Däckad...

Har legat däckad i feber....hua..
Hela gårdagen och inatt...enda gången ja får sova är när ja tagit alvedon...så drygt!! Först idag har ja kunnat legat i soffan...har fortfarande lite feber, men den är påväg bort vilket är skönt... Hoppas att ja får sova en hel natt i natt å att ja imorgon kan vara tillbaka på jobbet feberfri å lite piggare :))

Segt att kolla på tv hela dagen...blir lätt rastlös...
Har precis kollat på en film som ja sett miljontals ggr å ja lessnar aldrig på den..kanske för att ja tycker att det är grymt att se surfingen...å för att Hawaii är mitt drömresemål... Blue Crush heter filmen...den är grym :)) Tjejfilm...gillar tjejfilmer...dom är romatiska å förutsägbara...perfekt!!



Hur mkt snor kan man ha i näsan förresten??... Snyter mig hela tiden å ändå så kommer det tillbaka på en halvsekund...liiite irriterande faktiskt... Tack Camilla för förkylnigen...det här ska du minsann få igen för ;)) hahaha...

Inte bara ja som har otur...min pappa har också haft otur idag stackarn...
Han skulle upp till gränsen med ett par kolleger...bara det att alla flyg till norra norrland var inställda idag på grund av ett vulkanutbrott på Island...hur sjukt är inte det??...Så det blev inget gränsen för pappa... Han som sett fram emot det.. Stackarn.. Ajja...skönt för mamma som får ha honom hemma i helgen då...

Snytning på G....sådär ja...klart!! Inte för att det blev nå bättre...hahaha...

Va inne alldeles nyss å kollade på hur många det va som läst min blogg under den senaste veckan...å ja måste säga...ni är fler än ja trodde...yay!! Skitkul! Skulle faktiskt vara lite roligt att få veta vilka ni är...eller om ja ska vara ärlig så är det mer att ja vill ha kommentarer ;) Kul med kommentarer liksom...så skriv gärna...va ni vill, tycker, känner...både bra å dåligt...please :) Va faktiskt en tjej för inte såå längesen som skrev en kommentar om att hon tyckte att min blogg va mysig...bredare smile den dagen fick man leta efter! Värmde i hjärtat!! Tack än en gång :))

Nä...dags att krypa ner under filten igen....helt färdig...sjukt ansträngande att blogga!!

Ha en bra torsdag å glöm inte comments...ok? ;)

/ Tessa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0