Var är solen!??

Hua va dålig ja är med att skriva varje dag!! Ja ber om ursäkt....
Igår var ja hos Linda, Matte och lilla Viggo. Vi har inte setts på över två veckor å det kändes...för gu va grejjer vi hade att bladdra om :)) Det var sååå mysigt att få krama Viggokillen å pussa lite med honom...å snacka med Linda och Matte... P kunde inte följa med...han jobbade...as usual...stackarn... Hade en supermysig kväll...men fick dra mig hemåt vid nio då mina gäspningar blev för stora...hua va trötter ja är på kvällarna...ändå bättre nu än va det va innan...så det kanske kommer vända...annars får Camilla umgås med en tjej som har tandpetare i ögonlocken i helgen..hahahahaha!!!

Ikväll blir det till att packa...imorgon drar ja upp till mamma å pappa i Vemdalen..å såklart till Camilla å Jocke..å alla andra!! Ska bli riktigt mysigt att få komma upp...hoppas på strååålande sol å varmgrader så att man kan jääsa i backen..kanske ta en skotertur å grilla korv på fjället hade varit nice!! Måste ta vara på de sista helgerna däruppe nu innan de stänger..så ja å P åker upp resterande helgerna som är kvar i April :))...

Min moster opererade sig igår...mamma ringde och berättade att det hade gått bra...så det känns skönt. Hon var riktigt orolig moster innan operationen och det kan man förstå hua!! Stackarn!! Skönt att hon fick operera sig så fort så att det inte blir några bestående men.

Idag hoppas jag att solen kommer fram...så att man kan kila ut en sväng på lunchen å lapa lite sol å värme...sååå skönt!! Annars blir det att man bara sitter och häckar på kontoret hela tiden...blir så trött i huvet!!

Köpte grymma brillor i Thai...ska knäppa kort så ni får se...sååå coola!! :)

Ha en grym topp torsdag vänner!!

// Tessa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0