Händelserik helg!

Vi drog till Vemdalen vid 13 tiden på torsdagen! Resan gick riktigt bra! Vi fick finsällskap av Elise i bilen då hennes tv skärm inte funkade i Volvon! Vilken mysig resa det blev! <3

Väl uppe tände vi brasa och bara mös! Inväntade den tredje familjen och när de kom blev det spel å vinkväll! Riktigt mysigt!

Vaknade rätt tidigt på fredagen och den bjöd på de mesta måste jag säga! -32 grader! Efter nån timme hade det stigit å var endast -20! Tack Vemdalen! Detta gjorde att vattnet frös! Vi fick igång det efter att ha värmt ledningarna lite, men efter en stund frös det på riktigt! Värmekabeln hade slutat fungerat! Grattis! Det var bara att sätta sig å ringa efter en rörsnubbe! Som tur var fixade pappa en ny kabel till oss å som tur nr 2 var att vi hade med oss de två rätta grabbarna i stugan för att fixa det med! Tänk va fina vänner man har! Dom räddade denna helg! Efter många timmar kunde vi tillslut duscha, diska och jäsa! :)

När vi tror att allt är över å vi kan slappa kommer nästa grej! Cissi kommer vankandes in genom dörren med tårar i ögonen! Hon har ev. Åkt på diskbråck å har en sån värk att hon knappt kan röra sig! Det blev så illa att de fick packa ihop å åka hem! :( Så trist!

Det har varit en helt underbar helg trots alla otursmomenten!

Sitter just nu i min onepice å myser i soffan framför tv:n! Hilma somnade i min famn i soffan! Gofisan!
P jobbar heldag idag 07-21! Imorgon är han ledig å då blir det mysdag!

Sitter å kikar på inredning till barnrummet nu! Dags att ta tag i det! Ska bli så roligt att få fixa! Äntligen ska Hilma få sitt rum fixat!

Ha en härlig kväll!

Puss på er <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0