Soffslapp...

Idag var ja ut och lunchade med bästa Ida!!! Hon är en av mina bästa barndomsvänner från Söderhamn. Vi började umgås när vi gick i första klass på Stugsundsskolan i Söderhamn. Shit va mkt roliga minnen vi har tillsammans.. Vi gjorde verkligen ALLT ihop...

Jag glömmer ALDRIG när vi var ute med vår båt som vi hade på den tiden, det är faktiskt en exakt samma båt som är med i Götakanal filmen..ettan alltså som Rolf Loffe Carlsson åker i...fast köket på våran var uppe :)) Coolt va??..ajja...över till minnet av Ida nu...hahaha.. Vi var ute med vår båt och vi brukade ofta åka till mammas å pappas bästa vänner i deras sommarstuga å hälsa på å det gjorde vi denna gång.. De har barn som är mkt äldre än oss och när vi kommer ut dit så har grabbarna fest där med ett par vänner som är där å hälsar på.. Ena killen är såååå snygg tycker Ida och hon blir helt frälst i den här killen...ja nästan besatt :))..hahaha.. När de ska åka iväg med båten sen till en annan fest så går Ida med den här killen ner till bryggan där vår stora båt ligger bredvid deras båt... Ida kliver på den stora båten medans den snygga killen kliver på deras... Ida går å babblar å babblar å glömmer helt bort.....att båten tar slut...så PLUMS hör man...å där ligger Ida i vattnet, helt chockad... Vi fick alla oss ett gott skratt...

Vi satt på lunchen å babblade på som vanligt :)) Munnen går i ett på oss när vi ses...fast att vi pratar så mkt så hinner vi inte ens gå igenom 1/4 av allt vi har att säga varandra! Fast att det går en tid mellan gångerna vi ses så känns det som att det var igår när vi börjar skratta...allt är som vanligt liksom.. Så härligt!!

Såg precis Anjas krasch..huuua va otäckt.... Helt otroligt att hon står upp efter den där... Stackarn...gick så bra å sen så tappar hon kontrollen å flyger 60 meter å kraschlandar... Trist..

Åker hem till Söderhamn i helgen...va såå längesen nu! Vi ska försöka att hinna hem till Bandyn mellan Broberg-Hammarby på fredag.. Lördag blir det till att hälsa på vänner :))

Nu är det OS mys i soffan som gäller... Ska nog se hockeyn med...:))




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0