Vilken helg!

Hemma i Stockholm! *pustar ut*
Ja det har minst sagt varit en händelserik helg på alla sätt å vis.

Vi började vår resa upp till Vemdalen vid 14 på onsdag eftermiddag. På vägen till Kista där vi skulle hämta upp Björn dör vår lampa på bilen. Det är självaste huvudlampan och vi måste byta för att kunna se nåt överhuvudtaget på resan upp. Svänger in på Mekonomen och ber dom att hjälpa oss. Vi blir fast där i en timme för personalen har ett sånt otroligt sendraaag så vi höll på att bli galna. Hungriga som djur och 1500 kr fattigare efter ett lampbyte åker vi å äter lite fort. Sen fortsätter resan felfritt till Söderhamn där vi ska hämta upp söta Elise och sedan dra oss upp mot fjälls.

Vi packar in barnstol, väskor m.m. och beger oss.
Vid Glössbo tycker jag att bilen känns konstig, den guppar ovanligt mkt och grabbarna är helt inne på att det är vägen medans ja bestämt säger att det är punktering. Som vanligt när en tjej yttrar sig om bilar tas det inte riktigt på allvar förrän jag sagt det tre ggr :). Vi stannar bilen och mkt riktigt...det är punktering, å ett rejält ett med :).

-27 grader och däckbyte på en liten mörk väg med mobilen som lampa gick KANON! Efter ett mastodontarbete av grabbarna kunde vi äntligen vända om mot Söderhamn IGEN och byta till Björns firmabil. Som tur var sov Elise och var helt ovetande om kalabaliken som va runt omkring henne.

21.30 va vi på vägen igen.

00.45, precis en km från stugan i Vemdalen börjar en lampa i Björns bil att blinka och det står ett meddelande om att vi är tvungna att stanna bilen. Vi struntar i det och HOPPAS på att vi kan få komma fram till stugan och värmen. Det fungerar och vi är framme. Efter att ha läst instruktionsboken 7 ggr visar det sig att vi inte kan köra bilen. Den måste in på verkstad! GREAT tänker vi. (som tur är visar det sig efter ett samtal med verkstaden dagen efter att det är grönt, det är nog kylan som gjort det. Bara att köra på).

Helt tomma efter resan sitter vi knäpptysta i stugan, grabbarna tar sig en välförtjänt Whiskey å ja intar sovposition på loftet. Helt slut efter att ha rest från kl. 14 till 01.

Torsdagen var sådär vädermässigt. Det blåste och var rejält kallt. Elise hade fått lite mer feber, så vi bestämde oss för att ta en slappardag. Hämta igen oss efter resan :). Vi mös i stugan, tog oss en sväng in till Skalet där vi satt oss i baren och kalasde på en chokladboll och en cola, ja å Elise alltså, grabbarna fick sig lite starkare grejjer :). Mysigt var det!
Sent på kvällen kom resterande gänget upp Fam. Giray/Ohlson.
Nu var vi alla på plats förutom fina Kickan som va tvungen att jobba :(.

Fredagen spenderades i backen.
Mysigt som alltid!
På kvällen blev det gott käk, tunnbad och en massa garv. Som vanligt! :)

Lördagen spenderades också i backen. Med två helt galna små tjejer som åkte rullband och susade ner för backen som två proffs! Så söta!! :) På kvällen käkade vi gott och badade tunna samt spelade spel. Å som vanligt vann tjejerna. Va säger man? Världsklass :). Vi spelade ett spel som min bror köpt. Besserwisser heter det. Sjukt roligt. Å den som inte spelat det SPELA!!




Coolaste tjejerna i backen! ♥

Igår när vi var påväg hem från stugan så blir vi stoppade av Hudiks trafikpolis.
Björn har kört för fort. 5 km/h från att mista körkortet får han en varning och en böter och vi får åka iväg. Turen är med oss känner vi :).

Väl hemma i Söderhamn med nya däck på vår bil känns det skönt att få sätta sig å åka hem till Sthlm igen. När vi ska packa ut i bilen så ser jag att den är en aningens sne. Jag kollar däcken och vad ser ja. JO det är punktering på bakdäcket på de nya däcken! GRATTIS! Vem är det som INTE vill att vi ska få ett shysst avslut på helgen liksom? Vi får ta pappas bil till Sthlm helt enkelt. Tur att jag har världens bästa pappa som alltid ställer upp. Tack pappa! ♥

Hem kom vi, och inatt har jag sovit som en STOCK!!
Slutet gott allting gott :)

Jag och P vill tacka Söderhamnsgänget för en grym helg i stugan med som vanligt en massa massa tok, å garv och helt underbart sällskap. Älskar att vara bland er ska ni veta! ♥

/ Tessa ♥


Kommentarer
Postat av: Judith :)

Men herregud var bilhistorien inte slut med den sjukaste resan upp?!?! Har aldrig hört på maken till galna bilfärder, hur f-n går det till?? Det får bli cykel för er framöver helt enkelt :) Tur att ni är hemma i ett stycke och att ni haft så kul!! Härligt med tjejvinst i spel igen, snyggt jobbat!! Kram på er!

2011-02-28 @ 19:13:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0