Usel...förlåt...

....att ja inte bloggat på två dagar... Har varit helt SLUT på kvällarna när ja kommit hem... å P med!! Han somnar före mig nuförtiden...det har nästan ALDRIG hänt... Han har börjat träna inför Beach 2010..så efter springpassen så är han helt slutkörd...stackarn!! Ska tilläggas att ja tycker han ser bra ut som han är sådäsååå!! ♥

Ja...som ja skrev i inlägget innan så va vi på Bounce i söndags!! Å det va M.A.G.I.S.K.T... Absolut det bästa jag någonsin har sett!! Längtar tills den showen kommer ut på DVD, den kommer spelas sönder hos fam Lust/Åsman...

Min dator krånglar så jag kan inte lägga upp bilder från mobilen här, men ja lägger upp lite bilder från danser som va med på showen som ja hittat på nätet.. Ni som sett någon av deras shower innan kanske känner igen några av danserna!!

 Tribute till The King of pop körde dom...grymt var det!!

 Väggendansen som va med i "caution" va också med i Globen...fast ännu bättre å väggen va rosa nu :)

 Gökboet fick också va med...den absolut coolaste dansen på hela showen...riktigt bra!!

Gå in på Youtube och kolla på klipp...(vet inte hur man får in dom i bloggen)...välj klippet där publiken på läktaren kör en riktigt shysst dans...riktigt riktigt mäktigt var det :)

Va på stan igår med P... Fick sånt köpsug när ja satt på jobbet... Tror ni ja hitta nåt när vi gick på stan?? Nope.. Jo en tröja från Diesel som ja köpte, snygg snygg!! P köpte converse, vita..så ja..nu ska ja köpa ett par röda chinos så kan vi gå lika hand i hand hahaha!! :) Han passade kanon i dom...

Hittade även en klänning till bröllopet i juni...men den kosta 1 799 kr å ja vet inte om ja är för kort för den...1.65 cm...är ingen rolig längd när det gäller klänningar.. Oftast är man alldeles för kort för att de ska sitta shysst...å speciellt när det gäller långklänningar... Näe jakten efter den perfekta fortsätter!! Kommer nog hitta den snart :) I hope!!

Kollade på ett riktigt mysigt program igår..."Kvartersdoktorn"...handlar om två doktorer och deras patienter... Å ja blir så glad när ja får se så härliga människor. Ni måste kolla på det där programmet...grymt bra!!

 Dom bästa doktorerna ever :) Check it out...SVT 1 på tisdagar kl.21.00 tror ja :))

Ååå...är det inte en fröjd att gå till jobbet nu förtiden...överallt så ser man denna snygging stirra på en...mmm..ja är SÅLD... Han är ju för härlig.. :) Ska riva ner han en kväll å tapetsera upp honom hemma...undra vad P skulle säga..han är van..hahaha :)



Blir alldeles knäsvag....

Tur att man är "kompis" med karln på Fejjan..hahaha!! Besatt..jag??..Nej..hur kan ni tro nåt sånt...TOKAR!!

Dags att sätta igång å jobba...sooolen strålar idag...å ja tror att det blir en parkbänk å brillor på en stund på lunchen..

Ha en bra Tisdag alla!!

/ Tessa ♥

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0