Ishalka..

Det regnar ute.
Mellan Gävle och Söderhamn på E4:an är det kaos. Isbana...läskigt! Tur att vi höll oss hemma den här helgen.
Här har det regnat hela dan och det ser inte ut att ge sig. Skittrist! Vi bestämde oss ganska snabbt för att skita i promenaden och ta en innedag med städning och bandy! :) Inte helt fel det heller, men man blir rätt rastlös faktiskt!
Har ordnat upp korten på magen som vi knäppt. Roligt å se hur den har växt sen början! Först hände det ingenting och sen small det till å nu växer den från vecka till vecka :). Häftigt!
Igår va vi iväg och köpte en massa grejor till skötbordshörnan och till spjälsängen! Var riktigt utplockat. P hade bestämt sig för en sängmobil som han ville ha men den var helt slut :( Å det skulle inte komma nån mer leverans! Trist! Så vi får helt enkelt fortsätta vårt letande. Hittade en barbapappa mobil som var shysst, men den fanns inte heller på lager. Typiskt! Ajja, vi har fortfarande tid på oss att hitta den :).
Sen på kvällen när vi kommit hem, lagades det Tacos och sen var det mys de lux i Lust/Åsman lyan!!
Nu har vi gått in i v 29 och förlossnings tankarna börjar härja ganska friskt i mitt huvud. Jag läser otroligt mkt om det och känner mig faktiskt lite nervös men ändå förväntansfull. Sjuk känsla. Samtidigt som jag får lite smått panik eftersom det går så otroligt fort allting. Vill verkligen ta vara på tiden med allting! :)
Här är bilderna:
Nu är det dags för att laga lite käk.
Blir Pasta Carbonara idag!! Mums!
Ha en skön söndag!
/ Tessa ♥

Kommentarer
Postat av: Vännen i Hudik :)

Men sån fin mage du har vännen! Och du är så slank och fin så man blir grön av avund!! Njut vännen, du är så fiiiiin!

2011-01-17 @ 19:27:40
Postat av: Tessa

Slank är nog inte det rätta ordet tokfia. Men kramgo :) Myser som bara den. Man liksom glömmer att magen är där när man ska tränga sig igenom saker..hahaha..nu tar även skrivbordet i...hmm..undra om det ska höjas eller sänkas? Hahaha..slutar med att ja får stå resterande tid tror ja ;) Puss fina du!! Å tack för dina fina kommentarer, du får en att må så bra! Du är bäst!! Miss u! Å snart får ja se din lilla fina mage. Jag LÄNGTAR!!! ♥

2011-01-18 @ 09:50:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0