Bara, regn hos mig...

Helgen har gått fort fort fort...som vanligt..

Ullis flickan flyttade in hos oss i torsdags!! Vi hade en mysig kväll då med katastrof då mitt färgade hår tappade färg och vi fick akut dra till Svartensgatan 7 o fixa ny färg. Tur var att Ullis är frisör hon med så hon fick fixa det där på natten efter bion. Det blev en sen kväll med läggdags kl.01.30 waaaaay past bedtime när det gäller mig :) Men snyggt blev det!! Tack Nettski och Ullis!

Fredagen hade vi bestämt oss för att dra på Grönan för att se Hoffmaestro...å det hade tydligen alla fjortisar i stan också tänkt göra.. Bussen ut på Djurgården var helt knökfull ( att vi inte redan där insåg allt och hoppade av förstår jag inte). Vi fick höra fjortiskören på bussen sjunga Highwayman mmm va vi njöt..
När vi kom fram till stora entrén var där hur mkt folk som helst. Vi kom in fort då vi hade Grönakortet..som tur var. Åkte lite karuseller.. Tillslut när vi insåg att vi aldrig skulle se scenen, och att vi inte orkade umgås en timme till med fjortisar sket vi i konserten och drog oss inåt stan. När vi går ut från Grönan är det lika mkt folk inne som utanför som inte kom in...måste ha varit rekordkväll för både Hoffmaestro och Grönan..

Vi drog in till stan, satt oss på Fridays och mös..

Lördagen hade jag och Ullis fått för oss innan att vi skulle dra på museum.. Vi googlade på morgonen och kollade på vilka museum vi kunde gå på...inget föll oss i smaken och vi fick lite lätt panik när vi inte visste vad vi ville hitta på... Efter en timmes googlande såg vi att järfälla-hammarby skulle spela innebandy match mot varandra..vi drog oss ut mot Järfälla sporthall..

Hammarby spelade urdålig innebandy, å Järfälla storspelade..
När vi drog oss i mitten av andra perioden ledde Järfälla med 9-2.

På kvällen kom Anna och Helena till oss för mat och mys kväll framför tv:n.
Vi hade en kanonkväll med mkt garv och god mat...

Söndagen gick i lunkets tecken...
Vi skjutsade Ullis flickan till Anna i Mariehäll.
Låg i soffan och kollade på Djursjukhuset...

Vid 4 tiden drog vi oss in till O´Learys för att kolla fotboll och käka..

Å idag är det trökmåndag..igen..
Regnet öser ner..vilket är rätt mysigt men shit va trött man blir..

Just nu sitter ja på jobbet och försöker att hålla mina ögon öppna, funderar på om tandpetartricket är nåt man ska införa en dag som denna...

Skittråkigt inlägg...sorry..
Skriver mer sen..kontoret är inte den mest inspirerande platsen att skriva blogg inlägg på...

/ Tessa ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0