Får knappt upp ögonen....

..så trött är jag idag...
Tur att P och skulle upp, annars hade jag lätt sovit över..

Igår skrev min kompis Linda-Marie på Fejsboken att hon hade "mjölk" i huvet för att hon va tvungen att gå hem från jobbet för att kolla om hon stängt av strykjärnet...jag skrattade gott när jag läste det och kände mig stolt att jag inte behövt göra det på ett tag med min plattång...annars är jag specialist på att inte komma ihåg om ja stängt av saker och ting..
Jag skulle nog inte sagt nåt..är totalförvirrad själv kan ja säga..
Linda frågade mig om jag ville följa med på en fotografering...jag tackade ja...en styling och fototagning är ju inte helt fel. Jag blir toknervös inför såna här grejjer, men kommer tycka att det är sjukt roligt när jag väl är där. :)
Vi ska ha med oss tre olika ombyten, jag har rynkat min panna som en tok inför det här..VAD SKA JA TA MED MIG FÖR KLÄDER?? TRE ombyten...det är ju hur många som helst..hehehe..
Var också helt säker på att det var IDAG...vet inte var jag fått det ifrån men igår var ja sjukt stressad på kvällen och fundersam över varför inte Linda hört av sig i telen och varit lika nervös och fumlig gällande klädval.. Så jag messade henne.. Hon svarar snällt att hon inte tänkt på det så mkt ännu...lite tidigt...men att hon kommer att ha ångest på lördag morgon...hmm..ja börjar fundera..Lördag??.. Går tillbaka till mitt mess som jag fått av henne tidigare..å där står det tydligt..lördag!! Blir rädd för mig själv..hahahahaha!! Tänk om ja packat väskan idag..haft ont i magen av nervositet hela dagen för ingenting..det hade varit typiskt mig..:) Nu kan ja vänta med ångesten till lördag morgon..hahaha!!

Lyssnar just nu på Sommar i P1, repriser.. Fan va bra det är.. Jag är såld...
Har ni inte hört det i sommar..gå in på sr och lyssna...

Ha en great dag!!
/ Tessa♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0