När hjärtat värker

Dom ringde från dagis igår! Hilma hade ramlat å slagit tanden illa! Mammas lilla hjärta! Ja gick sönder en bit! Tog första bästa tåg hem för att gå med henne till tandläkaren! Fan va jobbigt det är att vara långt hemifrån såna här ggr! Hua!

Tandläkaren kikade på tanden! Den har åkt bakåt från sin position å tandköttet är alldeles blodigt! Lillfian! Som hon grinade! Dom tror att det kommer rätta till sig av sig självt men vi fick en tid om 3 mån för återbesök!

Ringde även försäkringsbolaget! Man vet aldrig i framtiden!

Håll tummarna för att det rättar till sig!


So far

Huset är inte klart än! Toaletten uppe ska fixas, el ska dras å framförallt ska målarna bli klara! På fredag är det inflytt å fast att vi hann flytta mkt förra helgen är det mkt kvar!

Har inte knäppt nå mer kort för det blir inte bra när det Inte är klart! I helgen får ni se resultat! Då kommer det vara så fint! :)

Längtar!

Har dock en bild på köket med ny bänk å ho å blandare! Snyggt blev det!


Nära...

Nu är det nära! I helgen ska övervåningen i huset städas å så skavi börja flytta förrådena å kläderna!

Fixa lite i Hilmas å vårt rum!

Grabbarna ska börja med kök å toaletten uppe! Kommer bli så bra! Längtar till allt är klart! Deadline är nästa vecka!

Knäpper mer bilder i helgen så ni får se!

Vilken cliffhanger....


Hilmas rum

Tapeten till Hilmas rum är klar! Visst blev det snyggt?!


Ännu en helg förbi...

Vilken härlig helg vi haft!!

P har varit i huset å donat medan jag å Hilma myst tillsammans! Vi har badat, lekt å tagit em lur ihop! Att få umgås med henne är absolut det bästa som finns!

Huset har tagit riktig form nu! V-rummet är nästan klart! Å snart börjas det med toalett å kök! Gu så ja längtar till det är klart å vi flyttar in! Häftigt!

Det vita guldet har kommit i Vemdalen! Jag myser! Om två månader är säsongen igång! Känns helt underbart! Längtar!

Nu är det snart dags för Solsidan! Filten å onepiecen är på! Jäklar va härligt det är med höst, frisk luft ute, mörker å tända ljus! ❤

Ha en skön söndag!!


Hilma❤Tyson

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1164064/images/2012/pic_5071bebaddf2b329ca0049b9.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1164064/images/2012/pic_5071bebaddf2b329ca0049b9.jpg" class="image">


Snor...igen

Här är det snornäsor som gäller! Hilma å P ser båda ut som Rudolf på snoken!! Blir till att vabba imorgon! Känns som att hösten å vintern kommer bestå mkt av det! Dagis baciller är inte att leka med!! Hua!


Rust av hus vs fjällresa

Hilma drog med mormor å morfar till fjälls i helgen! Jag å P vi röjde på å donade i huset! Fick otroligt mkt gjort! Hann till o med till Ikea en sväng å handla en massa grejer till köket! Kommer bli så snyggt!

Här kommer lite Pics från huset!


RSS 2.0