Soft..

Blev en soft kväll igår. Jag kom hem till ett dukat bord där P hade lagat fisk, potäter och sås. Mmm..gott var det. Sen blev det en iskall promenad till affären för att fylla upp kylskåpet därhemma med basgrejer. Kanske det tråkigaste som finns, att gå å handla. Usch, hatar det. Speciellt när man är trött å bara vill hem. Jag och P är likadana så det kan sluta med att vi kommer hem med två saker vissa gånger och har glömt de andra 15 sakerna bara för att vi vill hem. :) Den här gången var vi smarta och tog med oss en lista med alla grejer vi skulle köpa. Vi fick med oss ALLT! *stolt* :)

Idag är det FREDAG!! And I Love it!! :)

Sitter just nu å lyssnar på Septembers version av Mikrofonkåt!! Jag är SÅLD. Hon är grymt duktig den tjejen!!
( vet fortfarande inte hur jag får in ett youtube klipp på bloggen, hahaha..ja skyller på åldern. Fan jag som brukar va hightech men ikke när det gäller det) Jessica hjälp mig!!!!

/ Tessa♥

Kommentarer
Postat av: Jessica

Inne på ditt Youtube-klipp som du vill lägga upp finns till höger ett fält som heter "embed" precis under beskrivningen.



Kopiera allt i det fältet och gå in på din blogg för att skriva ett nytt inlägg. När du skriver ett nytt inlägg, välj fliken "Edit HTML" och kopiera in allt från Youtube videon på valfri plats.

2010-11-12 @ 12:07:39
URL: http://jessj.blogg.se/
Postat av: Jag

DU är BÄST Jessica!! TACK!!!



Kraaam

2010-11-12 @ 15:40:00
URL: http://tessaasman.blogg.se/
Postat av: amanda dagens blogg tävling ♥

va gärna me d i dagens blogg :))

2010-11-12 @ 16:03:48
URL: http://amoriito.blogg.se/
Postat av: Filmskribenten

Hej, läs och följ gärna min blogg. http://filmskribenten.blogg.se/ Skriver om filmer, handlingen osv. Lägger upp nya filmer varje dag :) tack på förhand.

2010-11-12 @ 16:41:19
URL: http://filmskribenten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0