Hemma i Söderhamn å snön lyser med sin frånvaro :(


New York!

Nu är det bokat! :) Jag och mamsen drar till NY 19 april 2012! Å som jag längtar! Vi ska bo på Hilton, SHOPPA och bara jäääsa i den STORA pulserande staden! Senast jag var där var jag 9 år gammal och rädd för allt. Längtade hem till trygga radhuset i Stugsund! :) Det kommer vara annorlunda nu kan jag lova. Kommer inte vilja åka hem, eller jo, för saknaden efter maken och dottern kommer att vara stor. Längesen jag var borta från dom sådär länge. Hua! Men det kommer att gå bra. :) Idag har vi varit ute i snön. Det toksnöade här idag och vi var alldeles blöta när vi kom tillbaka. Men shit va härligt det är häruppe. Önskar vi kunde bo här. Men om några år kanske det funkar :). Imorgon åker vi hem för att fira nyår med goa vänner. Kommer bli en grym dag, kväll å natt. Längtar! Synd bara att snön lyser med sin frånvaro därhemma. Så uselt tråkigt! Hoppas att det dumpar nån cm innan nyår. Lite snävt med tid men hoppas å önska kan man alltid göra! :) Nu ska jag packa ihop det sista för oss. Tur att vi åker upp på fredag igen. Längtar! / Tessa

Än kan kärringa!

Första skiddagen på mkt länge fick jag idag! Strålande sol, -5 grader å underbart underlag! Jag var i himmelriket! Å ja säger då det, än kan kärringa! :)

Vi har det underbart häruppe!
Hilma myser järnet! Älskar pulkaåkningen å snön!

Jag o P myser minst lika mkt!

Å vilken julafton! Trodde inte att tomten skulle vara såååhääär givmild i år! Min nya iPad är GRYM! Jag är kär! Minuset är att Telia gett mig fel simkort :( Så jag får snällt vänta till ja kommer hem innan ja kan börja leka med den!

Nu blire kaffe å mys i soffan! Ladda inför skiddag 2 imorgon! Hoppas på lika fint väder!

Ha en underbar juldag!

/ Tessa


Juuuuul!!

Äntligen!
Vi är i stugan i Vemdalen å myser!
Nu blir det tomtegröt å julklappsöppning med morbror å moster!

God Jul alla fina å ta hand om varann!


Översvämning

Å så fick vi översvämning i badrummet idag igen....

Boven till detta.....är.....


Tnaaav, skiiitttt å ganopp!

Hilma har fått min gunghäst Pontus!! Hon älskarn! Å det är så mysigt! Tänk, att hon kommer att få lika roligt med honom som jag haft! Nostalgi!!! Häftigt! Senare väntar dockhus, barbies m.m! Tack bästa mamma för att du sparade allt!!

/ Tessa


Upphängd å nersläppt...

Vilken skum dag jag haft! Helt slut! Både mentalt å kroppsligt. Längesen jag kände såhär! Inge roligt :( Tur att P å Hilma finns å får mig att le.

Imorgon hoppas jag att jag vaknar upp å är pigg, glad å peppad igen.

Ska bli sååå skönt att få komma upp till Vemdalen nästa vecka! Som jag längtar! Snö, frisk luft å mys i stugan samt ledighet med familjen! Underbart.
Please, låt det bli 22:à fort! :)

/ Tessa



Boven i dramat...

Är (tror vi) två gaddar som börjat titta upp i överkäken! Vår lilla flicka blir stor!! :) Så häftigt! Hon gnider å gnider med sina leksaker mot det stackars tandköttet. Så måtte dom komma upp snart!

Sitter just nu å myser i soffan efter att ha varit på babysim. Hilma nattas av pappa idag. Vi ska kika på bandyn! Skönt att den visas på tv när det är plusgrader å regn ute. Konstigt att höra fyrverkeriet från Hällåsen både på tv å
Irl!

Satt å kikade på web bilder idag från Vemdalen. Härligt med snö! Det är så vitt å kyligt däruppe nu att jag längtar till vi sitter i bilen påväg upp! Kommer bli sååå mysigt att åka skidor på julafton! Hilma ska få premiäråka i sin pulka! :)

Imorgon ska jag jobba lite. Hjälpa min far med några saker. Ska bli roligt. Få se hur ringrostig man är! Hihihi. Wish me luck!

Hilma har fått Pontus! Min gamla gunghäst! Så häftigt! Hoppas hon gillar honom lika mkt som ja gjorde. Lilla Pontus! <3


Nattrutiner..

Hilma är nu 8 mån å har börjat sin tonårstrots! Överdrivet tänker ni. Nä hävdar ja bestämt. Hon skriker när hon inte får pilla på iphonen å skriker när hon inte vill sova fast att ögonen går i kors. Går inte att bli less heller för efter mkt bråk reser hon sig å ger ifrån sig det gulligaste smajlet som man nånsin skådat. Älskade unge.

Vi har lite problem med nattningen. Hon somnar oftast kl 19.30-20.00 å vaknar som en klocka efter en timme. Antingen pigg eller med en gråt som
Inte går att bota. Hon vägrar somna om å hon får va uppe ett tag. Sen går ögonen i kors igen å det är dags att sova, tycker vi. Inte Hilma. Då börjar fajten. Det skriks, grinas, snurras å kämpas för att INTE somna. Efter kämpande somnar tillslut sessan helt slut antingen i knät, i soffan eller upp å ner i sängen.

Hjälp!! Går detta över? Hur gör vi? Kan tänka mig att vi gör fel, men försöker :).
Kom gärna med tips till mig!
Hon sover hela nätter å ända till 9 på morgonen!

Skulle ha dragit till Sthlm imorn men hemma här är det sjukstuga så vi ställer in. Får se om vi orkar oss på en tripp till Hudik eller Sundsvall! Måste inhandla en nyårsstass! Viktigt. :)

Just nu är det vitt på backen å
10 minus! Underbart. Imorgon väntas det komma 1 dm nysnö! Bring it on bara!

Ha en härlig helg nu! Å skotta på. Själv slipper vi det, det fixar hustomten Bosse åt oss.

/ TeSsa <3


Bäbisbubbla

Just nu lever jag i en bebisbubbla å har gjort så i snart 8 mån. Å ja Älskart!
Det är verkligen helt fantastiskt att få vara hemma med vår lilla sessa. Visst ska det bli kul att börja jobba igen också. Men nu njuuuter jag av varje dag innan allvaret börjar igen! :)

Har en infektion i kroppen. Skitdrygt. Har känt mig hängig i snart tre veckor å skiten bryter aldrig ut. Undra om jag ska ta mig en fest med tjejerna i helgen så kanske det bryter ut eller så blir ja frisk. Tror dock mer på det första alternativet ;)!

Grannen har fest! Varför blir tjejer högljudda, barnsliga å hysteriskt fnittriga när de är fulla? Musiken är på högsta volym å snart dansar de nog genom taket ner till oss! Att bo i lägenhet är underbart! Speciellt när man hör deras ljuva stämmor tillsammans med musiken.

Vi har varit å grattat bästa Ebba idag som fyller 2! Grattis än en gång gounge!

Imorgon ser det ut att bli snö här i Southport! Som vi längtat. Ja hoppas verkligen på vitt imorn! Vilken lycka det skulle vara.

Har ni missat att jag har världens bästa bror! Yes det är sant! Han är grym! Kirrat hotell åt oss i Sthlm nästa helg! Gu så mysigt det ska bli. Shopping, god mat, vin å familjemys står på agendan! Yay!

Nä nu är det dags att krypa upp med filten i soffan å invänta maken. Sen blir det nog en film. Men först två Alvedon. En hängig tös bästa vän :)

Trevlig helg!!

/ Tessa <3


RSS 2.0