Sommar?..

Sitter just nu ute på altanen! Vi har grillat för sista gången i år! Mys!! Stirrar ut mot ett spegelblankt vatten å himlen är sådär härligt rosa! Ljuvligt! Idag har det varit 22 grader varmt här!

Mamma å jag å Hilma tog en tur till Rengsjö idag! Tog vara på det vackra vädret! Med Hilma i babybjörnen gick vi in på Majas! Det är en gårdsbutik som har allt mellan himmel å jord! Å va mkt fina grejer! Skulle kunna handla ihjäl mig! Hilma skrek av lycka! Hon verkligen älskar sin babybjörn!!

Underbara helg! Maken är ledig å vi ska bara mysa med våra vänner hela helgen! Underbart!

Hilma vill säga Gonatt! Dock liiiiite rädd för blixten!


I bilen....

Sitter nu i bilen påväg till Gävle!! Det ska shoppas sörru!! Spelar Wordfeud å blir så sjukt irriterad över att det går så piss med orden! Hur i helsike får vissa över 100 poäng för sina ord? Ja fattar ingenting!!

Hämtade bröllopsalbumet igår! Vilka bilder! Så roligt! Så nu ska det beställas fotoframkallning till tack-korten!!

Bloggar från mobilen nu! Som ja längtat! Äntligen kan vi göra det! Love it! Så mkt enklare!!

Hilma jäser i barnstolen! Hon älskar att åka bil! Fått det av mamma tror ja! Älskar att åka ja mä, speciellt när det regnar! Å det gör det nu!! :)

/ Tessa <3


Hittad..

Mobila bredbandet är hittat igen!
Under madrassen i soffan hittade jag det! Puuuh vilken tur! :)
Ja här hemma har det varit full fart på sista tiden! Hilma har haft tredagarsfebern. Hon har nu utslag över hela kroppen, såna där små prickar som kommer efter att febern lagt sig. Lillfian. Men nu är hon go och glad igen å framförallt pigg! Känns skönt!
Det har även kikat fram TVÅ små risgryn. Så sött!
Nu när hon skrattar ser man dom där små och det är så otroligt sött. ♥
Tänk att om TRE månader är det jul! Det är så häftigt och som jag längtar!
Vi har kittat oss inför vintern nu. Eller rättare sagt Hilma har kittat sig. Vi har köpt en riktigt varm och skön dunåkpåse i cerise, en shysst Isbjörn of Sweden overall (rosa) samt mössa (rosa) och ett underställ (rosa). Så nu kan kylan komma!
Om mindre än en månad får vi tillgång till vår lägenhet. Och SOM vi längtar!
Vi hinner knappt flytta in så ska vi börja adventspynta! Gu va mysigt det ska bli. Jag och P är sådär härligt överpeppade så att vi till o med funderar på att ha julgardiner!? Ja ja vet, vansinne! Men fan va mysigt. Tror att det blir det faktiskt! :)
Hämtade ut framkallningarna från bröllopet idag. Vi hade engångskameror på bordena under middagen och det blev en hel del roliga kort måste jag säga! Imorgon ska jag köpa album som jag ska klistra in dessa i. Riktigt roligt minne.
Blir tyvärr inga kort idag. Vet inte var jag har sladden...typiskt mig. Det här med att bo i resväska är inte min grej. Jag har ingen aning om var jag lägger mina grejer. Ska kolla soffan! ;)
Laddar upp bilder så fort jag hittat den!
/ Tessa ♥

Hjälp!!! Har tappat bort mitt mobila bredb...

Hjälp!!! Har tappat bort mitt mobila bredband!!! Därav min dåliga uppdatering!! Sorry!! :( / TesSa


Nattsuddaren.se

img_7218 (MMS)

Nattsuddaren.se


Va var det ja sa...

Mamma alltså mormor fick för sig att vi överdrev lite med att lillfian vår har börjat sova lite illa på nätterna. Ifrån att ha sovit HELA nätterna kan hon nu vakna två tre ggr. Som tur är somnar hon om rätt fort igen efter att man fixat nappen åt henne. Men ibland får hon för sig att hon är rätt pigg och ska börja jollra och snacka med en. MINDRE populärt då jag har stora sandkorn i mina ögon vi dessa tider. :) Men hon är ju dock go när hon slänger iväg världens leende så det är svårt att brinna till på lillsessan för jäklans va go hon är. Ja ja, nog om detta åter till historien! ;)
Mormor bestämde sig för att Hilma ska sova i deras säng hos dom. Sagt och gjort. Möts av en mormor dagen efter spm har påsar under ögonen och är helt SLUT! Va var det jag sa.... :). Mormor gick och la sig igen och tog igen lite sömn :). Jag och Hilma jollrade ikapp...mamma var hur pigg som helst efter en natt med GRYM sömn. Tack mormor...du är BÄST!! ♥
Stoppade in fingret i munnen på vår lilla sessa häromdagen och kände ngt vasst och taggigt!!
Första tanden har börjat komma upp! :) Min första tanke var "Tack gode gud för att jag inte ammar längre"! :)
Hon börjar bli stor...och jag vill stanna tiden. Snart är det ett halvår sedan hon kikade ut! Fantastiskt!
Hilma och P hade en "pappa-dotter dag" idag!
Jag drog mig in till stan för att lämna in engångskamerorna från bröllopsfesten och för att ta nytt foto av mig för det nya körkortet! Gick bättre än väntat och ja, det är bara att inse att man ser ut som man ser ut! Tur att man fastnar!
Efter det tog jag och Kickan en fika! Där snackades det om allt, mest tok som vanligt! :)
Tack fina vän för att jag har dig! Du är bäst! Älskar dig! ♥
Senast 1/11 får vi flytta in i lägenheten! Om allt klaffar riktigt bra så kan vi nog flytta in i början eller mitten på oktober. Jag hoppas verkligen att det klaffar riktigt bra!! Vi längtar!!
Imorgon har mormor lovat att vara barnvakt. Jag och P ska gå på bio. Kommer inte ihåg senast vi var på bio. Går inte så många filmer i Söderhamn så man får passa på när det är nån film som rullar här på duken. Imorgon är det Jägarna 2 som gäller och det ska bli riktigt mysigt! Vräka popcorn å sörpla läsk, det är jag GRYM på :).
/ Tessa ♥

Vi har Söndagsmys idag!!

img_9592 (MMS)

Vi har Söndagsmys idag!!


En sån dag...

Känner mig inte helt hundra idag! Slö, trött och ont i kroppen...lite yr! Jag tror ja håller på att bli rejält förkyld. Det känns som så. Så nu kan vi säga HEJ till munsår igen...åh vad jag saknat dig må du tro!! :)
TACK!
Hilma är kinkig idag! Inget är som det ska och hon är hur trött som helst men ska INTE sova. Gav henne lite gröt alldeles nyss, välling ville hon inte ha. Hon somnade av ren utmattning. Stackars liten! Nu ligger hon så sött inne i sängen med snuttetishan och andas tungt! Lillvännen! ♥
Själv väntar jag på att Maken ska komma hem. Hade tänkt att åka och handla lite med honom. Vad sägs om Tacomys? När man har FF i stugan är man tvungen att passa på ;). Mormor och morfar har åkt upp till fjälls! Ja skulle ha hängt på ja med och Hilma då förstås..men det blev ikke så när ja inte känner mig helt hundra! Trist att va sjuk däruppe! Så då stanna vi hemma! :)
Drömmer om lägenheten, natt som dag! Planerar och fixar i huvet! Jag hoppas verkligen att vi får smacka vitt på väggarna därinne. Rött å blått är inte två av mina favoritfärger direkt!
P satt hela kvällen igår och kollade på TV-apparater! 3D! Ser mig själv där i vardagsrummet i nya lägenheten sittandes med en popcorn skål å världens fulaste brillor, för vi ska kolla på 3D, HEMMA I VARDAGSRUMMET..hahha! Eller man kanske inte behöver glasögon, ja fattar ingenting. Visar den 3D på ALLT? Shysst att kolla på nyheterna i 3D! :) Ajja, vi får se vad det blir för apparat i vardagsrummet. Viktigt var det också med TV-kanalerna. Det har han suttit och kikat på i två kvällar nu! :)
Själv kollar ja gardiner, lampor, kuddar, mattor....å bestämde mig på en timme vad som skulle passa bra! :)
Dags att hoppa i shoppingstassen! :)
Trevlig Helg på sig!
/ Tessa♥

Mycket som händer...

OJ va mycket det är som händer nu. Hilma växer så det knakar och det kommer nya grejer varje dag. Antingen en min eller ett nytt ljud. Hon härjar som en tok på golvet och älskar att få vara med! Hon äter mat och älskart! I lördags fyllde sessan 5 mån. Var tar tiden vägen? Inte längesen ja "sket" ut henne ;). Men gud så mysigt det är och det blir bara mysigare och mysigare! Hon äger våra hjärtan denna lilla jänta!
Vi har fått en lägenhet med! YES!
Känns helt underbart! Vårt nya hem blir Nygatan 15, å det känns hur bra som helst. Det är en lägenhet med innergård som ligger på markplan. 3 rum och kök. Nytt badrum med golvvärme och nytt kök. En öppen spis som man kan elda i och stora fina fönster. Jag är SÅLD! Idag har vi köpt köksbord och stolar på en loppis i Marma. Kommer bli så fint! Nu kliar det i fingrarna! :) Om några veckor får vi nycklarna och då ska det donas. Äntligen får vi inreda ett rum åt Hilma. Som jag längtat efter denna dag! Huset kan vänta, vi kommer stortrivas i den här lägenheten! :)
brev från Skattemyndigheten idag! Mitt namnbyte är nu genomfört och jag heter idag Therese Lust!
Imorgon blir det till att fixa nytt körkort och nya kontokort! Häftigt! :)
Har varit och hälsat på finaste familjen Östlund i Hudik med.
Deras lilla Klara och Hilma mös för fullt. Kamerorna gick varma! :)

Gofisarna våra!! ♥
Vi har även hunnit vara i Stockholm! Vilken helg!
Hur mysig som helst! Vi NJÖT!
Hilma charmade järnet och fick ett gäng Japaner efter sig! :)
Visst saknade vi Sthlm lite men GUD så skönt det var att komma hem till Söderhamn! :)

Mina finaste! ♥
Idag har vi varit på stan hela dan!
Dragit runt på olika loppisar och kikat. Tagit en mysig fika med Ullis och lilla Jeppe på stan.
P tycker att jag väljer för "tjejiga" grejer till lägenheten, hahaha! Halllåååå ja är ju tjej! :)
Ja får lägga mig, förstår hur han menar. Men ja kanske kan smuggla in nåt så småningom...tar det lite pö om pö ;)
Nu är det dags för kvällsmys med Maken (otroligt va vuxet det är att få kalla sin kille make..hahaha).
Ha en skön kväll alla!
/ Tessa ♥

Inte Hilmas dag idag! Tänderna kliar å hum...

img_7973 (MMS)

Inte Hilmas dag idag! Tänderna kliar å humöret är inte på topp!! Stackars liten! Nu är vi påväg till Sthlm!


Långpromis i skogen med Hilma seSsan! Se s...

img_2376 (MMS)

Långpromis i skogen med Hilma seSsan! Se så glad man är då! Hon äger mitt hjärta denna tös!!!


RSS 2.0