Första soldagen...

..idag har vi legat och stekt på altanen! Riktigt härligt! Äntligen har vinden gett sig och man kan sitta i bikini på altanen. TACK!! Nu jäklar ska här fixas bränna :).
Imorgon ska det bli hur grymt väder som helst sägs det så vem vet, kanske blir det ett premiärdopp! Kan man bada med bröna tro? Aja, vi får se :)
Helgen har varit mysig och lugn.
I lördags drog vi in och kollade in Återvändardagarna. Mkt folk på stan och många som ville kolla på sessan i vagnen. Hon charmade sönder dom med sitt underbara leende. Yes, hon är glad vår lilla sessa :).
Igår fick vi ÄNTLIGEN träffa lilla Klara och hennes föräldrar. Och shit, hon har charmat mig TOTALT. Vilken liten sötis. Helt underbar. Hilma såg ut som en JÄTTEbebis bredvid henne, haha! Två mån är mkt det mellan bebisar :).
Vi myste järnet där i Hudik och åt gott och pladdrade massor som vanligt. Tiden sprang iväg och tillslut var vi tvungen att åka hemåt. Längtar redan till vi får åka dit igen och hälsa på. Finaste familjen Östlund vad jag gillar er! Puss ♥
Liten skillnad va? ;) Sötisarna! Våra prinsessor! ♥
Imorgon och på onsdag är äntligen P ledig! Då ska vi mysa järnet.
Här kommer lite bilder från veckan som varit:
Redo för solen! Lillskruttan! Hon är för go!
Morgonmys med Pappa. Sussar man om gott! Mina älsklingar!
Ralph Lauren dressen vi fick av morfar! Så fin!
/ Tessa ♥

Kommentarer
Postat av: Judith :)

Å vi tycker så myckert om er kära vänner!! Så underbart att ha er här och er sötnos är bara fööör go!!! Längtar tills vi ses igen, bamsekramar från oss i glada Hudik!!

2011-06-18 @ 19:53:13
Postat av: Tessa

Å vi med er med vännen!! Längtar efter sötaste Klara och måste verkligen komma å hälsa på er snart! Hon växer väl så det knakar! :) Så underbart att äntligen få ha er nära oss! Fantastiskt! Puss å Kram på er finaste familjen!!

2011-06-20 @ 16:11:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0