November väder..

Idag har det varit sånt där typiskt November väder, tokregn och alldeles mörkt ute.
Tur att vi får åka upp till snön i helgen! Ska bli helt underbart!
Får se om jag kommer att åka skidor, beror lite på hur backarna ser ut och vad det är för väder. Hoppas på snöfall :) Skulle vara roligt att få åka tillsammans med P en gång den här säsongen innan magen är i vägen allt för mkt.
Vi får se, är lite fjässig med. Tänk om jag skulle ramla, eller att man åker ihop med ngn, jag VET, paranoid. Men jag är så rädd om lillfräsarn i magen!!
Jag lovade er ett foto på vad jag fick av P igår! Han är för go min kille. Helt underbara presenter!! ♥
Jag bara älskar halsbandet! Det har jag önskat mig länge länge!! :)
Tack världens finaste P ♥
Vi har denna vecka gått in i vecka 19 av graviditeten!
Lillfräsarn därinne har börjat att sprattla. Känns så otroligt häftigt!!
in graviditetsvecka: 19
Fostrets ålder: 17 uker
Nu växer inte fostret fullt så snabbt längre, kroppsproportionerna liknar nu mer en nyfödds. Brunt underhudsfett, som är specialiserat på värmeproduktion håller på att utvecklas.

Tänk att barnet nu lär sig om världen genom dina rörelser. Om du dansar vals eller hoppar och skuttar, upplever fostret detta på olika sätt.
Nu är du snart halvvägs i graviditeten!

Har du börjat tänka igenom vad du måste skaffa när det gäller utrustning och kläder till babyn? Du har ännu gott om tid till inköp. Här kan du läsa om vad en baby behöver av utrustning och kläder och få några inköpsråd. Här hittar du Mammanetts begagnatmarknad.

Fostrets längd: 23 cm. Hel längd, hjässa till fot.

Imorgon är det äntligen dags för UL. Känns helt underbart, helt fantastiskt ska det bli att se den lilla. Längtar som en tok. Vi kommer att ta med oss många många pappersnäsdukar. Både jag och P är sjukt blödiga, så det kommer att behövas! :)
Jag lovar er att en bild på den lilla kommer att pryda denna sida imorgon. Hoppas innerligt att allt är bra och att lillfräsarn växer och frodas därinne. Håll tummarna ni med!

8.30, SÖS :))

Nu är det dags för soffmys. Mjukisbrallorna på och sockarna, så nu är jag redo för en tv kväll!!

/ Tessa♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0