...ja har fortfarande inte anpassat mig till tiden här hemma...somnar kl 20 på kvällarna och vaknar 05 på morgonen...så imorgon blir man garanterat först på kontoret tror ja :))... Hoppas på att komma ifatt snart...P blir ensam på kvällarna han..hahaha..

Igår mötte vi upp Kristin, Björn, Lilla Elise å Lilla Ebba på stan....vi tog en promis från stan till söder där vi åt lunch på en riktigt mysig ställe... Va så roligt att ses å få träffa Elise gumman som innan hade sagt att hon "älskar pecka å therese" hahaha...mysjäntan!! Vilket väder det va igår...solen värmde å de va riktig vår...fulllt med folk på uteserveringarna...underbart!! Älskar Sthlm vid den här tiden...

Å vad vaknar man upp till idag!!! SNÖ....blötsnö...äh men fyfan va less man blir!! Hua...

Måste berätta en tråkig sak...fick reda på den igår...min mamma ville inte säga nåt innan ja kommit hem...
Min moster blev misshandlad på en buss....det va en kille som satt å eldade på ett säte...när passagerare bad honom att sluta så ignorerade han...så min moster reser sig upp å säger åt honom att sluta då hon är riktigt rädd för eld...han reser sig snabbt å ger henne en sån smäll i ansiktet att hon faller ihop, killen som är 14 år gammal har knäckt hennes näsben på två ställen...14 ÅR...kan ni fatta... Gävle är en skitstad.... Ja blev så arg när ja fick reda på det!! Stackars min moster..å vilken tur hon haft...med en sån kraft kunde han ha fått in ett slag som kunnat döda henne...hua ja ryser ja bara tänker på det!! Polisen grep killen på plats å moster fick åka ambulans till akuten...hon måste operera näsan...
Stor Kram till dig min älskade moster å krya på dig nu...

Idag är det tvättdag å städdag på Tessans schema...mmm...det roligaste roligaste :))...

Kanske ta en prommis i snön med...mmm...va härligt... hahahaha...skit sthlm...hahahaha...

Ha en bra Måndag alla!!

Imorgon är det toktisdag och jobbvecka igen...mmm..tur att ja drar upp till Vemdalen på fredag så att man har nåt roligt att se framemot i veckan!!

// Tessa

RSS 2.0