Tröttmössedag....

Igår va en innehållsrik dag....inte lik Tessas vanliga vardagar...men ja hade sååå mkt energi efter en heeel vecka i sjuksängen att ja igår va som en duracellkanin...:))

Efter jobbet drog ja till Åhléns där jag fixar mina naglar..."Scratch Nails"..Michlin gjorde ett grymt jobb som  vanligt...riktigt nöjd. Fast det känns lite ovant då jag inte haft dem på ett tag nu. Slet bort dom i Thai :)).. Alltid lika roligt att träffa Michlin å höra hennes historier...hon är nog bland de roligaste personer ja träffat. Riktigt härlig tjej!!

 Resultatet!!!

P mötte upp mig på stan efteråt...vi drog in på H&M å kollade lite...blev ett par jeanstights för mig å två tishor för P...sen drog vi på JC där P hade sett ett par shyssta chinos "röda"...så dom fick hänga på med hem dom också...riktigt shyssta var dom!!
P är en kille som ska PROVA ALLT han köper...å gärna stå LÄNGE å fundera om han VERKLIGEN ska ha dom...hahahahaha...ja kan bli TOKIG ibland.. Ni som känner mig vet att ja inte är en tjej som älskar att hänga i butiker...anledningen är nog för att ja själv jobbat med kläder å HATAR provhytter...bland det värsta som finns...hua!!... Men igår va P duktig å det tog inte alls lång tid för honom...så stämningen va på TOPP för Tessa...:)

Efter det blev vi grymt hungriga...vi spånade lite i var vi skulle dra å käka... P kom på att Barca spelade match...Så vi ringde upp B en polare till P som jobbar här i Sthlm på veckorna...Han va grymt sugen på käk å fotboll så vi drog oss ut till Sickla Udde och MedelhavsPärlan och kollade match å käkade riktigt riktigt god mat!! Matchen va ingen höjdare...men allt annat va toppen..

Pratade precis med mammsen i telefon....hon är så goo!! Alltid på topp å hundra bollar i luften..
Hon berättade att de kommer flytta ut till stugan i helgen....å det gör dom rätt i...guu va härligt!! Sugen på att dra dit i helgen...vi får se hur pigg ja är på fredag...
Mamma berättade också att det va nära för Tess att pluppa ut bäbis snart...ja blev alldeles stressad...MÅSTE RINGA! Det var falskt alarm gällande barnapluppande..hahahaha... FAN...som vanligt ska man inte lyssna på de "äldre" i såna här sammanhang...;) Kläm ihop Tess....ja kommer nog i helgen... Shit va coolt om det skulle ske när ja är hemma...spääänannde....:)

Nä dags att ta tag i Tisdagssysslorna....

Ha en härlig dag..

// Tessa

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0