Slapp dag...

Har varit en riktigt slö dag idag... Började med att kolla alla avsnitt av "Kvartersdoktorn" i sängen imorse...sååå bra serie!! Ni MÅSTE bara se den!! Jag är fast!! Tänk om alla doktorer kunde ha ett så stort hjärta som dom!!
Förflyttade mig från sängen till soffan...gjorde iordning frulle..å mös under filten ett tag...fastnade i en film på Canal+....som man alltid gör :)

Fick lätt ångest efter ett tag...så ja tog tag i mig själv och började städa....å det va bra! För hua va skitigt det va här hemma...men inte nu..nu är det rent igen :)

Linda ringde....hon ville gå å äta nåt sött på stan!! :) Är det gravidhormonerna som spökar tro?? hahaha.. Sagt o gjort...vi drog till Fridhemsplan och fikade...riktigt mysigt!!

Nu har vi käkat Tacos ja å P....mmm...helt klart underskattat tacos!! Sjukt gott!! Mätta å belåtna ligger vi som två stora sälar i soffan nu...hoja!

Ikväll blir det till att umgås med Kungafamiljen en sväng...å kanske se en rulle.. P hyrde så det kan va vad som helst! :)) Såg förresten Avatar igår...vilken film...ååå...mera!!! Riktigt bra film..snyggt gjord!!

Nä...nu ska här "sälas" vidare!!

Ha en bra topptorsdag!!!


Har den finaste killen på jorden!! Älskar dig gränslöst!! KÄRLEK KÄRLEK KÄRLEK!!!♥

/ Tessa♥

Kommentarer
Postat av: Älsklingen

Vad underbar du är!! Är så kär i dig.. Blir så stolt över dig.. Du är grymt duktig!! Pusss.. Älskar dig!!

2010-05-18 @ 14:00:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0