Vemdaln...

Se Tess, ja uppdaterar!! :)) Nice va?
Nu bär det av uppåt igen. UNDERBART!!
Den här gången drar vi upp med Söderhamnsgänget! Kommer bli hur mysigt som helst. Hoppas på strålande sol och skön temp i luften. Kanske kan man bättra på brännan i ansiktet! :) Jag och Ida fick lite färg i ansiktet i helgen. :) Så kom igen nu solen...VISA DIG!!
I helgen va vi med fina Ida och David i stugan. Det var 17 år sen Ida var där och hon kände igen sig trots alla ombyggnationer vi gjort. Var helt underbart att få umgås med dom en hel helg. Snacka å snacka så att David kallade oss för kanariefåglarna. Hahaha, de hann inte ens ta oss på inandningen han och P. Stackars dom! Tur att de slapp oss när de åkte skidor, så de fick snacka i lugn å ro. Det pratades och skrattades om vartannat. Mkt gravidsnack då vi kommer att få barn med en månads mellanrum. Hur coolt är inte det? Så i helgen har vi båda gått med magarna i vädret. MYS!!

Vädret var kanon! Solen riktigt värmde! Vi tog en skön promenad till backen från stugan. Satt i backen ett tag och solade. Sen tog vi sittliften upp till Toppstugan där vi åt en mysig lunch med grabbarna. Riktigt härligt. Dagen avslutades så klart på After Skiin.
Fick även spöa grabbarna i spelet Besserwisser. Känns otroligt skönt och viktigt!! :) BRA jobbat Judith och Judith!!
Jobbade bara mån och tis den här veckan. Idag har jag semester och tors och fredag. Känns kanon. Idag har ja myst hemma. Är rätt trött faktiskt. Har sjukt svårt att sova på nätterna då det är en liten liten bebbe som håller mig vaken. Men det är det värt. För gu va mysigt det är att känna den där lilla! Fantastiskt. Men som sagt så är det otroligt svårt att sova. Vaknar varje timme nästan. Så imorse gick ja upp med P då han skulle till jobbet. Sen slappade ja i soffan och kikade på The Voice.
Nu är allt färdigpackat och klart för avfärd. Inväntar bara att P ska komma hem! Sen drar vi! Underbart!!
Vi har även gått in i vecka 34 av graviditeten!


Din graviditetsvecka: 34
Fostrets ålder: 32 uker

Hickar fostret? Det är helt normalt! Du märker det genom att känna rytmiska rörelser i magen. Det kommer att fortsätta hicka en del efter födseln också.
Fostrets fot eller hand kan ibland puta ut på din mage. Genom att pressa mot foten eller handen drar barnet till sig kroppsdelen. Kanske det kort tid därefter sätter tillbaka foten av nyfikenhet. "Vad händer nu? Händer det igen? Detta var skojigt!" Tänk att du nu kan kommunicera med ditt barn! Ungefär vid denna tid fixeras de flesta foster med huvudet ner i bäckenet. "Nu vill jag snart ut!"
Din mage är tung som bly nu. Ditt barn har fått mindre plats att röra sig på, men är lika aktivt som förut.

Din mage är nu stor och fin. Kom ihåg att fotografera den!

Fostrets längd: 42,5 cm
Fostrets vikt: 2400 g

Snart bara 6 veckor kvar till BF. Helt otroligt vad fort allting gått. Tycker inte det var längesen vi berättade att vi var gravida. Å snart kommer den lilla att komma ut. Som vi längtar!!♥
Kommer nog att bli rätt kass uppdatering från Vemdalen. Kommer ha fullt upp med att vara i barnbacken! Men nog ska ja kunna få iväg sms inlägg. Så ni får se hur vi har det å vilket väder vi har. Hoppas hoppas hoppas att det blir SOL.
Ha en skön onsdag!
/ Tessa♥

Kommentarer
Postat av: Pernilla S

Håller med dig, jädrans va fort tiden gått. Jag tyckte oxå nyss du berättade om den glada nyheten och nu är bäbisen snart ute, underbart !!!



Kram på ´re

2011-02-23 @ 14:11:41
Postat av: Judith :)

Så härliga bilderna blev vännen, och jag gillar verkligen mitt ansiktsuttryck :) Så ljust och underbart soligt så det gick knappt att titta, helt fantastiskt!! Tack för världens bästa helg käraste ni! Hoppas ni kommit hem i ett stycke efter mardrömsfärden upp igen, helt sjukt! Snart är det nedsläpp med eran lilla, helt galet!! Kram på er!

2011-02-27 @ 17:44:16
Postat av: Tessa

Ja Pernilla, snart är bebben här!

Helt underbart!! ♥



Finaste Ida du är så vacker! Bilden blev kanon. Å vilket väder vi fick! Tack själva för en GRYM resa! Tänk att det var 17 år sen sist du va där! Är vi gammal eller? :) Hittade ditt fina rim som du skrivit i vår Gästbok..hehehe..ska be mamma knäppa kort så du får se, de ska upp i helgen! haha!! Hem kom vi efter några fler incidenter! :) Längesen ja sov så gott som ja gjorde inatt. Helt slut, haha! Hoppas ni haft en skön helg och skicka mig ett mms på vagnen när den står hemma och redo. Är nyfiken! Pussa gomagen från mig! ♥

2011-02-28 @ 10:26:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0