Fort Fortare Fortast.....

Den här veckan har gått fort fortare fortast....redan onsdag idag å ja skriver mitt första inlägg på flera dagar...sorry :(

Oj oj vilken rolig fest det var i Söderhamn i helgen...hade sååå trevligt!! Å det va inte illa att få sova på hotell heller..:))...frossade i hotellfrukosten i två dagar...mmm..så gott det var!! Kändes lite konstigt att bo på hotell i sin hemstad faktiskt...men mysigt var det. Hann dock inte med att bada pool eller att ta ett härligt bad i badkaret...när man kommer hem är det många man ska träffa å umgås med...det gör att det är full rulle hela tiden..från det att man kommer hem till dess att man åker.. Men mysigt var det...

Var ut en sväng till stugan...å hämtade lite sommarkläder till P inför vår tripp till Thailand... Solen sken och det var 4 grader varmt....sååå härligt..helt underbart!! Längtar verkligen till sommaren nu...när vi kommer att kunna ligga på bryggan å jäsa...ta en tur med båten och vattenskotern...grilla...ja allt som man gör på sommaren...:))

Men stugan va sååå vacker med all snö runtomkring och solen som sken..





Inte långt kvar nu...om några månader är det varmt å sommar :))

Ja som sagt veckan har gått fort...har flyttat på jobbet idag...det tog sin tid..men nu sitter vi två vån högre å utsikten från Hötorgshuset är enormt fin..så det känns riktigt bra :)).

Funderar på att åka till Vemdalen på fredag..P ska jobba så då har ja inte så mkt att göra härhemma...kan ja lika gärna dra upp å åka lite skidor innan soooolen å värmen.. Orkar inte fixa allt i helgen inför resan...roligare att göra det i sista minuten..då får ja inte så mkt resfeber...vilket ja annars får...är sjuuukt rädd för att flyga...huuua!! Men det går nog bra...bara planet lyft så brukar ja kunna chilla liiite :))

Nu ska ja å P kolla på sista filmen av Stieg Larsson....har inte sett den än...

Har förresten läst ut tredje boken i Twilight serien....ååååå vilka böcker...ja är besatt... Läser den fjärde å sista nu å ja kan knappt lägga ifrån  mig den... Men ja måste för den får inte ta slut inte än... Kommer börja om med den första boken i Thailand...hahaha...sjukt va?.. Men ni som läst dem fattar... Å ni som inte läst dem....LÄS!! Ni kommer inte att bli besvikna..

Ha en nice onsdagkväll...det ska ja ha...för P tänder ljus nu..å snart drar vi igång onsdagsfilmen...mmm....

// Tessa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0